Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 080
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 760
Някой виждал ли е някъде в София от шоколадовите близалки за Хелоуин? Имам чувстото, че за 2-3 дни изчезнаха навсякъде.

# 2 761
  • София
Деси, как се прави списък за пазаруване в приложението? Иначе на мен от край време тръпката по Лидл ми е в четвъртъците Simple Smile

# 2 762
Деси, как се прави списък за пазаруване в приложението? Иначе на мен от край време тръпката по Лидл ми е в четвъртъците Simple Smile
Не съм Деси, но и аз като нея направих километричен списък там. Grinning В другото приложение е, не е в Лидл Плюс. Има място за търсене на продукти и едни сърчица, когато се разглеждат. Цъкнеш ли на сърчице, автоматично отива в списъка, който също има за иконка сърчице, която се намира най-отдолу в изгледа на приложението.

# 2 763
  • София
Благодаря, намерих го Simple Smile

Има какво да се желае откъм функционалност, но са тръгнали в правилна посока.

# 2 764
  • София
Да, има какво да се желае, ама и така е добре. Върши работа да не забравя нещо 😁

# 2 765
  • София
И аз ползвам списъка с желани продукти.
Езинственият сериозен недостатък според мен е, че не смята обща сума накрая Laughing
Утре ще ходя за силиконови форми за печене.

# 2 766
ААА! Тия да ги нямаме- как така ще имаме еднаква тръпка Grinning  Иначе- мотаеше се вкъщи ( уви, за малко) шоколад Линдт, червен, разделен на парченца вътре- е- вярно- вкусен, е, вярно - Линдт, но четох състава- и палма, и соев лецитин, за разлика от лидлският, който е, разбира се, и на доста по- ниска цена

# 2 767
Иначе( не че ви интересува, но да кажа Blush ), аз съм си инсталирала приложението, но ме дразни и упорито не го ползвам- да следя първи продукт еди как си, втори продукт нам как си,  неактивиране на каса и съответни разправии, отделно да гледам ако си прилича намаленият продукт с друг ненамален сложен до него, печелене на неща, които няма да купя( не че ще ме застрелят ако не ги взема, но ме дразни), печелене на друго, за което трябва да вървя пак, липса на наличност, и т.н. Има магазини, в които не само има промоции, но колкото за по- голяма сума пазаруваш, по- голям процент намаление имаш- вярно  на 40  лв например пестя само лев, но ми е просто и неангажиращо. Хек си намерих ( в Лидл)с 50 процента по- евтин ( зелен етикет) , а другите неща засега не са ми належащи и такива, че да ме накарат да ползвам приложението. Гледах , че една жена някъде на 50 се оплакваше на служител, че е дискриминарана , защото умишлено няма смартфон- не желае да има, не я кефи( както и много хора, не че нямат пари за телефон, но си ползват старите модели)- НО! така са решили Лидл, така правят. Сега да не кажете, че мрънкам- изказвам мнение- засега не се чувствам ощетена- щях , в случай че имаше промоции само за хора с Лидл плюс, а то има други. Успешна седмица на всички и честит имен ден, ако има някой с производно на името Димитър Flowers Hibiscus

# 2 768
Успешна и усмихната седмица от мен!
За другото приложение да добавя само за списъка - има още една функция, като се отиде на него и се избере “нов запис” - най отдолу има такъв “бутон” - ръчно си въвеждате нещо, което го няма в момента там за отбелязване със сърчица или да излиза в търсачката - например може така да си добавите думата “магданоз” - ако ви трябва точно подправката, добавя я в списъка (и така може да си го ползвате директно за пълен запис на списък за пазаруване, като си дописвате неща, които не са качени в продуктите- може би затова няма и цени, няма как иначе и това да поддържа като функционалност. Освен още, че ако има цени на спъсъка и опция “общо” само ще се поспрем с някои покупки😆).

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 07:00 от fenyx

# 2 769
  • Light of Zartha
Ох четох, но вече не помня, как става номера със скреч картите? Падна ми се мюсли барчето и млякото. Първо изтрих и малко след това ми даде,че е използвано. И след това ли трябва да го покажа на касата или? Нещо не разбирам.

# 2 770
  • Стара Загора
Като се изтрие скреч картата. Спечеленото нещо  или отстъпка става на купон, който трябва да се активира. При следващо пазаруване си взимате нещото и го купувате с отстъпка. Тогава вече и на купона пише, че е използван

# 2 771
И аз имам огромен списък за пазаруване за тази седмица.

Случайно мернах вчера един сешоар, явно им е останал от преди и директно си го метнах в количката. Някъкъв на Кристина Агилера, дано е хубав Simple Smile

# 2 772
Дами, пускали ли са преди уред, подобен на тези в козметичните салони, който произвежда пара и се използва за отваряне на порите на лицето? Гледам, че другата седмица в немския Лидл ще го има и се чудя дали си струва или е поредната ненужна джаджа.

# 2 773
Имам такъв от Лидл, неползван ни веднъж....седи в шкафа. Та явно го пускат

# 2 774
Аз прецизирах моя списък и реших, че чак в петък е наложително да ходя за промота. Коледните неща не ме грабнаха, сладкарството не ме изкушава, анцузи за вкъщи си купихме скоро от Турция. Единствено ме е яд за онзи червен спортен клин, май беше миналата или по миналата седмица, че не го купих. Вчера една жена в Лидл беше с такъв и страшно много ми хареса.

Иначе вчера за първи път пробвах био органик пастата на Лидл. Взех я покрай първите промота с Лидл Плюс, когато бяха и доматените сосове на промоция. Много ми хареса пастата. Направих я със сос Наполи, но той не ме впечатли особено.

kmalik22, от теб си зависи дали ще стане поредната ненужна джаджа. Аз имам вакуум машинка за пори, купувала съм я от olx и след всеки душ я ползвам. Същевременно пък имам уреди, срам ме е да кажа какви, които събират прах или буквално или са по шкафовете.

Общи условия

Активация на акаунт