Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 407
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Борис се сети, че братчето е собственика и затова записите не са пълни...

На целия хаос къде вмъкнаха сега и това за ин витро процедурата...? Head Band

Ива е умна, ама къде се опитва с/у Денис да върви...?

# 691
Да, това си мислех снощи.
Много на смела  се прави, без да помисли, че тя може да е следващата.
И от промото май това се вижда. На него вече много "мигах" всъщност.

# 692
Стана ясно, че Денис ще си играе с Борис, ще го изнудва, ще го заплашва. Само ми е интересно дали ще стигне и по-далеч - наистина да предостави записи и снимки на полицията.
Денис се разкрива като човек без съвест. Не му пука кого ще премаже по пътя си, само и само да постигне отмъщение на всяка цена. Искаше ми се да го изградят като противоречив образ, в който се борят желание за мъст и останки от чувства.

Смъртта на Лина обаче пречупи Ива. Не ми се иска Денис да убие и нея. Тя е доста интересен образ и още ми се ще да я гледам.

Симката ме изкефи, хаха. Гадже на половината клас Grinning Това се казва бизнес нюх.

# 693
Искаше ми се да го изградят като противоречив образ, в който се борят желание за мъст и останки от чувства.

Смъртта на Лина обаче пречупи Ива. Не ми се иска Денис да убие и нея. Тя е доста интересен образ и още ми се ще да я гледам.

Симката ме изкефи, хаха. Гадже на половината клас Grinning Това се казва бизнес нюх.
+1 и на мен! Да можеш да го намразиш, съжалиш и съчувстваш. Но уви ... Просто психопат са изградили.

Ива искам да я изловят за всичките й измами, не може да я убиват като жертва, при все че го игра маман.

А Симба вместо да плаче и да се свие, че никой не го харесва извлича ползи хаха ох ама не е много добре, ако така продължи. Смешно е само сега, че е малък... но вярно ако го е наследил от майка си 😂

# 694
Ясно е, че няма да убият Ива, предполагам Денис иска само да я сплаши да мълчи, без това и тя е в кюпа.

# 695
Всичко е много интересно, но малко в не добра светлина се представя родната полиция и в частност ГДБОП. Не опазват готов защитен свидетел, замесват жената на полицай в схема с проституция(ако убият и нея Rolling Eyes,), сега и набиват висш полицай и шефът на отдела ще убият.. Много смела и вездесъща тази мафия, тези на страната на закона хептен ли за нищо не ги бива?!

Ти къде живееш?!

# 696
На Луната! 😁

# 697
  • Другата България
Аз пък не мисля, че Денис заплашва Ива.
Не мисля, че това в промото е Ива, умишлено не дадоха лицето на жената в колата.
Нямам идея коя е, но на този етап поне не смятам, че Ива ще посмее открито да се опълчи на Денис.
Тя самата е толкова вътре в цялата помия, заедно с него, и толкова много я е страх, че няма да посмее поне не толкова рано да се противопостави някак, при това явно. Ще видим довечера дали ще изляза права.
Не мога обаче да си обясня защо му е на Денис да прави това с Гаврилов. Той им е в кърпа вързан, толкова е замесен, че нямаше начин да "пропее". Мина ми през ум, че може да са конкуренти /на Денис/, някаква нова нишка да вкарват, ама пък помещението беше същото - в което го завлекоха Гаврилов, приличаше ми на онова със зелето.
Идеи защо трябва да се отърват от Гаврилов?

# 698
Защото Лина го познава и каза на ченгетата, че той е човекът на Денис.

# 699
Ама така като изчезне и Гаврилов, става твърде очевидно, че Денис трепе наред.

# 700
  • София
Да, ама е недоказуемо. Особено, ако няма труп.

# 701
  • Другата България
Защото Лина го познава и каза на ченгетата, че той е човекът на Денис.
Така де, ама тя е мъртва.
Какво като е казала, нито нещо черно на бяло има някъде, нито нещо може да се докаже.
Това Денис какво го бърка? Той знае, че Боби знае кой е той всъщност, знае всичко, но именно - не може да го докаже. В службата Гаврилов поне ги държи под око и му снася, сега какво - да остане без човек? И защо? Нещо ми се губи нишката тук.
Именно.
Ако е той.

# 702
След като Борис и Калин знаят, че Гаврилов е къртицата, няма каква информация да снася на Денис.

# 703
  • Другата България
Абе не е точно така.
Да не са само Калин и Борис в ГДБОП?
Нали има и други? Нали и Боби рови, търси, минали неща проверява....така не стават нещата.
Стават, ама по филмите.
Не знам, може и да е така, но аз нещо не мога да го повярвам.

# 704
Сега кой ще стане шеф на ГДБОП?

Общи условия

Активация на акаунт