Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 502
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 3 390
Това не е ли филиал Изток ?
Друго си е реклама и от Вергов 😁.

# 3 391
  • София
Айййй баш Вергов, няма начин - ще се яде пица 😄

# 3 392
Ееей, сериозно ли! Отворихте ми очите
Точно влизам вкъщи след Лидл. Взела съм 2 кутии от тая пица и ги нося в ръце, защото в торбата не влязоха. И младежът на паркинга ни, той е зевзек, все нещо дрънка, и ми вика "Ти като Вергов". Аз хич не обичам да си лафя с тоя, та само се зачудих, ама не го и питах. А то кво било 😂😂😂😂

# 3 393
  • София
Добре че заредих пицата, сега ще изчезне 😂

# 3 394
А как се прави лазанята. Купих оня ден и седи в хладилника. Колко време мога да я съхранявам така?

# 3 395
  • София
А как се прави лазанята. Купих оня ден и седи в хладилника. Колко време мога да я съхранявам така?

На опаковката има срок на годност и инструкции как се пече. Нашите зареждат от тази лазаня, замразяват и после директно във фурната.

# 3 396
Във фурната с фолиевата тарелка се пече.

# 3 397
  • София
Радвам се, че пасираните домати се завръщат Simple Smile
От новата брошура бая работи харесах. От продуктите на Родна стряха видях "бабЕ". Баба ми от Етрополе правеше такова нещо. Любопитно ми е какъв вкус са му докарали сега.
Имам вече силиконова форма за мъфини. За първи път в живота си ще правя. От цялата многотия в нета избрах рецепта. Дано да станат!

# 3 398
Мислех утре да не отивам към Лидл, но се сетих за миксерите.

# 3 399
  • Асеновград
Днес преди обед се замъкнах с дребния на пазар.Общо взето успях да купя набелязаното, като благодарение на управителката която ме подсети, промоционалните сметана и брашно ги разделих на отделни бележки за да влезем в бройките, така направих и с картофите. Картофите на намаление са много вкусни.За разлика от вчера и приложението днес се държа нормално, всичко е отчело. А вчера уж изцъка а не беше ми отчело купоните, ама като не гледам чак в къщи забелязах, а и дигитална бележка нямаше, все едно не съм пазарувала.
Преди време някой търсеше моп с микрофибърна подложка , ако е един за около 10 лв. днес имаше много при нас, и шприцове също.
Има ли куркума в Лидл? Днес разглеждах подправките и не успях да намеря.
На касата една дама спретна цирк, че трябвало да изчака докато си приберем покупките, опита се да ми държи сметка от кое колко пазарувам, и определено си го отнесе. не мога да понасям хора които не им е работа и без да ги питаш се месят  където трябва и не трябва.

# 3 400
Аз дори когато съм бързала и хората пред мен са били даже флегматични не съм си позволявала да се обаждам, да помрънквам или да държа сметка на някой колко се бави и какво пазарува, че и по колко...
Моля, някой да ми припомни на коя страница е рецептата с крем супата на Файчето с броколи- не успявам да я намеря... Simple Smile

# 3 401
...благодарение на управителката която ме подсети, промоционалните сметана и брашно ги разделих на отделни бележки за да влезем в бройките, така направих и с картофите.
Моля те, може ли да обясниш това? Не разбрах... ☺️☺️☺️
П.П. Май разбрах! Имала си повече от 3 пакета брашно?

# 3 402
Сметаните не са с ограничение на бройка,  взех 10бр на една бележка и си минаха на 79ст.

# 3 403
За картофите днес ми казаха че ако са повече от 3кг..намало да отчете намалението. Аз всъщност питах трябва ли да са в една торбичка за да минат с приложението.
Та взех 3 кг без 10 грама. А исках повече.

# 3 404
Радвам се, че пасираните домати се завръщат Simple Smile
От новата брошура бая работи харесах. От продуктите на Родна стряха видях "бабЕ". Баба ми от Етрополе правеше такова нещо. Любопитно ми е какъв вкус са му докарали сега.
Имам вече силиконова форма за мъфини. За първи път в живота си ще правя. От цялата многотия в нета избрах рецепта. Дано да станат!
Ето една изпитана рецепта за страхотни мъфини. Винаги стават. Аз правя двойна доза даже. Всичко по две. И вместо стафиди съм слагала червена боровинка става божествено нещо..... Wink
https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BB%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт