Професионални серии за коса 141

• 49 001
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
иииии ?
Зачудих се дали да пробвам въпросната боя, но ще трябва на място да разгледам каталог. Дали са покривни за бели коси и дали си отговарят на номерата?
Едното момиче ми каза, че взема 1 номер по светла - според нея идват по тъмни. Понеже и двете се боядиват с 8-9 цветове и да не покриват не съм забелязала.
Покритието явно е до каса - от oway на мен ми прозираха белите коси, а колко доволни има.

Искрица и аз това попитах Simple Smile още рано сутринта го нямаше в сайта. Умувам дали да не се замъкна до Мола за наличност.
Сложила съм в кошница Еласти-стайлъра на ФК , не знам защо си причинявам понякога такива покупки. Като все с  НектарТермика си оставам.

Съмнявам се, че на ЧП ще има по големи намаления на продуктите в промоцията сега.
Може да има на другите марки на които те не са дистрибутори, тогава ще са в конкуренция с другите онлайн магазини.

# 661
Айде, и Арлен с прИмоция.
Засега видях - 15% Керадтаз, - 20% Ланза.

# 662
Момичета,
колебая се кой еластисайзър на Филип Кингсли да си взема( ще ползвам за първи път) Кой препоръчвате? 🌷

# 663
  • Варна
Всичките без екстрийм се различават само по аромата.

# 664
Всичките без екстрийм се различават само по аромата.

т. е най-добре екстрийм

# 665
  • Пловдив
Момичета, кога се получаваше кодът за 5% - след като е направена поръчката или след като е получена Hug

# 666
Casual, не съм ги пробвала още ECRU.
Исках 8.01 от Compagnia, но въобще няма - само в каталог я има да я видя, но от падащото меню не е налична опция.

Реших да поръчам сивия тонер...

* Зарежи го този еластисТайЛър, по-добре си вземи крема Nutritive на Kerastase, даже по-евтин излиза...

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 16:39 от Аня Филипова 649504

# 667
  • София
Кой шампоан за блондинки на ФК хвалите? Седмичния или дневния?

# 668
  • Варна
Дневният Над,другият е лилав и не става за основен.

# 669
Дали действието е едно и също при Kerastase Extentioniste loreal pro longer. Защото имам Лореал и ако едно и също няма смисъл да го купувам.

# 670
  • София
Избухнах с намаленията от Златна рибка.
Още вчера понеже имах безънна нощ добавих неща в количката ама много надхвърлих бюджета а щкафа е пълен ли пълен.
И сега се чудя кое да махна.
Може ли някой да се включи с мнения за шампоана за обем и спреят за обем на Philip Kingsley?
Също така искам мнения за маската за скалп на Kingsley ?
Благодаря предватително на всички отзовали се, косата ми е тънка и права

# 671
Аз много ги харесвам двата продукта и работят добре за моята коса!
+тоника за растеж са ми любимите продукти на марката

# 672
  • Чукарландия
Принцеса, благодаря за насоките!
А маската на Меди на всяко миене ли се ползва?

Уж чета внимателно, а съм пропуснала, коя маска на Меди? Може ли линк? 🤗
И аз засилих балсама за екстремна хидратация на ФК, плюс още един хидратиращ балсам от марката - Remoisturizing Smoothing Conditioner и възстановяващата маска на Епруваж (така и не разбрах протеинова ли е, дано да е такава, защото протеинова ми трябва 😂).
Та докато е време, да добавя и маската на Меди, моля две думи за нея!

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 22:24 от BBeLLa

# 673

И аз засилих балсама за екстремна хидратация на ФК, плюс още един хидратиращ балсам от марката - Remoisturizing Smoothing Conditioner и възстановяващата маска на Епруваж (така и не разбрах протеинови ли е, дано да е такава, защото протеинови ми трябва 😂).

Маската на Меди е - https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/vazstanovyavashta-mask … al-therapy-178-ml Стимулираща растежа, за скалпа. Хубава е, но може да утежни ако се прекали с нея и не се измие добре, хубаво е да се нанесе прецизно само по скалпа с масаж, има много приятен ментов аромат и леко охлажда.

# 674

И аз засилих балсама за екстремна хидратация на ФК, плюс още един хидратиращ балсам от марката - Remoisturizing Smoothing Conditioner и възстановяващата маска на Епруваж (така и не разбрах протеинови ли е, дано да е такава, защото протеинови ми трябва 😂).

Маската на Меди е - https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/vazstanovyavashta-mask … al-therapy-178-ml Стимулираща растежа, за скалпа. Хубава е, но може да утежни ако се прекали с нея и не се измие добре, хубаво е да се нанесе прецизно само по скалпа с масаж, има много приятен ментов аромат и леко охлажда.

И аз споделям същото мнение за маската. Много ми харесва, стига да не прекаля с количеството и да отмия добре.
Аз съм хвърлила око на стилизиращите им и термозащитни продукти. Имате ли отзиви ?

Общи условия

Активация на акаунт