Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 937
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 345
Според вас, кога ще има интервюта за 2021?

# 346
Според мен ще ги слеят с тези от DV 2022. Защото като гледам не сте много изтеглените от миналата лотария, не очаквам да са много и тази година, така че мисля че могат да си позволят да обработват документите наведнъж. Но ако има новини споделяйте!🤗

# 347
Според мен ще ги слеят с тези от DV 2022. Защото като гледам не сте много изтеглените от миналата лотария, не очаквам да са много и тази година, така че мисля че могат да си позволят да обработват документите наведнъж. Но ако има новини споделяйте!🤗
Това “сливане” няма как да стане. Закона е такъв, че до 30 септември 2021 са интервютата за DV 2021, след тази дата всичко свършва. Така изгоряха DV2020 със затварянето на посолствата и хората неможаха да минат интервю и на практика не можахажда си вземат визите, успяха само тези които имаха интервюта до април и това някъде са около 9000 визи, останалите пиха студена вода.
А интервютата за DV 2022 започват на 01. октомври 2021.
Водят се сега някакви дела за случаите на DV2020, но проблема там в че съдебно решение не може да отмени закон.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 08:36 от Scott

# 348
мислех че са ги пуснали , никаква информация ли няма ?

# 349
Хипотетичен въпрос - ако аз съм избрана и имам насрочено интервю за виза, трябва ли и останалите от семейството да бъдат интервюирани на същата дата?
Ако да - има ли опция тяхното интервю да се направи в друга държава при невъзможност да се приберат?

# 350
  • USA
Хипотетичен въпрос - ако аз съм избрана и имам насрочено интервю за виза, трябва ли и останалите от семейството да бъдат интервюирани на същата дата?
Ако да - има ли опция тяхното интервю да се направи в друга държава при невъзможност да се приберат?

Who Must Attend the Interview?

You, your spouse, and any qualified unmarried children immigrating with you must participate in the interview. If your spouse and/or qualified unmarried children will immigrate at a later date and travel separately from you, they are not required to participate in your interview. They will be scheduled for a separate interview appointment. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

I would like my spouse and/or children to follow me to the United States after I immigrate. Can they do that? - Yes, but remember that all diversity visas for a fiscal year must be issued by September 30. Available visas for some countries and regions may be used up prior to that date. If your spouse and children delay obtaining their visas, they may lose their opportunity to immigrate on the basis of their DV applications. If this happens, you will need to file a petition to bring your family to the United States at a later date. If they do not obtain diversity visas prior to September 30, your spouse and/or children may have to wait several years to join you.

в друга държава на интервю могат да се явят САМО ако имат друго гражданство, освен БГ

"Кой трябва да присъства на интервюто?

Вие, вашият съпруг и всички квалифицирани неженени деца, имигриращи с вас, трябва да участвате в интервюто. Ако вашият съпруг и / или квалифицирани неженени деца ще имигрират по-късно и ще пътуват отделно от вас, те не са длъжни да участват в интервюто ви. Те ще бъдат насрочени за отделна среща за интервю. Трябва да се свържете директно с посолството или консулството на САЩ, за да уговорите отделни интервюта, ако е необходимо.

Бих искал съпругът ми и / или децата да ме последват в Съединените щати, след като имигрирам. Могат ли да направят това? - Да, но не забравяйте, че всички визи за разнообразие за дадена финансова година трябва да бъдат издадени до 30 септември. Наличните визи за някои страни и региони могат да бъдат използвани преди тази дата. Ако вашият съпруг и деца забавят получаването на визите си, те могат да загубят възможността си да имигрират въз основа на техните заявления за DV. Ако това се случи, ще трябва да подадете петиция, за да доведете семейството си в САЩ на по-късна дата. Ако не получат визи за разнообразие преди 30 септември, вашият съпруг и / или деца може да се наложи да изчакат няколко години, за да се присъединят към вас."

п.с превода е от гугъл преводача ....българския.......англ. версия е от офиц.сайт

# 351
мислех че са ги пуснали , никаква информация ли няма ?
Не са. И не,няма.

# 352
Както са тръгнали нещата с този Ковид не знам, кога изобщо ще има отхлабване на примката, аз лично в момента го карам с жена ми и малкия е покрай нас ама за сега не показва никакви признаци. Ние се тъчем с антибиотици и се ослушваме да не се влоши.

# 353
Както са тръгнали нещата с този Ковид не знам, кога изобщо ще има отхлабване на примката, аз лично в момента го карам с жена ми и малкия е покрай нас ама за сега не показва никакви признаци. Ние се тъчем с антибиотици и се ослушваме да не се влоши.
Децата го карат леко, не се притеснявай. Гледай вие да не направите пневмония.  и си следете дишнето.
Лека и не се притесневай, не е това което се говори то тв-то.

# 354
  • София, България
Направи ми впечатление, че много хора изкарват настинка и без да си направят някакво изследване си лепват корона. Казват ми после: Изкарал съм го, все едно само корона върлува. Иначе това как един човек изкарва вирусът е съвсем различно от друг. Просто казвам, защото имаме далечен роднина в момента с Ковид с много тежка форма.

Скот, дано премине леко короната при цялото семейство. Дано пуснат вече интервютата за ДВ2021. Чакаме всички Лъки да замине.

# 355
Направи ми впечатление, че много хора изкарват настинка и без да си направят някакво изследване си лепват корона. Казват ми после: Изкарал съм го, все едно само корона върлува. Иначе това как един човек изкарва вирусът е съвсем различно от друг. Просто казвам, защото имаме далечен роднина в момента с Ковид с много тежка форма.

Скот, дано премине леко короната при цялото семейство. Дано пуснат вече интервютата за ДВ2021. Чакаме всички Лъки да замине.
Имаме тестове на мен и на жена ми и сме positive. Самолечения на предположения не правим.
Ще пуснат интервютата за DV 2021, предполагам ще е около средата на годината. Байдън ясно го каза (написано в е сайта му https://joebiden.com/immigration/)
Preserves preferences for diversity in the current system. Trump has set his sights on abolishing the Diversity Visa lottery. This is a program that brings up to 50,000 immigrants from underrepresented countries to the U.S. each year. He has disparaged the system as a “horror show” and repeatedly misrepresents how the lottery is administered, while demonizing and insulting with racist overtones those who receive the visas. Diversity preferences are essential to preserving a robust and vibrant immigration system. As president, Biden will reaffirm our core values and preserve the critical role of diversity preferences to ensure immigrants everywhere have the chance to legally become U.S. citizens.
 в програмата си и беше написано, като насърчаване на програмата за разнообразяване на емигрантския поток. Като цяло имиграционната политика на администрацията на Байдън ще е отворена.
ПС: Лъки ще я чакаме да разказва как е минала интервюто и първите и дни в САЩ. 100% съм сигурен, че ще изживява американската мечта.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 11:28 от Scott

# 356

ПС: Лъки ще я чакаме да разказва как е минала интервюто и първите и дни в САЩ. 100% съм сигурен, че ще изживява американската мечта.
И аз те обичам.Flowers Four Leaf Clover
Дано позитивизма ти се върне, и догодина да си след мен. Ще те чакам на тръстикта.

# 357
  • САЩ
Айде идвайте вече, че ми става скучно Stuck Out Tongue

# 358
Следя ви тихомълком, понеже леко ни се промениха плановете. Имаме си и 2NL, само дето съдбата явно има други планове. Чували сте сигурно историята за двете черти и Жоро, който бил невинен. Joy Бебето ще се роди през май и нямаме никаква идея какво да се случва от тук нататък. Всичко зависи от това колко ще се забавят интервютата сякаш. Успех на всички пуснали тази година! Heart

# 359
Следя ви тихомълком, понеже леко ни се промениха плановете. Имаме си и 2NL, само дето съдбата явно има други планове. Чували сте сигурно историята за двете черти и Жоро, който бил невинен. Joy Бебето ще се роди през май и нямаме никаква идея какво да се случва от тук нататък. Всичко зависи от това колко ще се забавят интервютата сякаш. Успех на всички пуснали тази година! Heart
Вероятно сте с малък номер.
Каквото е писано. Но най нероятно есента ще летите.
Да видим с ваксините какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт