Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 068
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 775
Тъкмо се връщам от Лидл, взех си от анцузите, доста приятни и мекички, баш зимни. Надявам се да ми стане и да стои добре, че не ми се връща. Взех и термоклин, подложка за печене и още една кухненска джаджа. Търсих и от подправката Гарам масала , но не намерих изобщо да има от този тип подправки при Делукс нещата.

# 2 776
Да, сауната за лице я пускат май всяка година ( моята е още от първата/втората след откриването на магазина), миналата година е била в брошурата 22-29.12
Скрит текст:

# 2 777
Забравих да споделя, че такъв сет за подправки, какъвто много се търсеше и обсъждаше, видях на две места в София. Едното е немския магазин, който се пада в ляво, ако се тръгне от кръстовището на Евлоги и Христо Георгиеви с Графа към Попа. Точно на витрината е. Другото място е магазин на Бохемия (кристалните чаши и тн.) на Фритьоф Нансен до Спиди. И то беше на витрината. Цени не съм видяла.

# 2 778
При мен е скука, освен за уиски, няма за какво да отида. Казвайте какво си купувате, току виж си харесам нещо 😸

# 2 779
Да, сауната за лице я пускат май всяка година ( моята е още от първата/втората след откриването на магазина), миналата година е била в брошурата 22-29.12
Скрит текст:

И аз имам такова чудо. Седи си някъде, вече не помня къде.

# 2 780
  • Бургас
Имам такъв от Лидл, неползван ни веднъж....седи в шкафа. Та явно го пускат
Хихи, много сме такива май. И моята сауна си стои кротко в един забутан шкаф и хем ми е жал да я засилвам за рециклиране, хем няма шансове да я ползвам, а и моята си е новичка - един път я пробвах и установих, че не е "моето нещо" Grinning

# 2 781
Купа с гореща вода, хавлия отгоре и сте готови. 😁

# 2 782
Съгласна съм, че от нас си зависи (предимно) дали даден уред ще си седи в шкафа. Аз си използвам сауната. Вярно, понякога не чак толкова често колкото ми се иска, но много я харесвам. Това с купа/тенджера с гореща вода не е за мен Grinning А и ефектът не е точно същия.

# 2 783
  • Велико Търново
Нямам търпение да изчистя и наглася вкъщи и да ходя да пазарувам в Л.
Някоя от вас имали тавата с регулируема дължина? Какво представлява всъщност? Никога не съм виждала, а усещам , че докато стигна ще е свършила Sad

# 2 784
Долче, а каква е разликата в ефекта, аз поне не съм забелязала такава? 🤔

# 2 785
И според мен е ефектът е един и същ.

# 2 786
При мен има разлика в ефекта, да не говорим, че не ми е комфортно да седя над купа или тенджера. Със сауната ми е много по-лесно и удобно, а и по-бързо. Simple Smile Иначе на който му върши работа и купа с гореща вода- няма нужда от сауна. Blush

# 2 787
Цоп троп - един бърз отчет. Младост 2 София- ликьор каза една служителка,че въобще не са получавали Sad Сиви дамски анцузи - горнища ...след мен остана 1 L-размер . Толкова се фрустрирах докато търся М ...няма и няма ..един мъж , на който му даваха инструкции по телефона търсеше С...викам има едно търси ,търси . Изведнъж той открива М ....аз веднага изскачам с оферта - ей сега ви откривам С-ката в купа , с вие ми давате М-ката Wink Wink Нагъзих се аз - цялата в коша,но такъв късмет не се отказва( а аз рових сигурно 10 минути да търся сива М-ка Simple Smile ). Ще кажеш че ще ми ги подаряват тези анцузи..даже не знам дали ще нося толкова светли цветове ..но пък е свежарски Wink
Взех си и аз подложка,крушова ракия ,кайма и мед . Сега отивам към Студентски там да видя за ликьорчето- ако не ще се.оплаквам съвсем официално ....

# 2 788
Може да получат ликьор утре или вдругиден, не се коси.

# 2 789
Поли, тъкмо се гласях да диря покрай темата ликьорчето (спирам да чета вече, само давате идейки), та ще ми спестиш сега време 😅.
Сериозно сега- ще ходя да взема рибка, сигурно вече има и бекон на ленти, ама ми трябва за нея, та ще проверя какво се случва там.

Общи условия

Активация на акаунт