Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 120
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 745
Аз го бях похвалила пикантното крем сирене за мазане с чушки и чили Grinning За моя вкус е страхотно, зарибиха ме Blush
Аз пък, вече 4-5 пъти нищо не печеля от скреч картите. Joy
Тази седмица почти не съм използвала оферти, а купони май изобщо...Щях да ходя за консерви риба и за пилешки кебапчета, но се отказах. Бекон, авокадо и още нещо ги нямаше предните дни.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 19:47 от dolce miele

# 2 746
  • София
На мен ми е странно това с пълните магазини покрай приложението - аз досега ходя само за неща, които пазаруваме ежеседмично или ако нещо ми е хванало окото в брошурата. Около мен не съм чула някой да се е залетял специално заради офертите. А и реално ако се погледнат отстъпките не са чак толкова големи. Примерно цветоулавящите кърпички ги видях на същата цена (колкото излизаха и с купон) в миналогодишнага брошура докато търсех кога пускат дървените играчки. Само дето миналата година е можело да се купи колкото искаш докато са намалени, а сега с купона само до 3 броя на човек. Сиренето в металната кутия по същия начин - пускали са го на тази цена и преди, не виждам нищо фрапантно.

# 2 747
И аз не съм съвсем убедена, че е само заради приложението. Има нещо "гнило" в тази "Дания", което още не мога да "надуша". 😀
Царевичният грис добър ли е?

# 2 748
Мюсли барчетата тези ли са?

Много ги обичам и всеки ден си хапвам такова.
Има ли сушени боровинки в Лидл? И ако има- къде стоят?
Аз много харесвам царевичния грис.
Варя го на качамак със сирене, запържвам бекон и червен пипер и после го запичам във фурната.
Забравих да си купя от сиренето, което е подобно на пармезан.
Тази седмица задължително ще взема ликьорче, лютата паста и тази с манатарките.

# 2 749
Мюсли барчетата тези ли са?

Ето тези са:

# 2 750
  • Пловдив
Кашкавалът Дестан "Ретро" го пускат за първи път, нали?

# 2 751
  • София
Не мисля, че има повече хора по магазините от обикновен уикенд. Тогава все си е тъпкано. А ако има може би хората се запасяват, затвориха дискотеките и може някой да си мисли, че ще затворят всичко. Макар че хранителните никога не са били затваряни.

# 2 752
Снощи си направих люта паста Blush
Скрит текст:
Смелих люти чушки, двойноконцентрирано доматено пюре, малко зехтин и сол и, тъй като имах доста в хладилника, добавих и стръкове и листа целина и магданоз. Много е приятно за доовкусяване на супи, месо, върху филийки и т. н.
Но бих пробвала и лютата паста от Лидъл. Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 08:26 от dolce miele

# 2 753
Успях да взема от зърнените закуски, утре ще ги пробвам. Взех от пилешките шницели 3 тарелки , харесваме ги за бърза вечеря.
Ние ходим между 18-19ч или събота и неделя, така че винаги има хора. Покрай мен също не усещам някаква еуфория от приложението.

# 2 754
  • София
Привет, готови ли сте за утрешното пазаруване? На мен май вече понеделнишкото ходене в Лидъл ми е по-забавно от обикаляне в мола. Егаси Simple Smile Понеже винаги си правя списък за пазаруване в приложението, този път стана огромен. Какво правих, струвах, махах, слагах и пак си е голям.. Понеже съм много боса в италианската кухня, но пък много обичам да я хапвам, кое според вас е по-хубаво гурме пастата или тази с подправките? Като грамаж и цена са горе долу еднакви. Вкъщи само аз ям италианска кухня и се чудя с кое да се зарадвам. Харесала съм иначе и шприца и подложката силиконовата, ликьора, бразилски орех.. Анцунг ми трябвя нов и ако са зимни тези модели явно и от тях ще взема. Bowtie

# 2 755
  • София
И на мен ми трябва анцунг долнище, че с тази работа от вкъщи. Ама искам черно с ластик долу. Ще ходя за печати и ликьор в обедната, да не ги изкупите, ей.

# 2 756
И на мен ми трябва анцунг долнище, че с тази работа от вкъщи. Ама искам черно с ластик долу. Ще ходя за печати и ликьор в обедната, да не ги изкупите, ей.
[/quotе]
Какви са тези печати Simple Smile ?

# 2 757
Дали в България ще предлагат само хранителни награди от скреч картите? Не бих отказала някои кърпички, превръзки, чорапки дори. Simple Smile

# 2 758
  • София
Коледни печати за сладки. Simple Smile

# 2 759
  • Mostly in my mind
Дали в България ще предлагат само хранителни награди от скреч картите? Не бих отказала някои кърпички, превръзки, чорапки дори. Simple Smile
Някои споделиха  че им са се паднали кърпички.

Общи условия

Активация на акаунт