Професионални серии за коса 141

• 49 001
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Мнения за това?

Имам странното усещане, че съм го купувала вече, но май все пак се лъжа и купувах термото от тази серия след препоръка на Принцесата, но или го върнах или го подарих, не помня. Старост нерадост!

# 676
На сайта на Арлен му има нещо .. когато го отворя и отида на промоции има отстъпки, когато си вляза в профила намаленията изчезват! Nerd

# 677
  • Варна
виж си кошницата имаш активиран код, а той игнорира другите отстъпки

# 678
Да, точно! Въпреки че само гледах, без да слагам в кошницата пак не се виждаха намаления, благодаря!

# 679
Здравейте! Мисля да си взема безамонячната боя на Олиосета от ЗР, цвят 3-ка. Какво мислите за нея, щадяща ли е?

# 680
Реших малко да разнообразя от промоцията в Арлен, ако някой ги е ползвал да сподели

# 681
Моля за мнение- подходящо ли е след тониращия Ш за студени руси нюанси  Philip Kingsley Pure Blonde Silver Brightening Daily Shampoo да се сложи балсам JOIKO Color Endure violet? Веднъж пробвах серията на Джойко- Ш,  Б и термото, но много твърда ми стана косата, не останах никак очарована.

# 682
Здравейте! Мисля да си взема безамонячната боя на Олиосета от ЗР, цвят 3-ка. Какво мислите за нея, щадяща ли е?

Много е агресивна за мен. И ми изсуши косаъа. Други пък се оплакаха, че им е причинила косопад.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 12:38 от Анонимен

# 683

Много е агресивна за мен. И ми изсуши косаъа. Други пък се оплакаха, че им е причинила косопад.

Благодаря! Дали можете да ми препоръчате боя, която да не е толкова агресивна?

# 684
Аз да питам, дали някой е ползвал тази пяна за къдрици??? 🤔

# 685
Някой ползвал ли е серията на Лореал с кокос или митичната термозащита?Дъщеря ми го ползва веднъж и косата и стана страхотна!Мека,с блясък ,пригладена и без фриз.Чудя се от шампоана и маската ли е или от Митичното?Тя казва ,че след измиване й е била суха,но след митичното стана супер мека.Чудя се да поръчвам ли шампоана и маскта или само термото?

# 686
И трите продукта са ми много любими! Ш съм го ползвала и в комбинация с други продукти и пак го харесвам, маската и крема също. Според мен няма да сбъркаш с тях.

# 687
И трите продукта са ми много любими! Ш съм го ползвала и в комбинация с други продукти и пак го харесвам, маската и крема също. Според мен няма да сбъркаш с тях.
Сериозно ли ?А аз на майтап й ги поръчах,пък виж ти.Утре ще ги пробвам и аз.
А те всъщност за суха коса ли са?За увредена?Хидратиращи ли?За крема ,щом й докоснах косата се влюбих!Нямам търпение да го пробвам.Сега го търся някъде с намаление.
А серията Митик,добра ли е?Сега виждам,че Ш е за увредена коса ,а маската за гъста коса?

# 688
Ако не се лъжа са хидратиращи. Ако бъркам някой да ме поправи.
От Митик ойлс имам крема 3в1 и маската за непокорна коса. За крема вече казах, той ми е любимец. Маската също е хубава. Определено приглажда, но ако косата ти е тънка не е за теб. Ще я сплеска. На щерката взех лекият вариант за тънка коса, но не я е пробвала още.

# 689
Ако не се лъжа са хидратиращи. Ако бъркам някой да ме поправи.
От Митик ойлс имам крема 3в1 и маската за непокорна коса. За крема вече казах, той ми е любимец. Маската също е хубава. Определено приглажда, но ако косата ти е тънка не е за теб. Ще я сплеска. На щерката взех лекият вариант за тънка коса, но не я е пробвала още.
Извинявай ,но кое си взела лек вариант?Да не би крема да има разновидности ?

Общи условия

Активация на акаунт