Лидл 144 - Октомврийски новости

• 157 125
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Няма грапави килимчета и от двете страни са гладки, или поне моето, което изобщо не съм го ползвала, що.. не знам, нещо не ми е удобно.

# 2 866
Моето е червено от предишни години и е релефно на цифрите и кръгчетата, а от задния край е изцяло гладко.

# 2 867
Силиконовата подложка е разграфена и ринговете са леко релефни - гладка е от долната страна. Поне досегашните бяха така. Не съм била в магазина днес.

# 2 868
Води се армирано силиконово килимче. Тук се обяснява на 3:26

Ще търся другаде.
Взех печати за бисквити, някой да е опитал вече )))?

# 2 869
Не съм отворила линка, но вероятно става дума за някаква релефна подложка...

# 2 870
Пак забравих да пиша
 за обозначен като нов продукт в магазина (зелен етикет) - охладена патица, цена на кг 6.99 лв

# 2 871
  • там където има винаги вятър

............
И аз, видях че има рецепта. Но скоро, поне тая седмица няма да опитам, че имаме рожденичка и ще ядем торта Smile
 Сутринта в 8 без 20 бях пред магазина/ в 8 ч отварят нашия/, но народа грабеше блузи, суитшъри...тук-там бяхме на кухненските неща.

# 2 872
  • Mediterraneo
Моето е червено от предишни години и е релефно на цифрите и кръгчетата, а от задния край е изцяло гладко.

И моите са такива. Сега, ако има останали в магазина, ще видя какви са, трябва да си купя.

# 2 873
  • София
Взех печатите и чета листовката. Пише,че първо се слага печата и после се изрязва с ринг. Пускат ли рингове в Лидл? Вие как го правите?

# 2 874
  • София
Води се армирано силиконово килимче. Тук се обяснява на 3:26

Ще търся другаде.
Такова грапаво "килимче" имам купено, от китайски сайт като се водеше многократна постелка за грил. Асоциирам го като многократна хартия за печене. Сигурна съм, че и в Лидл пускаха подобни, като имаше с различни форми. За първи път ги видях в Техномаркет или Технополис, бяха разхвърляни върху печките.  Имам и силиконово килимче, на което така и не намерих приложение.

# 2 875
Със чаша с подходящ диаметър няма ли да стане?

# 2 876
Една чаша от тънко стъкло ще свърши работа.
vanian, благодаря! Сигурно ще е подобно

# 2 877
Към шприцовете за сладки дали има голям интерес? Искам да си взема, но днес няма мога да стигна до магазина.

# 2 878
  • София
Една чаша от тънко стъкло ще свърши работа.
vanian, благодаря! Сигурно ще е подобно
Моята в същност е тефлоновата подложка, показана от 5-тата минута в клипа. Но и тази ще стане, даже е описана точно за сладки. Лошото е, че напоследък много пратки взеха да спират и вече е по-добре да се търси тук.

# 2 879
  • София
Взех печатите и чета листовката. Пише,че първо се слага печата и после се изрязва с ринг. Пускат ли рингове в Лидл? Вие как го правите?
Да, първо се слага печата и после се изрязва бисквитата. Рингове не си спомням да са пускани, но в магазините за левче има всякакви, търси метален ринг. Такива бисквити правя всяка година с най-различен мотив, приятни са, весела работа за децата.

Общи условия

Активация на акаунт