Професионални серии за коса 141

• 49 026
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
Дами някоя от вас има ли проблеми с доставката от Златна рибка? Направих поръчка на 28.10 с доставка до магазина им на бул.Витоша. Още същият ден получих обаждане от оператор, че ще ме уведомят когато поръчката ми е в магазина и от тогава до днес нищо повече. Опитах се да се свържа с тях няколко пъти вече, за да попитам какво се случва, но за съжаление неуспешно Frowning1
Вече втора пратка не ми пращат, а едната е още от септември въпреки че и за двете получих обаждане. Но не се и натискам да им се обаждам, че поръчах и от други места и в крайна сметка размислих. В статуса на едната пратка пише "прим" каквото и да значи.

# 586
Получих подарък от приятелка за РД - то ми.
Това протеин ли се води ?
По спомен, балансиран с превес на протеин.
Купих си цялата серия, хич не се харесахме, размених балсама и маската, рядко ползвам шампоана и термото.
Дай отзиви после как ти се е отразил.

# 587
Дамите от София, може ли да ми препоръчате добър колорист, който няма да ми изгори косата? (:
Да, моят колорист Виктория Алексиева. 20 години треньор на Вела и изключителен фризьор, колорист и човек. Предимство са горе-долу приличните цени за София и боя Вела Колестон. Боядисва обаче само с Вела, но има абсолютно всички нюанси, тонове и коректори. Прави чудеса, но каже ли ти, че нещо не става и не иска да го направи, няма как да я навиеш. Можеш да видиш в социалните мрежи.

# 588
Да ви попитам,искам да си взема олаплекс,но се чудя дали да чакам ЧП ,или да взимам сега с кода в нотино излиза към 190 лв,травъл комплекта .Благодаря

# 589
Имам терномото Pro Longer и много ми харесва. Не ми става твърда косата и мирише много приятно. Чудя се дали да взема шампоана, но нещо шампоаните на Loreal не ми понасят на скалпа. Пробвал съм витамино колор-а и един за дълбоко почистване-и с двата скалпа адски ме сърби чак до болка, така че май ще се откажа.

# 590
Hrdza,
щом си се насочила към Kerastase - за косопад и сгъстяване - се сещам за вариант: шампоан Specifique Bain Prеvention. Него може да съчетаеш с балсам на марката, но от серията Extentioniste, който ще е добре за дължините. Изгодни са в момента в нотино с код за 15% намаление.
Подстригване и финиш за цъфтежите е ясно, че също ще е добра тактика.

Друг вариант е, както ти искаш - с цяла серия - по-добре пробвай с комплект мини размери.
Серията Extentioniste в тръвъл пакет върви с маска. Аз лично мразя шампоана, но той си има фенове.
Ако ти се харчи още, може и да пробваш с още една серия (отново малки опаковки) - Densifique, не съм от почитателите също, но тя пък ще помогне за уплътняването.

# 591
Благодаря, Денси!

# 592
Hrdza,
щом си се насочила към Kerastase - за косопад и сгъстяване - се сещам за вариант: шампоан Specifique Bain Prеvention. Него може да съчетаеш с балсам на марката, но от серията Extentioniste, който ще е добре за дължините. Изгодни са в момента в нотино с код за 15% намаление.
Подстригване и финиш за цъфтежите е ясно, че също ще е добра тактика.

Друг вариант е, както ти искаш - с цяла серия - по-добре пробвай с комплект мини размери.
Серията Extentioniste в тръвъл пакет върви с маска. Аз лично мразя шампоана, но той си има фенове.
Ако ти се харчи още, може и да пробваш с още една серия (отново малки опаковки) - Densifique, не съм от почитателите също, но тя пък ще помогне за уплътняването.

Благодаря ви много за предложенията  ще ги пробвам.

# 593
  • У дома !
Важно ли е шампоана и маската да са от една серия и една марка? Защо след хидратиращ шампоан трябва и маската да е хидратираща, а след протеинов няма значение да ли е хидратираща или не маската? Аз слагам арганово масло след като леко се подсуша с кърпа, на суха коса следващите два дни след като съм си измила косата нищо не слагам, а трябва ли и на сухо да я подхранвам ежедневно с някакви елексири за да ми е здрава и хубава?

# 594
Момичета препоръчайте ми нещо, което наистина да спре накъсването.

Повдигам въпроса си.

# 595
  • Варна
Ножица,минимизиране на топлинния тормоз, маракеш за връхчета на всяко миене,свястно средство за ресане. Това на прима виста като начало.
 Иначе цялостната грижа трябва да се преосмисли. Така се къса изгоряла коса за мен.

# 596
Принцесо, какъв тип четка е подходящ за късаща се коса ? Сигурно диаметъра и вероятно естествени косъмчета играят роля.

# 597
  • Варна
Ох....на тема средства за ресане не съм най-добрия съветник Grinning. Моята коса на сухо много рядко бива ресана и то само ако е изправена,което е още по-рядко. Имам четката на Макадамия от години и много си я обичам. Имам и гребенът на марката. Миналата година по черен петък взех тая на ikoo-хубава е ама е голяма за мен и съответно е наритана в дълбокия шкаф. Имам един гребен от гевгяково дърво подарък от една прекрасница Heart в темата и най-често на суха коса се реша с него.

Навремето когато косата ми беше зле и се късаше от нищото просто спрях да я реша в буквалния смисъл. Единственото ресане,което виждаше беше с пръсти под водата докато отмивах маска/балсам.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 09:51 от prinzesata

# 598
Маската на Макадамия хидратираща или протеинова е?
и аз се присъединявам към въпроса, защото до последно си мислих, че е хидратираща, но е написано RAPAIR ..Flushed

# 599
Агора имат рожден ден и до 08.11 с код BDAY има -20% на всичко.
Поръчах парфюма за коса на Белмейн, ще дам отзив за аромата. Мелисанде, виновна си!
Включвам се с няколко оферти:
- https://prohairshop.bg/ 20% на ненамалените артикули с код Galleria20 днес

Маската Макадамия разплита перфектно косата, прави я като коприна, става "жива" и лъскава. Не знам това действие как се води - протеин или хидратация.
Маската на Макадамия хидратираща или протеинова е?
и аз се присъединявам към въпроса, защото до последно си мислих, че е хидратираща, но е написано RAPAIR ..Flushed

Общи условия

Активация на акаунт