УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 22

• 42 083
  • 388
  •   1
Отговори
# 330
много съм доволна от доцент ирмов...да по щарк ме оперира секциото ми беше късно вечерта и на следващия ден рано още в 6:30 ме вдигнаха и ме раздвижиха..първия ден ми беше много трудно самото изправяне от легнало в седнало и от седнало в изправено положение...но изправех ли се вървях доста...на третия ден вече доста вървях...на 5тия ден вече мога да кажа,че не изпитвах никакви затруднения..да усещах придърпване но можех да правя всичко без проблеми...белега ми почти не си личи..конците нищо не усетих когато ги вадеше...анестезиолог не си спомням кой беше,защото аз бях спешно секцио...нито кардилог ,нито изследвания нищо не бях правила...иначе имах планувана дата и можех да си избера кой да ми бъде анестезиолог...мога да погледна в епикризата и да ти пиша кой е бил...общо взето в предродилна зала дойде и ме разпита за здравословното ми състояние и други въпроси си има...после ме попита имам ли предпочитания за упойка...аз бях яла...казах му,че и от двете ме е страх...прецени,че е по добре пълна упойка...и аз така предпочитах...въпреки,че Ирмов вече не работи в девата,а само оперира дойде дс ме види как съм на следващия ден и по телефона се чувахме ,ако нещо ме притесняваше или исках да се консултирам с него...най лошо впечатление ми направиха Йорданов,който се държи супер арогатно(особено с пациенти на Ирмов) и има една руса докторка в неонатологията мисля,че Тодорова се казваше...ей тази да вземе да си смени професията...такова злобно същество не съм срещала...всичко ми излезе 1950 лв

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 20:47 от Надежда Х

# 331
много съм доволна от доцент ирмов...да по щарк ме оперира секциото ми беше късно вечерта и на следващия ден рано още в 6:30 ме вдигнаха и ме раздвижиха..първия ден ми беше много трудно самото изправяне от легнало в седнало и от седнало в изправено положение...но изправех ли се вървях доста...на третия ден вече доста вървях...на 5тия ден вече мога да кажа,че не изпитвах никакви затруднения..да усещах придърпване но можех да правя всичко без проблеми...белега ми почти не си личи..конците нищо не усетих когато ги вадеше...анестезиолог не си спомням кой беше,защото аз бях спешно секцио...нито кардилог ,нито изследвания нищо не бях правила...иначе имах планувана дата и можех да си избера кой да ми бъде анестезиолог...мога да погледна в епикризата и да ти пиша кой е бил...общо взето в предродилна зала дойде и ме разпита за здравословното ми състояние и други въпроси си има...после ме попита имам ли предпочитания за упойка...аз бях яла...казах му,че и от двете ме е страх...прецени,че е по добре пълна упойка...и аз така предпочитах...въпреки,че Ирмов вече не работи в девата,а само оперира дойде дс ме види как съм на следващия ден и по телефона се чувахме ,ако нещо ме притесняваше или исках да се консултирам с него...най лошо впечатление ми направиха Йорданов,който се държи супер арогатно(особено с пациенти на Ирмов) и има една руса докторка в неонатологията мисля,че Тодорова се казваше...ей тази да вземе да си смени професията...такова злобно същество не съм срещала...всичко ми излезе 1950 лв
Държаха ли ви в реанимация или направо ви закараха в стаята?А,бебчето кога ви го водят да го видите и по колко време стои при вас?Аз няма да кърмя,относно бебчето адаптирано мляко,памперси,носим ли нещо или само ританки и дрешки за бебчето?

# 332
Държаха ли ви в реанимация или направо ви закараха в стаята?А,бебчето кога ви го водят да го видите и по колко време стои при вас?Аз няма да кърмя,относно бебчето адаптирано мляко,памперси,носим ли нещо или само ританки и дрешки за бебчето?
Да след операцията около 2 часа и половина бях в реанимация с тежести и лед на корема и после ме свалиха в стаята това беше около 22:30 часа...към 23 часа дойдоха дежурните да ме питат как съм...
При секцио бебето ти го дават след като те раздвижат...тоест на следващия ден те питат ок ли си и искаш ли бебето при теб...24 часа в денонощието ,ако не се почувстваш добре или много те боли и неможеш да ставаш им звъниш и идват и взимат бебето при тях...иначе го взимат само за баня и го връщат при теб и ако има някакви излседвания,тегления,мерения ...памперси,дрехи,мляко(носят го през цялото денонощие на всеки 3 часа готово в шише на авент...използват на хип),крем за дупе всичко ти дават от там...когато ти докарат бебчето има чекмедженца под легълцето и вътре има дрехи за преобличане,памперси и крем...ако ги изхабиш звъниш и носят още...ако бебето иска мляко по често от 3 часа звъниш и носят...момичетата там са супер мили и обясняват и показват много добре всичко..така,че носиш само дрешки за изписване...детето дали ше стои принтеб 24 часа или само през деня или по малко денем и вечер ти решаваш...звъниш и идват и го взимат...можеш да си носиш залъгалка ако искаш

# 333
Да след операцията около 2 часа и половина бях в реанимация с тежести и лед на корема и после ме свалиха в стаята това беше около 22:30 часа...към 23 часа дойдоха дежурните да ме питат как съм...
При секцио бебето ти го дават след като те раздвижат...тоест на следващия ден те питат ок ли си и искаш ли бебето при теб...24 часа в денонощието ,ако не се почувстваш добре или много те боли и неможеш да ставаш им звъниш и идват и взимат бебето при тях...иначе го взимат само за баня и го връщат при теб и ако има някакви излседвания,тегления,мерения ...памперси,дрехи,мляко(носят го през цялото денонощие на всеки 3 часа готово в шише на авент...използват на хип),крем за дупе всичко ти дават от там...когато ти докарат бебчето има чекмедженца под легълцето и вътре има дрехи за преобличане,памперси и крем...ако ги изхабиш звъниш и носят още...ако бебето иска мляко по често от 3 часа звъниш и носят...момичетата там са супер мили и обясняват и показват много добре всичко..така,че носиш само дрешки за изписване...детето дали ше стои принтеб 24 часа или само през деня или по малко денем и вечер ти решаваш...звъниш и идват и го взимат...можеш да си носиш залъгалка ако искаш
Да разбирам ,че си доволна.Мен ме следи д-р Мануелян,за раждането ще съм секцио и се колебая между доц.Ирмов и д-р Георгиоски..но тъй като съм инвитро,отгоре на всичко с гестационен диабет, казаха макс 37 седмица ще го извадят бебето и държа да бъда при най-опитния,а и Ирмов прави метода Щарк,а е по-щадящ..единствено чувам,че бил груб,обиждал майките..но предпочитам да стисна зъби и да изтърпя по-грубо отношение, но да съм в сигурни ръце.И вярно ли е,че Ирмов си чакал да му дадеш допълнително пари в плик,поне 500лв?

# 334
аз също се следях при мануелян на частно...страхотна е и много мила..тя не харесва ирмов и ме пращаше при някаква в друга болница...не съм от бургас и не помня къде ме пращаше...така или иначе аз бях решила,че ще е ирмов имам 3 приятелки раждали при него ...2 от които по 2 пъти...не бих казала,че е бил груб и арогантен към мен...но директен да...казва си това,което си е...без заобиколки...никога,ама никога не ме е обидил...пари не ми е искал в плик...аз също бях с гестационен диабет...секциото ми беше насрочено за началото на 36 г.с,но родих в 34+3 г.с....при ирмов ходех на частно около 3 пъти в света софия преди да родя и ми взимаше по 80 лв за преглед...може и през ЗК,но аз пък се следях другаде по здравна и неможех да взимам направления...за махането на конците също ми взе 100 лв...аз съм доволна...ако имам второ пак при него бих отишла...георгиоски също ми направи много добро впечатление с отношението към пациентките си и татарова също...

# 335
Бях при Д-р Татарова, тежка бременност с близнаци инвитро,  на никой не съм давала  плик с пари, единствено си платих избор на екип.

# 336
аз също се следях при мануелян на частно...страхотна е и много мила..тя не харесва ирмов и ме пращаше при някаква в друга болница...не съм от бургас и не помня къде ме пращаше...така или иначе аз бях решила,че ще е ирмов имам 3 приятелки раждали при него ...2 от които по 2 пъти...не бих казала,че е бил груб и арогантен към мен...но директен да...казва си това,което си е...без заобиколки...никога,ама никога не ме е обидил...пари не ми е искал в плик...аз също бях с гестационен диабет...секциото ми беше насрочено за началото на 36 г.с,но родих в 34+3 г.с....при ирмов ходех на частно около 3 пъти в света софия преди да родя и ми взимаше по 80 лв за преглед...може и през ЗК,но аз пък се следях другаде по здравна и неможех да взимам направления...за махането на конците също ми взе 100 лв...аз съм доволна...ако имам второ пак при него бих отишла...георгиоски също ми направи много добро впечатление с отношението към пациентките си и татарова също...

Извинявам се да не бъркам в рани,защо родихте толкова рано?На инсулин ли бяхте и как вървеше бебчето..кога трябва да почна да ходя при него да ме следи?И бебчето ви как беше,след като се роди толкова рано,в кувиоз ли беше?

# 337

Извинявам се да не бъркам в рани,защо родихте толкова рано?На инсулин ли бяхте и как вървеше бебчето..кога трябва да почна да ходя при него да ме следи?И бебчето ви как беше,след като се роди толкова рано,в кувиоз ли беше?
Да на инсулин бях...при мен проблем беше сутрешната КЗ...пазех режим и дори и с инсулин пак беше над 5.2 сутрин...родих и кз веднага се оправи...родих по рано защото бебка беше много ниско разположена от самото начало...на фм 22 г.с. шийката ми беше 37 мм и мануелян каза ,че е супер...повече не я мерихме и на последната фм се оказа,че от тежеста и ниското разположение на бебето шийката ми е под 20 мм...тогава отидох при ирмов...някъде около 31 г.с...той ми каза,че няма да изкарам до 9ти месец...слагахме кортикостероиди за дробчетата изписаха ми ударни дози магнезий и утрогестан и ми каза да лежа по цял ден..въпреки всичко шийката ми тотално се сплеска,след това изглади,а накрая имах и разкритие...в
През 5-7 дни ирмов ме викаше на прегледи за да следи как е шийката и тонове правехме...беше ме предупредил да си нося багажа в мен на всеки преглед...и така на последния преглед каза,че няма смисъл да се прибирам и посред нощите отново да пътуваме(защото според него немога да изкарам дори до 36 г.с.)аз по ехограф нямах последствия от гд...нито водите ми бяха намалели нито бебето вървеше едро...роди се 2720...когато са я извадили е била с ниска кръвна захар и са и пуснали глюкоза...беше в кувиоз за много малко... просто за адаптация...беше на кислородна палатка и и намаляха постепенно кислорода ...около 24 часа...тя си дишаше самостоятелно и я извадиха...други никакви последствия,освен,че я изписаха доста малка...свали до 2300...на 1 месец беше 2900...но после започна да наддава нормално..според мен щом си с ГД и най вероятно ще искат да извадят бебето около 36 г.с. около 30 г.с. направи среща с него...аз дори за първия си преглед при него му взех номера от едно момиче и му писах по вайбър...разказах му какво ми е положението...писах му вечерта...веднага ми отговори да се чуем на другия ден и ,че той ще ми звънне,че има доста операции...и наистина ми звънна и ми влезе в положение и ме вмести в графика още на следващия ден...

# 338

Да на инсулин бях...при мен проблем беше сутрешната КЗ...пазех режим и дори и с инсулин пак беше над 5.2 сутрин...родих и кз веднага се оправи...родих по рано защото бебка беше много ниско разположена от самото начало...на фм 22 г.с. шийката ми беше 37 мм и мануелян каза ,че е супер...повече не я мерихме и на последната фм се оказа,че от тежеста и ниското разположение на бебето шийката ми е под 20 мм...тогава отидох при ирмов...някъде около 31 г.с...той ми каза,че няма да изкарам до 9ти месец...слагахме кортикостероиди за дробчетата изписаха ми ударни дози магнезий и утрогестан и ми каза да лежа по цял ден..въпреки всичко шийката ми тотално се сплеска,след това изглади,а накрая имах и разкритие...в
През 5-7 дни ирмов ме викаше на прегледи за да следи как е шийката и тонове правехме...беше ме предупредил да си нося багажа в мен на всеки преглед...и така на последния преглед каза,че няма смисъл да се прибирам и посред нощите отново да пътуваме(защото според него немога да изкарам дори до 36 г.с.)аз по ехограф нямах последствия от гд...нито водите ми бяха намалели нито бебето вървеше едро...роди се 2720...когато са я извадили е била с ниска кръвна захар и са и пуснали глюкоза...беше в кувиоз за много малко... просто за адаптация...беше на кислородна палатка и и намаляха постепенно кислорода ...около 24 часа...тя си дишаше самостоятелно и я извадиха...други никакви последствия,освен,че я изписаха доста малка...свали до 2300...на 1 месец беше 2900...но после започна да наддава нормално..според мен щом си с ГД и най вероятно ще искат да извадят бебето около 36 г.с. около 30 г.с. направи среща с него...аз дори за първия си преглед при него му взех номера от едно момиче и му писах по вайбър...разказах му какво ми е положението...писах му вечерта...веднага ми отговори да се чуем на другия ден и ,че той ще ми звънне,че има доста операции...и наистина ми звънна и ми влезе в положение и ме вмести в графика още на следващия ден...
Аз не съм на инсулин..а на глюкофаж и много строга диета..22+2 съм в момента,при мен са повишени водите и се опитвам да ги намаля.Бебето е добре,върви нормално,шийката ми е 35мм,ще настоявам тогава да я мери по-често.Относно захарта..на кръвните варира на гладно..4,8..5
Сутрин я меря от няколко дни на глюкомер..5,1..4,9..4,7.Надявам се да се размина от инсулина и проблемите.

# 339

Аз не съм на инсулин..а на глюкофаж и много строга диета..22+2 съм в момента,при мен са повишени водите и се опитвам да ги намаля.Бебето е добре,върви нормално,шийката ми е 35мм,ще настоявам тогава да я мери по-често.Относно захарта..на кръвните варира на гладно..4,8..5
Сутрин я меря от няколко дни на глюкомер..5,1..4,9..4,7.Надявам се да се размина от инсулина и проблемите.
Добре ти е кз на гладно...а мериш ли я 1 час след хранене и 2 часа след това...понякога там има проблем...аз също до 30 г.с. бях само на режим...след това включихме направо инсулин...глюкофаж не исках да пия аз...да моя грешка следи се за много води,а не за малко...с напредването на бременността все по трудно се контролира кръвната захар...но при теб може да не е така..аз правих обременяване с глюкоза в 27 г.с. но от 22 бях на режим...
Малко за успокоение ще ти напиша какво казва моя ендокринолог за гд...аз понеже съм и с базед...та той каза,че едно време нашите майки масово са били С гестационен диабет и са раждали големи и здрави бебета...и като се замисля почти всички сме се раждали около 4 кг и нагоре...
Имам приятелка роди във 26г.с.  заради отлепена плацента нейното момиченце е голям герой вече е на 1 г и половина,а добрева и костова в неонатологията в девата я спасиха и се грижиха за нея почти 3 месеца...тя беше при ирмов и когато в 4:30 сутринта се събуди цялата в кръв и му звънна той и вдигна...това също много ми харесва при него,че винаги вдига,ако не веднага после връща обаждане...не се притеснявай толкова от ГД и на инсулин да минеш не е нищо кой знае какво...раждаш и захвърляш всичко...кз се регулира веднага...
Иначе моя ендокринолог ме караше да меря кз с глюкомер и искаше сутрин на гладно да е под 5.2,1 час след хранене да е под 7.8 и на втория час да е под 6.7...
Ако имаш още въпроси насреща съм.
Само да знаеш,че ако ти си избираш анестезиолог пак се заплаща,но 100 лв ли беше или 200 не помня...
В девата искат в багажа да носиш пижами(моя съвет е поне 3-4) че аз носих 2 ...първата става цялата в кръв...после и втората...та карах да ми носят още...това е списъка им
https://www.devamaria.com/bg/postapvane-v-rodilno-otdelenie/

# 340

Добре ти е кз на гладно...а мериш ли я 1 час след хранене и 2 часа след това...понякога там има проблем...аз също до 30 г.с. бях само на режим...след това включихме направо инсулин...глюкофаж не исках да пия аз...да моя грешка следи се за много води,а не за малко...с напредването на бременността все по трудно се контролира кръвната захар...но при теб може да не е така..аз правих обременяване с глюкоза в 27 г.с. но от 22 бях на режим...
Малко за успокоение ще ти напиша какво казва моя ендокринолог за гд...аз понеже съм и с базед...та той каза,че едно време нашите майки масово са били С гестационен диабет и са раждали големи и здрави бебета...и като се замисля почти всички сме се раждали около 4 кг и нагоре...
Имам приятелка роди във 26г.с.  заради отлепена плацента нейното момиченце е голям герой вече е на 1 г и половина,а добрева и костова в неонатологията в девата я спасиха и се грижиха за нея почти 3 месеца...тя беше при ирмов и когато в 4:30 сутринта се събуди цялата в кръв и му звънна той и вдигна...това също много ми харесва при него,че винаги вдига,ако не веднага после връща обаждане...не се притеснявай толкова от ГД и на инсулин да минеш не е нищо кой знае какво...раждаш и захвърляш всичко...кз се регулира веднага...
Иначе моя ендокринолог ме караше да меря кз с глюкомер и искаше сутрин на гладно да е под 5.2,1 час след хранене да е под 7.8 и на втория час да е под 6.7...
Ако имаш още въпроси насреща съм.
Само да знаеш,че ако ти си избираш анестезиолог пак се заплаща,но 100 лв ли беше или 200 не помня...
В девата искат в багажа да носиш пижами(моя съвет е поне 3-4) че аз носих 2 ...първата става цялата в кръв...после и втората...та карах да ми носят още...това е списъка им
https://www.devamaria.com/bg/postapvane-v-rodilno-otdelenie/
Ад съм с инсулинова резистентност, на режим съм от година и четири месеца,знаехме,че ще,развия гестационен диабет, защото резистентността ми е тежка.Меря и на първия и на втория час..на първия върви около 5,5..на втория час пада до 4,7...но аз съм само на протеини.Стискам зъби и вярвам,че всичко ще е наред.Благодаря ви много,наистина ми помогнахте,около 30та седмица ще потърся Ирмов и дано дотикам 36та седмица.

# 341
Аз родих на 4ти февруари при Ирмов. Всичко мина добре, с изключение на това, че спиналната упойка не ме хвана. Много се тресях когато ме подготвяха за операция. Много студено и може би адреналин. Просто усещах все още пощипване по кожата на корема, когато Ирмов пробва. Казах му да спре да ме щипе, защото ме боли 😃. И така без да ме чакат ми сложиха маската и ме приспаха. Мноог бързо отворих очи още в операционна бях събудена на 90 %. Единствено болезнено беше банките с окситоцин и тежестта на корема. Мислех че ще пукна 🙆. Иначе първият ден на раздвижването беше кошмар. Не мога и не мога, прилоша ми, направих само две крачки и това беше. Пак ми пускаха окситоцин за контракции на матката. Абе боли си тоя окситоцин. Вече на втори и трети ден се иска воля и много инат. Станах полека полека се раздвижвах. Нямаш избор, понеже бебето ти го носят на третия ден и вече ти поемаш. Катетъра също ми беше неприятен когато го слагат преди операция.
Но общо взето на 4,5 ден си щъках. Колкото повече движение толкова по - добре. На изписването вече ми опъваха само шевовете. Но щом Ирмов ми ги махна на 6тия ден всичко си дойде на мястото. Белегът е като косъм, много прецизно направен. Секциото ми излезе 1810 лв. Седмица след махане на шевовете съм се върнала на 100 %кум ежедневието.
Много съм доволна от доцента, следях се при него. Операцията я прави заедно с Давидова.

# 342
И при мен операцията я прави заедно с давидова...те нали са си двойка...тя е много мила...ооо да окситоцина и ужасен...такива контракций имах в предродилна зала от него...даже ирмов дойде да ме види готова ли съм за операция и им се скара,че много бързо са пуснали банката да тече...аз се събудих 20 минути след като е приключила операцията...те те будят в операционната и тогава те местят в реанимация...когато отворих очи ми казаха да плюя...нали ти слагат тръба в гърлото при пълна упойка...от нея малко кашлях след това и беше малко болезнено...и да окситоцин пускат докато те вдигнат...когато аз раждах в деня в който те раздвижат те питаха искаш ли бебето..тоест още на втория ден...и тежестите нс корема са доста болезнени след пълна упойка когато се събудиш вече усещаш всичко и затова боли доста повече...със спинална още няколко часа не си чувстват краката ...при мен нямаше прилошаване...дойде една много мила рехабилитаторка каза ми няма немога ставай и обиколихме 3 пъти стаята...и ми махна банката с окситоцин,която ми бяха пуснали...каза,че щом съм станала нямам нужда от нея...не ми е ставало въобще лошо след пълната упойка,но всички момичета с които се изредихме в една стая бяха със спинална и имаха проблем с прилошаване,световъртеж и гадене...
И да колкото повече вървиш по бързо минава...при мен бебка остана 7 дни в болницата ,а мен ме исписхаа на 5тия ден...нямаше как да остана ,защото отделението беше пълно и нямаше място за новите родилки...остана повече,защото чакаха някакви изследвания за бактерий да излязат...също имаше и жълтеница и я слагаха на лампа...
При слагане на катетъра нищо не усетих...но при махане ме разраниха и много ми пареше...но ми изписаха лекарства купиха ми ги и всичко се оправи за 2 дни...другото което ми изписаха беше еспумизан...защото много от момичетата имахме проблем с газовете...когато на 4тия ден ме попитаха и казах,че още не съм ми се скараха,че не съм казала и ми биха някаква инжекция и ме пратиха да обикалям коридора...и инжекцията си свърши работата...
Моя белег също е много тънък...просто ирмов заради неговия метод го прави малко по нагоре от обикбовено

# 343
Писала съм и преди в темата . Аз родих при доц.Ирмов 2023г следях се при Мануелян която някъде по-напред прочетох ,че не го харесвала. Тя самата не е много за харесване не мисля изобщо че има право да харесва и не харесва някой. Но тя е отделна тема. Паралелно се следях и при др.Калчева през цялата си бременност ( впрочем всеки преглед при нея си беше тип фетална морфология,страхотна е) Изместих се от Мануелян, когато бях в 7м едвам я търпях .Доц.Ирмов беше най-доброто нещо ,което ми
Се случи през бременността ми свързано с лекарите в Бургас и прегледите. Не спирам да го казвам и ще продължавам . Страхотен е.В никакъв случай не е груб,(четейки тук там из форуми и аз имах такива опасения и понеже съм с доста голяма уста,оставих преместването си при него за накрая за да не се изпокарам с него преди самото раждане п,понеже държах да раждам при него и по Щарк ) нямаше нищо подобно ,пак казвам страхотен. Цени за престоя няма да обявявам понеже информацията ми ще е много стара , а и бях във вип стая. Платих си за анестезиологична оперативна сестра,анестезиолог, и старша акушерка медицински асистент за мен и дъщеря ми. В неонатологията бяха всимки страхотни. Едно от момичетата е описало подробно всичко свързано с бебетата ,така беше и през 2023г. Относно анестезиолозите още тогава познати от болницата ме бяха предупредили анастезиолога да не е Жена (слаби са) моя приятелка беше с анастезиоложка две седмици преди мен и упойка не я беше хванала беше бодува няколко пъти. Та така аз държах да е мъж и да е анестезиолог др.Милушев. Относно Ирмов … като се замисля от всички при които съм ходила преди бременността си и по време на нея преди да се запиша при тази “мърда”Мануелян,доц. Ирмов е един от добрите лекари особено оперативни ,при които смело може да бъдеш спокоен,че си в най-добрите ръце,спомените от раждането ми са страхотни. Като човек с нисък праг на болка и никаква търпимост към нея,се изправих с личен рехабилитатор на 4-5я час след операцията с разрешението на доц.Ирмов и др.Давидова,като момичета тогава тежах близо 120кг само си представете с какъв товар успях да стана.И двамата дойдоха три пъти по време на престоя ми в болницата имах няколко обаждания от тях за да проверят състоянието ми и поддържаха ежедневна връзка със старшата акушерка която им даваше подробна информация.Просто са невероятни. 🫶🍀

# 344
Да за ирмов и аз така четох и чувах колко е ужасен...и затова и аз отлагах до последно срещата си с него...исках да ида да насроча дата за секцио и толкова...това е най голямата ми грешка...когато се видяхме ,защото имах проблем той постоянно ми пишеше,звънеше и искаше да се виждаме често...аз също 2023 раждах края на декември...давидова е страхотно мила и тя...а ирмов...това е човек,който наистина знае какво прави...всички го оплюват по форумите...а като отидох да запазвам дата за секцио беше зает графика му с над месец напред...и въпреки това ме вмести...а когато се наложи спешно секцио звънна в девата и каза да ме приемат...въпреки че имаше 11 раждания секцио в същия ден и едно нормално...та чакахме да се освободи операционната  и вечерта ме оперира...в предродилна чувах как си шушукат...останалите лекари там не го харесват много незнам защо...преди ирмов е бил завеждащ отделението...йорданов ми направи лошо впечатление и една от лекарките в неонатология...една руса...тази жена е ужасна...неможе на току що родила жена първо дете със секцио с пълна упойка в 34 г.с. и изобщо не видяла бебето си...при въпрос как е добре ли е...да те погледне и да ти каже не не е добре,ако беше добре щеше да е при теб в стаята...добре,че момичетата които работят там са супер мили и ми обясниха всичко и ми снимаха бебето...та същата тази когато отидех да гледам бебчето си през стъклото и ме видя,че съм там затвори вратата за да не виждам...същата тази едно от момичетата и каза ,че бебето и пожълтява и че има жълтениця ,а тя и се озъби,че тя била доктора и нямало такова нещо...веднага като се смениха смените и дойде др добрева или костова не помня сложиха бебето под лампа...а йорданов толкова грубо отношение с пациенти на други лекари...също така ирмов беше ми назначил терапия с фраксипарин след операцията ,както и следене на кривна захар първия ден...е никой не ми сложи фракси...а захарта дойдоха чак на обяд да ми вземат кръв и вечерта в 10...и то защото му звъннах и му казах...а за фракси се оправдаха ,че не били разбрали...2 пъти дойде в стаята да ме види как съм...иначе се чувахме по телефона...имаше един доктор мисля с турско име...той също беше много мил...И моя анестезиолог беше мъж..
Мануелян немога да се оплача от нея аз...супер мило се държеше с мен и всеки преглед беше като фм...но аз ходех на частно при нея веднъж в месеца...никога не ме е претупвала...отговаряше на всички мои въпроси...дори по телефона се чухме,а беше в отпуска,но ми обърна внимание...
Та ако имам второ веднага при Ирмов без да се замислям...аз също много бързо се възстанових и се грижех сама за бебка веднага след изписването без да имам проблеми и затруднения

Общи условия

Активация на акаунт