Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 320
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 195
Пу за мен патката, какао, бадеми, пастет, .....

# 3 196
Пак дошло време за гащи.
И ликьорче.

# 3 197
Пак дошло време за гащи.
И ликьорче.

Надявай се този път да получиш.  Ако не ликьорче, поне гащи.

# 3 198
  • Light of Zartha
Днес ще дебна дънките, които ще пускат. Май джегингс се водеха. Някой вече има ли мнение за тях?
Моля да оставите по някое и друго номерче от тях във младост 2 или студентски. 😁😁😁

Относно гумените ботушки, ако са спешни, има в Декатлон. Надявам се да не се счете за реклама, но аз си взех(имам малко стъпало) от детската секция, бяха под 20лв и са наистина добри. Аз ги ползвам на работа. Дано да съм била полезна! ❤️

# 3 199
И аз се нареждам за гащи Simple Smile
И гъбки в малки консерви, от кога чакам.
Детските играчки не ми харесаха

# 3 200
  • Пловдив
Сега ще разглеждам аз...

Никой ли не купи ок кръглата пита кашкавал тая седмица?

# 3 201
Аз съм искрено екзалтирана от новите продукти на Родна стряха. Искам всички да пробвам Joy Бая неща си харесах идната седмица, предимно хранителни и предимно от РС. Да питам - някой с впечатления от ножовете?

И още нещо - вероятно малко от вас са си взели кристалните топки в дамските чанти днес, но все пак: по спомени от мин. години, кога горе-долу пускат кутии за съхранение на храна? Имам от предно пускане едни с червен капак и много си ги харесвам, но другите, които са ми от Икеа, вече са за смяна.

# 3 202
  • София
Имам аз около 100 въпроса Laughing Този Гюбек с манатарки какво трябва да представлява? Някакъв кашкавал? ММ обожава манатарки и всичко с тях, та да му се подмажа Stuck Out Tongue Closed Eyes Премиум ориза на родна стряха хубав ли е? Или колкото и да го вариш хруска? Помня, че някъде из темите беше обсъждан, ама не помня с добро или с лошо Simple Smile
Смесителя с изтеглящ се душ достатъчно ли е висок? Или е нисичък? Моят е за смяна, обаче сега съм с един висок, а този ме блазни, че е с душ слушалка.

Иначе харесах доста хранителни неща и от Belbake серията, че всяка година с малкия правим сладки и тези украси са ми екстра Simple Smile
П.П. в приложението пак има много повече неща от брошурата.

# 3 203
И още нещо - вероятно малко от вас са си взели кристалните топки в дамските чанти днес, но все пак: по спомени от мин. години, кога горе-долу пускат кутии за съхранение на храна? Имам от предно пускане едни с червен капак и много си ги харесвам, но другите, които са ми от Икеа, вече са за смяна.
Пускаха едни с червени капаци може би преди два-три месеца, аз си взех отново, също много ги харесвам.
Смесителяттака като го гледам, според мен е нисък.

# 3 204
Премиум ориза хич не е лош. Дълго време купувах само него.
Аз се нареждам за гащи и ми се иска да видя този свински джолан на резенчета. Дали ще е като телешкия, мммм Yum Почват продуктите за сладкиши, но дали ще се сетят да заредят бадемово брашно?

# 3 205
Сатенени чаршафи и пликове с калъфки дали ще пускат скоро? И да не са сатенени, да са свестни. И, всъщност, дали някой е засякъл,покрай черния петък, ( онлайн или офлайн) готини  спални комплекти с готини цени Grinning?

# 3 206
  • Варна
И аз се нареждам за гащи Simple Smile
И аз, два модела харесах, ще видим на живо. Тоя път са комбинирали черното с червено, по се ядва.
Плюшените клинове загледах, има ли отзиви за тях?

# 3 207
  • София
Ей сега ги гледам тези кутии при италианците, сигурно и при нас ще дойдат до седмица-две Simple Smile

# 3 208
Аз харесвам ориза. Ножовете как са? Някой има ли ги?

# 3 209
  • София
Аз харесвам ориза. Ножовете как са? Някой има ли ги?
Купувам си ножове почти на всяко пускане (мм така и не се научи да ги точи), само че иноксови и съм много доволна. И тези ще ги пробвам Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 09:40 от *Ина*

Общи условия

Активация на акаунт