Лотария "Зелена карта" 2022

• 85 408
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 90
И аз пак може би с последен опит.
Миже ли да ползвам снимките от миналата година?

# 91
  • София-Младост
И аз пак може би с последен опит.
Миже ли да ползвам снимките от миналата година?
https://bg-mam.ma/p/1256384/41527118

# 92
  • USA
Снимката трябва да е от последните 6 месеца най-късно. Има си алгоритъм и снимките с епроверяват т.е излиза кога е правена, това може да се заобиколи ако се скриншотне снимката т.е става с "днескашна дата", но по-добре си направете едни нови снимки и не рискувайте.

# 93
Аз може ли да пусна със снимките, с които ме изтеглиха миналата година? Trollface

# 94
Мега странно, поиска ми да попълня само две страници - за мен и за детето и това беше - submission successful!
Не трябваше ли на повече въпроси да отговарям??
Да не съм се прецакала и да съм пропуснала нещо, сега така или иначе не мога да пусна пак....

# 95
Мега странно, поиска ми да попълня само две страници - за мен и за детето и това беше - submission successful!
Не трябваше ли на повече въпроси да отговарям??
Да не съм се прецакала и да съм пропуснала нещо, сега така или иначе не мога да пусна пак....
Кратичко е, няма много въпроси.

# 96
Ама миналата година не беше така, доста повече попълвах... или помня грешно?

# 97
Ама миналата година не беше така, доста повече попълвах... или помня грешно?
Не съм попълвала тази година, но помня че и преди попълването беше 5 мин. С паспортните данни.

# 98
Аз може ли да пусна със снимките, с които ме изтеглиха миналата година? Trollface
   Дата за интервю имате ли ?

# 99
   Дата за интервю имате ли ?
Никой от 2021, няма дата. Всичко  е блокирано до края на годината.

# 100
  • София
Здравейте,
Можете ли да препоръчате някое фотостудио в София, където знаят за какво става въпрос и правят такива снимки? Без това до СУ..

# 101
  • Fort Worth, TX
късмет на всички.

# 102
Аз гледам философски на нещата. Simple Smile
Късметът е много абстрактно понятие, на което  много трудно да се даде дефиниция. Но да кажем, че е събитие което настъпва в момент, който не очакваш и създава благоприятни условия за справяне (излизане) от трудна (неблагоприятна)  за теб ситуация.
Казвам го това защото тук е в пълна сила израза "Когато печелиш не знаеш какво губиш и когато губиш не знаеш какво печелиш"

# 103
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Късмет на всички!При мен мъжът ми провали всичко.Попълнил е формуляра беза да вкара днанните за международния ми паспорт.Къде е спал,незнам.Ядосавам се,но факт.Догодина живот и здраве ще опитам пак.

# 104
Моят също си е изпуснал една цифра от паспорта. Моята поне е попълнена коректно. Пък каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт