Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Аз на Рачков гледах...със Стоичков. Две такива гледах. Те са на уин бет. Мисля.

# 466
  • Пловдив
Това със Златка е част 2...Николетка и Ники бяха в първи сезон Stuck Out Tongue Winking Eye
Някакви залози са...игрални зали ли...кой ли пере тия милиони?

# 467
  • София
Това със Златка е част 2...Николетка и Ники бяха в първи сезон Stuck Out Tongue Winking Eye
Някакви залози са...игрални зали ли...кой ли пере тия милиони?
Ефбет. Те са на душманите на Божков.😂
Рачков и Стоичков са на Уинбет, тия не ги знам чии са. Ама всеки път чувам - Дай Николета, вместо Дай ни колета.😂

# 468
  • DE
Не понасям Николета, но рекламата с Ники ми бе странно симпатична Sweat Smile

# 469
  • Пловдив
Рекламата на Фикито е на Палмсбет Grinning 

Йованка и аз така чувам Wink
Незнам кои са душманите, ама това са яки милиони.

# 470
  • София
Рекламата на Фикито е на Палмсбет Grinning 

Йованка и аз така чувам Wink
Незнам кои са душманите, ама това са яки милиони.
Братята Найденови, първо съдружници, после смъртни врагове на Божков.

# 471
Рекламата със Златка ми е отвратителна. Пълна пародия. Мъжът ми чистосърдечно възкликна, че сега знае защо нашите играят като жени. 😀
Рекламата с Рачков пък ми е много сежа и забавна. 😍

# 472
  • Ланкър, планините Овнерог
Това с хилежа на Стоичков ми се струва, че не е по сценарий. Доста искрен ми изглежда.

# 473
Това с дай ни колета е съвсем умишлено намек към рекламата с Николета и Михайлов, която и на мен ми допадна повече от Златкината.

# 474
Оная фъфла(Силвия Петкова) ме отказа от Перелик. Те и без това не стават, но чуете ли Силвия ФъфлевоПеткова, съвсем сте се отказали.
Тя май рекламира и храна за котки. Не я понасям. Отврат е.

# 475
А какво ще кажете за Жатéцкия Хус... от град Жатéц?
Озвучена от Калин Сърменов, доказан актьор, с хубава дикция... и в същото време нагляр и половина.
Скрит текст:
Отвратителен човек. (Да не навлизам в подробности какви ги върши като директор на Сат.театър и политическите му нагъзвания)

Всъщност на чешки пивото се казва Жáтецкий хус. И градът е Жáтец.

# 476
  • София
Клише е, но е приятна за гледане.

Попаднах на онази с алергозана.
Френската с типичното тяхно о-ла-ла също е приятна за гледане.

Има някаква нова с някакви деца, която е ужасно досадна, но сега не мога да се сетя.

# 477
Толкова да мразя този израз о-ля-ля. Даже като го пиша и ми се гади. Нямам представа защо,   но ми е непоносимо за слуха и очите.

# 478
  • София
А какво ще кажете за Жатéцкия Хус... от град Жатéц?....
Всъщност на чешки пивото се казва Жáтецкий хус. И градът е Жáтец.
Сигурно доста хора се питат що ще гъсок там, а всъщност "хус" е като "гус", т.е. гъсок.
А какъв е бил проблемът да се провери правилното ударение, сега има и-нет, звукови файлове...
Дори с правилното ударение ми звучи някак по-ритмично

# 479
А какво ще кажете за гласовете, които озвучават рекламите?
На мен ми писна от едни и същи гласове... навсякъде Силвия Лулчева, Калин Сърменов, Христо Топузов...
Харесва ми как е озвучена рекламата на JYSK, не знам чий е гласът, за мен е абсолютно нов. Но и като интонация и като дикция ми харесва, абсолютно правилен говор и не звучи натрапчиво.

В същото време е пълно с реклами, озвучени на "уъ"..."Мечето Топуър" дето мирише на "уавандууа" , "Запуата! Запуата? Запуата!" и "Стана ли първо чисуо" са ми "любими".  Както и тези, дето са на фалцет... женският глас, който озвучава рекламита на Кауфланд, писукане на втора октава - отврат.
А тези, дето са на диалект с якото мьекане, като "Пръчици Бони" да ги коментираме ли?

Общи условия

Активация на акаунт