Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за използване на купони и оферти в Lidl Plus?
Как работят скреч картите в Lidl Plus?
Какви са правилата за използване на оферти за определени килограми/бройки продукти в Lidl Plus?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за използване на купони и оферти в Lidl Plus?
Купоните трябва да бъдат активирани предварително и са валидни за едно пазаруване до момента на използването им в рамките на определения срок. Офертите се прилагат многократно в рамките на срока им на валидност, като при една покупка могат да бъдат закупени до предварително определен брой килограми/единици на офертната цена.
-
Как работят скреч картите в Lidl Plus?
-
Какви са правилата за използване на оферти за определени килограми/бройки продукти в Lidl Plus?
-
Как мога да се възползвам от гаранционния сервиз на Lidl?
-
Как мога да търся в тема?
В другото приложение е, не е в Лидл Плюс. Има място за търсене на продукти и едни сърчица, когато се разглеждат. Цъкнеш ли на сърчице, автоматично отива в списъка, който също има за иконка сърчице, която се намира най-отдолу в изгледа на приложението.

), аз съм си инсталирала приложението, но ме дразни и упорито не го ползвам- да следя първи продукт еди как си, втори продукт нам как си, неактивиране на каса и съответни разправии, отделно да гледам ако си прилича намаленият продукт с друг ненамален сложен до него, печелене на неща, които няма да купя( не че ще ме застрелят ако не ги взема, но ме дразни), печелене на друго, за което трябва да вървя пак, липса на наличност, и т.н. Има магазини, в които не само има промоции, но колкото за по- голяма сума пазаруваш, по- голям процент намаление имаш- вярно на 40 лв например пестя само лев, но ми е просто и неангажиращо. Хек си намерих ( в Лидл)с 50 процента по- евтин ( зелен етикет) , а другите неща засега не са ми належащи и такива, че да ме накарат да ползвам приложението. Гледах , че една жена някъде на 50 се оплакваше на служител, че е дискриминарана , защото умишлено няма смартфон- не желае да има, не я кефи( както и много хора, не че нямат пари за телефон, но си ползват старите модели)- НО! така са решили Лидл, така правят. Сега да не кажете, че мрънкам- изказвам мнение- засега не се чувствам ощетена- щях , в случай че имаше промоции само за хора с Лидл плюс, а то има други. Успешна седмица на всички и честит имен ден, ако има някой с производно на името Димитър