УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 22

• 42 172
  • 388
  •   1
Отговори
# 300
Момичета ,аз преди малко звънях в Девата да си запиша час за д-р. Муталиб ,но забравих да попитам за цена за здравно НЕосигурен човек . Та сега ми е неудобно да звънна да питам само за цената 🫣 Някоя от Вас има ли представа самия преглед колко би струвал на частно ?

# 301
  • вкъщи
110 лв е прегледът без направление при доктора. Но в Света София водих по спешност дъщеря ми.

# 302
Може ли, да ми кажете цената за слушането на тоновете на бебето?

# 303
  • Б
За доктор Ирмов за преглед  чета различни мнения . За профилактичен преглед  и при медицински проблем не за следене на бременност добър диагностик ли е ? Не познавам никой от Девата и записах първия свободен ден, който лекар е на смяна. Надявам се да ми е правилен избора

# 304
Може ли, да ми кажете цената за слушането на тоновете на бебето?
30 лв беше преди 8 месеца,когато аз ходих там...
Доцент Ирмов ще ти обърне достатъчно внимание...много е директен и не овърта...затова и много хора не го харесват...

# 305
Някой да е правил цистоскопия при д-р Денчо Калоянов? Или изобщо да има впечатления от него?

# 306
Ще раждам в Дева Мария и не искам да кърмя. Въпроса ми е- от болницата ли ти дават хапче ,за да ти спре кърмата или трябва предварително да си вземеш?

# 307
Ще раждам в Дева Мария и не искам да кърмя. Въпроса ми е- от болницата ли ти дават хапче ,за да ти спре кърмата или трябва предварително да си вземеш?

Те питат дали ще кърмите

# 308
Храната в родилно отделение каква е?

# 309
Храната в родилно отделение каква е?

Основно броколи и пасирани супи,Абе гадна си е

# 310
Никакви хапчета не дават...за каквото и да е...трябва да си носите...преди месеци аз като раждах беше хубава храната...да има доста броколи и карфиол и моркови задушени,но има и пържола,пилешко филе,кюфтета,бъркани яйца,сандвичи...сутрин обикновено е сандвич или яйца...а за обед и вечеря винаги има супа плюс задушени зеленчуци плюс месо...дават по литър и половина трапезна вода на ден и чай сутрин...също така и плод за десерт дават на обед и вечер

# 311
Всякакви лекарства от каквито имаш нужда дават,нито им се свидят нито си ги пазят както е се пише за повечето болници,стига да си кажеш ,че имаш нужда. Иначе аз си бях купила и дексофен сашета и профенид и си носих за всеки случай ,но не ми се наложи да ги ползвам .Относно доц.Ирмов. Страхотен е. В Бургас не мисля,че има по-добър от него при направата на  секцио ,аз съм човек с изключително нисък праг на болка и търпимост към Болката , е станах 5часа след операцията…. Мисля ,че това говори достатъчно .

# 312
Преди 8 месеца когато аз раждах там не даваха лекарства...само желязо ,фракси и свещички...ако имаш нужда от някакви други те пращат долу на аптеката да си вземеш...
За ирмов съм съгласна и моето секцио той го направи...супер бързо се възстанових

# 313
  • Б
Здравейте, доктор Германов (АГ) от Варна преглежда ли в Дева Мария ?

# 314
Здравейте, доктор Германов (АГ) от Варна преглежда ли в Дева Мария ?

Здравейте, да, преглежда

Общи условия

Активация на акаунт