Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 886
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 225
А в крайна сметка губи ли нещо ако си пусне? Ако имаш снимка, пускай, пък каквото стане, какво толкова.

# 226
Хайде да видим дали има умни.

Съдейки по справката на Scott в началото на форума за статистиката за изтеглени те за ЗК през годините.

И съдейки по рязката промяна във избраните миналата година.

Като се вземе и на предвид ситуацията в света в момента.

Какво може да очакваме като резултат за Бг за изтеглени кандидати догодина май месец?

Да видим кой е умен 😉

# 227
  • Сф
А в крайна сметка губи ли нещо ако си пусне? Ако имаш снимка, пускай, пък каквото стане, какво толкова.

Според мен сайтът няма да го пусне да продължи, ако е минала датата на изтичане. Ама нищо не губи, ако пробва

# 228

Според мен сайтът няма да го пусне да продължи, ако е минала датата на изтичане. Ама нищо не губи, ако пробва
А дали има шанс от дисквалификация и това автоматично да ореже шанса за други години?

# 229
  • Sunshine state
Не знам какво се случва, ако въведеш изтекъл паспорт, но и да те дисквалифицират, това няма да ти навреди за бъдещите лотарии.

# 230
И след всяка криза, емигрантите са тези, които могат да възстановят икономиката.
Освен ако, не са навлезли тройно повече нелегални мексиканци подгонени от ковид кризата, които да захранят достатъчно добре нуждата от ниско квалифицирани работници и заместят онези идващи от лотарията за ЗК-ти.

# 231
Нелегалните мексиканци са по-евтината работна ръка сравнение с легалните от ЗК-ти! Те наистина могат да помогнат на американската икономика.

# 232
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали фотостудия в Пловдив ?Мерси.

# 233
  • Sunshine state
Имаше едно срещу Кауфланд в Тракия под блока на кино Faces. Ние там се снимахме. ✌🏻

# 234
Имаше едно срещу Кауфланд в Тракия под блока на кино Faces. Ние там се снимахме. ✌🏻
Колко струва?А в центъра на града?

# 235
  • Sunshine state
Ами ние се снимкахме 2014г и тогава беше 5лв на човек. Не знам колко е сега. Не мога да дам препоръка за студио на центъра, но предполагам, че в което и да идете, ще ви снимат и ще е ок.

# 236
А аз се сетих, ако си дисквалифициран разбираш ли или просто пише, че не си изтеглен?

# 237
А аз се сетих, ако си дисквалифициран разбираш ли или просто пише, че не си изтеглен?
Никога не уведомяват че си дисквалифициран поради една или друга причина. Просто като дойде време за проверка на резултата, съобщението е Has Not Been selected for further processing ...

# 238
Никога не уведомяват че си дисквалифициран поради една или друга причина. Просто като дойде време за проверка на резултата, съобщението е Has Not Been selected for further processing ...
И то е класика в жанра. От много години само него виждам. 😕.

# 239
Тия случаи дето чуваме как спечелили от първия път са легенди минаващи през много уста и уши , но нямат нищо общо с реалността.

Общи условия

Активация на акаунт