Лотария "Зелена карта" 2022

• 85 442
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 105
Късмет на всички!При мен мъжът ми провали всичко.Попълнил е формуляра беза да вкара днанните за международния ми паспорт.Къде е спал,незнам.Ядосавам се,но факт.Догодина живот и здраве ще опитам пак.
Ами вие така или иначе сте го объркали вече, защо просто не си пуснете втора? В този случай май не губите.

# 106
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Късмет на всички!При мен мъжът ми провали всичко.Попълнил е формуляра беза да вкара днанните за международния ми паспорт.Къде е спал,незнам.Ядосавам се,но факт.Догодина живот и здраве ще опитам пак.
Ами вие така или иначе сте го объркали вече, защо просто не си пуснете втора? В този случай май не губите.

До колкото знам два формуляра не може .Той вече го е пуснал .Не съм много наясно.

# 107
Ако не се попълнят данни за паспорта просто не те пуска да преминеш на другата страница. Незнам какво е попълвал ама явно на полето за номер на паспорт и дата на изтичане е писал нещо друго.

# 108
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Ако не се попълнят данни за паспорта просто не те пуска да преминеш на другата страница. Незнам какво е попълвал ама явно на полето за номер на паспорт и дата на изтичане е писал нещо друго.
Да,така е!Объркал е паспорта ми с личната карта.Нищо,живи и здрави да сме.

# 109
А защо вие самата не си пуснете апликация? Доколкото схващам, досега не сте. Тогава поне чрез вашата апликация имате шанс.

# 110
Едни си бъркат паспорта с лична карта, други попълват с помалко цифри...
нещата не са на добре май, май...
Успех на пусналите!
Аз ще изчакам да видим на 03/11 какво ще стане, и ако не сменят лидера ще пусна пак.

# 111
Едни си бъркат паспорта с лична карта, други попълват с помалко цифри...
нещата не са на добре май, май...
Успех на пусналите!
Аз ще изчакам да видим на 03/11 какво ще стане, и ако не сменят лидера ще пусна пак.
Нищо. Те ще изтеглят моята апликация 🙂 Не разбирам защо трябва да пускаш отново, но желая и на теб успех и по-бързо да се случат нещата с интервюто и заминаванено🍀

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 06:52 от Monet

# 112
🙂 Не разбирам защо трябва да пускаш отново, но желая и на теб успех и ро-бързо да се случат нещата с интервюто и заминаванено🍀
Не ми се знимава с повторно пускане. Но много от изтеглените тази година, ще пуснат пак, защото има вероятност бан-а да бъде удължен и да не се състоят интервюта изобщо. Вярвам, че всичко е на късмет и понякога е всяко зло за добро.
Успех и на вас!

# 113
  • Велико Търново
Здравейте, снимах се във фото, като си смъкнах снимките виждам, че са 1181*1181, 176 КБ,а не 600*,600. Проблем ли е това?

# 114
  • Сф
Да, системата няма да те пусне с тези сбимки

# 115
  • Велико Търново
Свързах се с фотото, казаха ми, че снимките били 2,1 на 2,1 инча, резолюцията 600. Нищо не ми говори, но не съм сигурна, че са коректни.

# 116
  • Сф
Десен бутон върху снимката, Properties  и там пише. Да не говорим, че трябва да са до 240 КБ

# 117
Тези пишман фотографи за DV2020 им ядох попрата, на снимките излизаше че са направени 2006, най - вероятно са работили върху шаблон от 2006. Тази година пътувах чак до Пловдив да се снимаме, хем се и разходих в любомия ми град Grinning Фото беше един смушен гараж с фотографа се заприказвахме доста интересни случки разказа за 20 години, какви ли не случаи още от времето на писмата преди да се подават електронно.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:43 от Scott

# 118
  • Варна
Тези пишман фотографи за DV2020 им ядох попрата, на снимките излизаше че са направени 2006, най - вероятно са работили върху шаблон от 2006. Тази година пътувах чак до Пловдив да се снимаме, хем се и разходих в любомия ми град Grinning Фото беше един смушен гараж с фотографа се заприказвахме доста интересни случки разказа за 20 години, какви ли не случаи още от времето на писмата преди да се подават електронно.

Може ли на лични, да изпратите адреса на фотографа?

# 119
  • София
За пореден пътот вчера насам стигам до submit  и ми изписва, че страницата не работи?
Нали не са получили данните ми, след като нямам генериран номер?
Моля кажете, вие имате ли подобен проблем?
Пробвам отново и отново  - стигам до финала и ме изхвърля.
Да не би да има проблем, че паспортът ми е валиден до края на 2021?

Общи условия

Активация на акаунт