Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 378
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 105
Сега търсих и аз цена, но попаднах само на другите кани. Във Франция обаче са я намалили с 20%. Но стъклена кана според мен си заслужава, дори и да не е от Лидл, мисля че може да се намери по магазините за техника.

# 3 106
  • Пловдив
Аз имам такава от К за 20лв.

# 3 107
Моята пък е от квартален магазин за към 30 лева. Но няма лидълската екстра с цветовата промяна в зависимост от температурата на водата.
П.п. Иначе гаранция си имаше (вече изтече, но с друг уред от същия магазин се е налагало да ползвам гаранцията и не е имало проблем, та беше проверено).

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 14:05 от fenyx

# 3 108
Аз ще я взема заради гаранцията. Нямаме К в града, а по другите места ми предлагат по- непознати марки. От Лидл поне е сигурно.

# 3 109
В това отношение, за гаранциите, политиката на Лидл определено е привличаща за покупки.
За щастие за ютията ми от там не се е налагало да търся гаранция, ама съм и доволна от уреда - пак по невнимание залепих нещо и пак с гладене на мокри кърпички (Бочко, ако има значение) успях да отлепя залепналото.

# 3 110
Моята много приличаше на лидълската,стъклена с цветове, но марката беше Стар Лайт( тия на Емаг дето са) Ми отказа да работи преди месец, в гаранция беше и им я върнах. Та сега чакам да ми възстановят парите.....Rolling Eyes

# 3 111
Здравейте, срещали ли сте ликьора от Делукс седмицата ( фалшивият Бейлис)? Два поредни дни ходя за него и не го откривам. Не го мернах и в брошурата 🤔

# 3 112
А на тези стъклени кани не се ли вижда много, когато натрупа котлен камък и не стои ли на капки? Моята не е стъклена и я чистя на няколко седмици. Много натрупвания се образуват, но я използвам всеки ден.

# 3 113
Нямам идея. Ако се натрупва ще си я мия. Наливам малко оцет и го кипвам. След няколко минути пак го кипвам и като се сетя изхвърлям и замивам каната.

# 3 114
Здравейте, срещали ли сте ликьора от Делукс седмицата ( фалшивият Бейлис)? Два поредни дни ходя за него и не го откривам. Не го мернах и в брошурата 🤔
Ти сега по болната тема ..няма ликьор, не са заредили май никъде , от горещата линия на Лидъл не знаят кога ще го заредят ...все до Коледа ще се появи сигурно някъде Sad

# 3 115
Зависи от водата. При нас няма такъв проблем, а водата е по-приятна, отколкото в метална кана (и такава имахме).
Ликьорчето все трябва да се появи, в приложението е дадено като период на офериране 26.10-27.12.
Обаче защо ми се струва, че до вчера го гледах на цена 8.99, а сега пише 10.99? Или бъркам цената с някой друг, показан тук?

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 17:02 от fenyx

# 3 116
  • Пловдив
Щях да ви питам за балсамикото от Модена...как и за какво го ползвате? Понеже не е евтин.

# 3 117
Лидълският балсамико още не съм купувала, но друг - предимно за салати, вместо обикновен оцет (на зелена салата, било с маруля или айсберг понякога)

# 3 118

Да беше прочела 2 стр. назад.

# 3 119
  • Пловдив
Лидълският балсамико още не съм купувала, но друг - предимно за салати, вместо обикновен оцет (на зелена салата, било с маруля или айсберг понякога)
и аз така мислих, ама на етикета не беше упоменат баш за салати мисля...? За меса, девич и тем подобни, та викам да не е по-специфичен вкус.

Общи условия

Активация на акаунт