Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 813
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
да прав си бюлетина за ноември има текст за декември .

# 151
Да видим Байдън какво ще каже за банана на Доналд.

# 152
Байдън и да каже и да не каже няма никакво значение. Има значение Президента само какво ще каже. Ако Байдън стане првзидент което е много малко вероятно само тогава ще има значение какво ще каже. Само че който и да е президент те имат много по сериозни теми които ги вълнуват отколкото този бан даже и няма да го оъразят. За това банът остава със сигурност до Декември после никой не знае какво ще става.

# 153
  • Down south
Какво ще каже в момента е едно, а какво ще си спомни Close че е казал, съвсем друго.
Има и други фактори, които не са за подценяване.

# 154
Тръмп е президент до 20 януари догодина, така че промени не очаквайте дотогава.

# 155
Тръмп е президент до 20 януари догодина, така че промени не очаквайте дотогава.
Никой не очаква промени до тогава.
Чакаме да видим новия президент какво ще реши, относно нашите интервюта.

# 156
И аз не знам защо гледате на този Байдан като някакъв цяр. Не защитавам Тръмп, ама другия ми изглежда като вълк в овча кожа. Дано, ако той спечели това, което доста хора казват, че ще стане, не се случи, че целият свят ще го усети, не само Америка.

# 157
Scott

Какво точно трябва да значи?

"Публикуван е виза бюлетина за Декември. За Европа - 6000"?

# 158
  • USA
Скрит текст:
For November, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2021 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

EUROPE    4,800

For December, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2021 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

EUROPE    6,000

Когато е показан пределен номер на разпределение, визите са достъпни само за кандидати с номера на регионални лотарии от DV под посочения пределен номер на разпределение:

не съм Scott но означава бройка за Европа

т.е за ноември 4, 800 за декември 6000 номера общо 10,800 до края на декември. В Бюлетина за декември ще има още обяснения.

# 159
Доста дълго обяснение.
Но на кратко да го разбирам така.
Щом за Ноември са 4800
За Декември са 6000
Първо трябва да се съберат двата номера което прави общо 10800
И това число представлява броят на спечелилите миналогодишната лотария (стига номерът с който са избрани да е под 10800) които до Декември трябва да се явят на интервю за ЗК така ли ?

# 160
  • USA
Долу горе да- но в това число влизат всички спечелили от Европейските страни, документите се обработват, до края на декември заради БАН-а няма интервюта за спечелили, има интервюта за "други визи" за който няма БАН.

т.е интервюта най- най рано догодина за ЗК чрез лотария/другите ЗК интервюта си вървят на база друг статут /.

# 161
Еми той Тръмп се спуска да се пробва да спре лотарията само че обаче изглежда че въпреки че е президент не е по силите му. И накрая се възползва от covid ситуацията и измисли този бан. Да не стане смо спечелилите тази година да не стигнат никога до интервю. Не знам дали е възможно. Но някъде бях чел че за DV миналогодишната или по миналогодишната DV се водят някакви дела от ощетени спечелили не знам какво се е случило точно но за да водят дела щом са спечелили значи че май не са получили интервю и ЗК.

# 162
6000 не е брой изтеглени, а номер на случая (case numbers)  не бъркайте. Обяснявам:
Ако си с case number EU202100005150това не означава че преди теб има 5149 изтеглени апликации. Съществуват така нарещените дупки (holes). Процеса на теглене е такъв, че изтеглят примерно последователно от 1 до 20 000 за Европа но започва отсяване поради лоша снимка или или нещо, което не е според изисквания в апликацията и така например 1 се пуска 2 и 3 отпадат после от 5 до 7 се пускат другите се до 149 не отговарят и така се създават дупките в номерата. Ако сега се обявени кейс номерата до 6000 включително за Европа това може да са реално само 500 кейс номера.
Надявам се да сте ме разбрали обяснението.

# 163
Scott

Много ясно обяснение, разбрахме те!

А какво ще кажеш за случая с този бан може ли да се стигне според тебе наистина до вариант хората изтеглени от тазгодишната лотария която беше да не стигнат никога до интервю заради тези банове и бавения на топката от страна на Тръмп?

# 164
Scott

Много ясно обяснение, разбрахме те!

А какво ще кажеш за случая с този бан може ли да се стигне според тебе наистина до вариант хората изтеглени от тазгодишната лотария която беше да не стигнат никога до интервю заради тези банове и бавения на топката от страна на Тръмп?
Най - краткия отговор на въпроса ти е НЕЗНАМ!
Това което знам е че в USCIS в момента цари пълен хаос, не е засегната само лотарията, а целия имиграционен процес, както и процедурите за натурализация (получаване на гражданство), дори и за хората които са там със зелени карти и кандидатстват за гражданство или за смяна на статут. USCIS няколко месеца имат и огромни финансови проблеми, дори наскоро искаха финансиране от правителството, при тях гомяа част от приходите са от таксите, които се плащат по процедурите (такси от интервюта, различните видове процедури и апликации, по различните видове визи, натурализации и т.н.) и в един момент те спряха да работят (или драстично намалиха работа) от там приходите рязко намаляха, дори спряха. KCC показват някаква активност и публикуват виза бюлетин, който всъщност няма абсолютно никакво значение, защото интервюта така или иначе в повечето посолства не се провеждат.
Относно работата на KCC, когато се пращат сканираните документи се обработват от различен отдел в KCC от този отдел, който назначава интервютата и разглежда DS-260, даже дори не си и кореспондират, за това е важно да се пратят по най - бързия начин сканираните документи и DS-260, защото лага при тях също е голям.
А какво смята да прави Тръмп вече нямам никакви съмнения, че дори и той не знаене какво прави.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 18:56 от Scott

Общи условия

Активация на акаунт