Професионални серии за коса 141

• 49 007
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Лимонче чудесен избор.
Само да уточня-внимавай когато нанасяш целаген да не попада по лице и шия. Предизвиква зачервяване,което отминава бързо,но е доста стресиращо ако не го очакваш.Ии не поливай с лейката Grinning. Джомбата/шишето/ е с удобен спрей. Три спрея централно,по два от страни,навеждаш главата и два спрея отзад централно и по един от страни. Иииии интензивен масаж поне 5мин. с главата надолу. Гарантирам ти усещането горещ лед,което много мацки твърдят,че не усещат.

Наде пресем са с по-добри отзиви каточели......

# 646
Принцеса, благодаря за насоките!
А маската на Меди на всяко миене ли се ползва?

# 647
Някой пробвал ли е боите Compagnia Del Colore?
Аз съм се боядисвала 2 пъти с нея, с цвят 8.35. На мен ми допадна доста, косата ми стана мека и лъскава, а след като падне цвета не стои паднала, а някак приятно кестенява. Боята е голяма и спокойно ми стига за цялата коса, малко под раменете

# 648
Аз поръчах Денсифик от Нотино, шампоан и маска 74 лв с доставка.
От Рибката Лакме арган Ойл, шампоан и маска, матиращ шампоан на Лакме, 10 в 1 финиш пак техен и спрей за обем Маракеш.
От Лили купих златната серия на Доори.
Ако намалят Крестаз в Рибката ми останаха ампули Денсифик да взема и някой крем финиш по-протеинов техен и съм готова за една година напред.

# 649
На Доори хубави ли са продуктите? Като им гледам евтините опаковки, не вярвам... Но, пък, сякаш съм срещала тук и добри отзиви.

# 650
Aни Банани,
Виж балсама за блондинки на Kerastase и вместо еластисайзер - крема Nutritive: https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-creme-magistrale-inten … em-za-sukha-kosa/

Аня Flowers Hibiscus как ползваш крема Нутритив? Какъв ефект усещаш от него?

# 651
На Доори хубави ли са продуктите? Като им гледам евтините опаковки, не вярвам... Но, пък, сякаш съм срещала тук и добри отзиви.
Чела съм, че са добри.
Ползвах само спрея, след шампоан и маска  Генезис на Керастаз. Малко твърда ми стои косата, но аз не обичам да е мека.

# 652
  • София

По препоръка на някои дами тук си купих ш+б+м. Добре ми се отразяват цялостно, но за моята коса не са нещо уау. Косопадът от тях не ми е спрял със сигурност до момента. Говоря за златната серия. Имаха много добро намаление в ремедиум.

Да попитам мислите ли, че мога да съчетая Форс архитект с преуош тераписте? Много му се чудя.

# 653
Аз поръчах Денсифик от Нотино, шампоан и маска 74 лв с доставка.
От Рибката Лакме арган Ойл, шампоан и маска, матиращ шампоан на Лакме, 10 в 1 финиш пак техен и спрей за обем Маракеш.
От Лили купих златната серия на Доори.
Ако намалят Крестаз в Рибката ми останаха ампули Денсифик да взема и някой крем финиш по-протеинов техен и съм готова за една година напред.
Ампулите Денсифик бяха на -33% в Рибката до края на октомври, взех цяла кутия. В Арлен са все още на това намаление:
https://www.arlen.bg/product/3848/kutia-ampuli-za-sgastyavane-na … ue-30-h-6-ml.html

# 654
Ах, ще се разоря, всяка седмица поръчвам нещо от тая риба 😁
Сега се възползвах от тоника за растеж на Филип Кингсли и две ампули на Олиосета, които ще ползвам при боядисване.
Много добри цени и на боите, но за сега имам и се въздържам.
Остана ми еластайзер, но ще чакам ЧП че бюджет... 😁

# 655
PeachHoney,
Повече го ползвам на суха коса, за да не висят сухи и наострени краищата - вместо олио все едно. Слагам го и на влажна коса, без да го изплаквам и преди да почна със сешоара.
Харесвам го, наистина хидратира, спокойно може да замени термика. Дори го харесвам и повече от маската за плътна коса на серията.

Прочетох, че лакът-спрей PK не ти е свършил работа, съжалявам, ако съм подвела.

# 656
Имам няколко приятелки които се боядисват с КомпанияДиКолори - много харесвам резултата, и въпреки че мислех че съм си намерила цвета и боята, ще купя за да я пробвам. Голямо количество което и не намалено е приемлива цена. 

Кажете нещо за тези продукти ЕКРЮ НюЙорк - много ме привличат изчистените им опаковки Wink какво сте пробвали ? И аромата какъв е ?

# 657
Casual,
Овършах почти всичко на ECRU, отдавна съм вперила поглед.
Зачудих се дали да пробвам въпросната боя, но ще трябва на място да разгледам каталог. Дали са покривни за бели коси и дали си отговарят на номерата?

# 658
  • Някъде там
Кога успяхте да изкупите бондера Grinning.
Опасни сте

# 659
От Рибата поръчах боя Лакме Хрома, шампоан на ФК за блондинки,  който Принцесата ми препоръча, Колор плекс и вчера от Нотино шампоан за боядисана коса Керастаз. Спирам се за сега, ще чакам ЧП за еластисайзър и не знам още какво 😁

Общи условия

Активация на акаунт