Лотария "Зелена карта" 2022

• 85 479
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте. Може ли някой да ми каже каква е цената на цялото медицинско на човек в оторизираните клиники преди интервюто и ако не може да се докажат какви ваксини имаме (поради липса на мед.картон) на място ли ти ги бият отново или предварително трябва да ги направиш при личната. И ако някой си е правил колко ваксини са. Благодаря

# 976
Здравейте. Може ли някой да ми каже каква е цената на цялото медицинско на човек в оторизираните клиники преди интервюто и ако не може да се докажат какви ваксини имаме (поради липса на мед.картон) на място ли ти ги бият отново или предварително трябва да ги направиш при личната. И ако някой си е правил колко ваксини са. Благодаря
Обадете се по телефона във 2-те клиники и питайте. Цената не е универсална.
Ние сме 2ма възрастни е едно дете на 3г, поставиха ни липсващите ваксини. Бяхме във клиника Вита.

# 977
Добре де,принципно нали като ходиш при личния той си поставя всички необходими,и аз си мислих,че не слагат нова,преди да ти поставят предходната,поне при нас ЛЛ не ни оставя на мира докато не ни ваксинира

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 09:22 от Ralica Tenewa 655420

# 978
Има ваксини, които за БГ не са задължителни, примерно варицела. За САЩ се изискват.

# 979
  • София
Чудно ми е.. Нужна ли е ваксина срещу варицела, когато ние сме я изкарали всички?

# 980
Чудно ми е.. Нужна ли е ваксина срещу варицела, когато ние сме я изкарали всички?
Ако имате документ с който да докажете, че имате антитела, няма да ви бият варицела.
Всички тези неща се обсъждат с лекаря на медицинските прегледи. Във форум може да получите подвеждащата информация. Обадете се и попитайте в клиниката която сте избрали.

# 981
Лъки,колко дни преди интервюто минахте прегледите, и колко допълнителни ваксини Ви поставиха?

# 982
Лъки,колко дни преди интервюто минахте прегледите, и колко допълнителни ваксини Ви поставиха?
Една седмица.
На мен лично ми биха една ваксина.
Пак повтарям, индивидъщуално е. Аз съм пътувяла и имам ваксини които в бг не са задължителни. Мм, също. Нашия случай,не е универсален.

# 983
Разбирам,принципно за детето най ме интересува,дъщеря ми е на 7 и тук има всички задължителни дори е карала варицела.Ще се радвам и други във форума просто да споделят информативно,а Дай Боже,ако стигнем  дотам както казвате в самата клиника ще се обсъжда

# 984
  • USA
За деца , който са карали варицела в САЩ ваксина не поставят...в бг как ще го реши клиниката, може да попитате.

# 985
Благодаря ,, So Lucky,, за информацията.  И ние сме 2ма възрастни с дете което е  на 3 години в момента.Ние сме от изтеглените от тази години. Надявам се да имаме положителна развръзка
след година Grinning Разбира се че ще се свържа с клиниката когато му дойде времето. Просто като им отварях сайтовете нямаше много инфо а пък да се обаждам от сега просто няма смисъл понеже изискванията може да се променят.

# 986
Здравейте,
В крайната част на ДС 260- тази с подписа, чий номер на паспорт се въвежда,когато става въпрос за ДС - 260 на придружаващото лице - неговият собствен или на лицето, спечелило зелена карта или пък на лицето,което попълва формуляра - в случая е трето лице?
(Гледах в блога на Саймън, но той е отговарял различно на този въпрос - веднъж е казал, че трябва да се въведе номерът на паспорт на самото лице, за което се попълва, друг път е посочил,че трябва да се попълни номерът на лицето попълващо формуляра, а друг път е отговорил,че трябва да се въведе номерът на паспорт на лицето спечелило зелена карта във всички формуляри....и това леко ме обърка😅)

# 987
  • София
Попълнихме номера на лицето, на което е съответната форма.

# 988
Попълнихме номера на лицето, на което е съответната форма.
Благодаря за отговора 😊

# 989
Как мога да вида виза бюлетин за месец юли за да видя до кой номер е?

Общи условия

Активация на акаунт