* Берен Саат * Beren Saat * сериали, филми, реклами, награди, интервюта - тема 16

• 35 616
  • 387
  •   1
Отговори
# 360
Честит Рожден ден на Берен! Heart
Нека да е жива и здрава, щастлива, да сбъдва мечтите си, да ни радва с нови роли!!

от Кенан

# 361
  • AMS

Здраве и нови проекти, Берен!!!

# 362
Привет, дружки!

Честита да е нашата любима Берен!

Нека бъде здрава и щастлива и да сбъдва мечтите си!

# 363
Честит рожден Ден Нека Берен да бъде здрава,щастлива и много обичана

# 364
ЧРД на патерица на нашата красива и талантлива любимка - жива и здрава , много щастлива и много успешна Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose .Очаквам да ни зарадва с някой нов проект Heart

# 365
# 366
  • AMS

Момичета, привет!!!

Берен с ии ^ ^ ^, в рекламата  >>>

и  в цялата си прелест >>>

# 367
  • AMS

Много се радвам, че Берен отново изрази съпричастност към събитията!!!
Отдавна не го беше правила. Липсаваше ми нейната позоция.

berenn_saat >>>
В Турция ние силно вярваме в демокрацията
и всички поколения носят отговорно факела.
Студентите от най-уважаваните университети
в Турция защитават правата си.
Ние подкрепяме кмета Ekrem İmamoğlu,
подкрепяме демокрацията.
Турция е интернализирала демокрацията и е ясно,
че всяко поколение осъзнава тази отговорност.
Благодаря ти Ататюрк, благодаря ви млади хора 💖

Плакатът с Бихтер е впечатляващ >>>

И еднин коментар >>>
Özlemişiz bero Sparkling Heart sen hep ol!
Липсваш ни Беро Sparkling Heart бъди винаги себе си!

# 368
  • AMS

beren_saat:
"Тъжна съм да науча, че моите приятели актьори са отстранени от проекти,
акаунтите им са блокирани, те са задържани и разследванията ще станат по-строги.
Нямам намерение да „подстрекавам обществото към омраза и вражда“,
но мога да гарантирам, че всички те са талантливи, добронамерени хора,
които искат най-доброто за Турция.
aybukepusat
borankuzum
furkandic8
cemyigituzumoglu
yalnizdegildir"

# 369
Реклама

Beren Saat x Schwarzkopf Gliss reklam filmi

https://x.com/summersswine/status/1910704837949300837

# 370
# 371
  • AMS

Момичета, привет!!!
КаналД отново със ЗП >>>

Берен на  празника на Галатасарай >>>

Бейза и Енгин Хепилери празнуват 10 години от сватбата >>>

И на сватба на приятели >>>

# 372
  • AMS

Момичета, привет!!!
Не отбелязахме даже 15 години от финала на ЗП.

Бихтер, която изкупи греха на всички!!!

В новото представяне на рекламата
Берен говори и за това - Защо не се снима в тв проекти.

Берен Саат: „Няма да бъда в мейнстрийма, докато не се създадат условия,
в които да можем да снимаме това, което искаме, със същата свобода
като в „Спомни си, любима“ и „Забранена любов“.

Наистина впечатляващо изглежда на 41 >>>

# 373

с автом. превод се разбира не лошо.

Purple Heart

# 374
  • AMS

Интервю с Берен Саат на представянето на марката "Schwarzkopf".

Репортер: Добър вечер. Вие сте като Барби. Нека започнем с тези думи. Какво бихте искали да кажете?
Днес сме на специално събитие.

Берен: Добър вечер. Да, на специално събитие сме. Всички сме тук за "Gliss", добре дошли. Това е наистина специална кампания за мен. Направихме страхотен филм в Прага с режисьор, в когото вярвам. "Gliss" ми оказа голяма подкрепа на всеки етап от тази кампания. Затова съм тук с вас днес, за да покажем нашия филм и да се забавляваме. Много съм щастлива.

Репортер: Бихме искали да попитаме за косата ви. Стана още по-светла и блестяща. Какво мислите? Между другото, много ви отива.

Берен: Много ви благодаря, благодаря.
Да, исках да направя малка промяна, косата ми стана малко по-светла.

Репортер: А какво каза г-н Кенан за тези промени? Интересуваме се и от неговото мнение.

Берен: Много му хареса. Благодаря, че попитахте.

Репортер: Бихме искали също да уточним... Преди два дни, както знаете,
беше годишнината от смъртта на Бихтер.

Берен: Да.

Репортер: Както всяка година, съобщенията все още ли пристигат?

Берен: Разбира се, всяка година има внимание в социалните мрежи. Бихтер е в сърцето ми, както всички останали. Всъщност Бихтер имаше и една от най-емблематичните прически в цялата ми кариера.
Така че, мисля, че определено допринесе за факта, че съм тук днес.

Репортер: Госпожо, настъпи още един летен месец. „Забранената любов“ отново започва да щурмува екраните. Какво мислите за това? Сериалът вече се е утвърдил. Носят се слухове, че ще се прави нов сериал. Чували ли сте за това? Имало ли е предложения? Има и „Забранена любов“, който вече е заснет. Интересуваме се от вашите коментари по този въпрос.

Репортер: Госпожо, настъпи още един летен месец. „Забранената любов“ отново започва да щурмува екраните. Какво мислите за това? Сериалът вече се е утвърдил. Носят се слухове, че ще се прави нов сериал. Чували ли сте за това? Имало ли е предложения? Има и „Забранена любов“, който вече е заснет. Интересуваме се от вашите коментари по този въпрос.

Берен: Разбира се, класическите романи ще бъдат преинтерпретирани. „Забранената любов“ е много важен роман. Винаги подкрепям всяка продукция. В последния си филм имах възможността да работя с Джанер и Мехмет, режисьорите на филма „Бихтер“.
След като изслушах историята от тяхна гледна точка, това, което се опитаха да покажат в естетически смисъл... Моят поглед върху филма стана още по-дълбок. Освен това вече сме обсъждали това. Всички мои колеги са мои приятели, много ги обичам и ги подкрепям.
Ако има друга адаптация, разбира се, бих искала да я гледам. Защото те интерпретират същия роман от ъгъл, който може би не сме виждали преди. Романите и разказите остават живи година след година. Затова споделям вълнението им.

Репортер: Липсва ли ви екранът? Преди всичко телевизията. В края на краищата, доста време е минало. Какво мислите по този въпрос? Нямаше никакъв проект, който да ви е привлякъл?

Берен: Понякога чета различни сценарии. Но, честно казано, заради дължината на сериите и цензурата, все още се придържам към решението си да не играя в телевизията. Защото всичко се влива в работния график, където не можем да покажем творческата си енергия.
В определен момент всеки от нас се опитва да оцелее, да се бори с безсъние, настинка, понякога дори с продължителен глад. Това се превръща в своеобразен психологически тест за издръжливост. Затова съм щастлива, че имам избор.
Имам възможност да играя във филми и сериали в интернет платформи. Ето защо смятам моето поколение за късметлии. Но все още стоя зад решението си да не играя в телевизионни сериали.

Репортер: Изглежда, че ясно заявявате, че няма да играете в телевизионни сериали, докато условията на труд не се нормализират.

Берен: Докато отново не се появят истории като „Спомни си любима“ и „Забранена любов“ и условия, при които можем свободно да снимаме каквото си искаме - да.

Репортер: Изглежда, че г-н Кенан е най-разстроен, защото наистина искаше да ви види на екрана.

Берен: Да.

Репортер: Г-н Кенан опита ли се да ви промени мнението за това решение?

Берен: Той използва аргумента, че съм в най-добрите години от живота си, че трябва да снимам колкото се може повече проекти. Смята, че това е един вид увековечаване. Затова винаги ме мотивира с този аргумент. Но за мен е много важно как е предадена историята, да има свобода, да има възможност за репетиции. Да има време за размисъл. Защото това е единственият начин да покажем на публиката нестандартна, вълнуваща история.
Затова, ако участвам в нещо подобно на това, което вече се е случило, повярвайте ми, публиката също няма да е доволна. Затова предпочитам свободното пространство.

Репортер: Не се появявате на екраните, затова г-н Кенан започна да ви извежда на сцената. Наскоро бяхте в студиото. Подготвяхте албум, но този албум не е издаден, защо?

Берен: Разбира се, има някои технически причини, поради които все още не е било възможно да бъде издаден. Подготовка на песни, лицензи, преговори с различни компании, например. Има технически причини, върху които нямам влияние. А също така настоящата ситуация в Турция и по света изигра роля, имаше притеснения за подходящия момент, както можете да разберете. Не е останало много, всъщност се стремим да издадем албума това лято. Имаме и два готови видеоклипа. Ще се опитаме да споделим всичко възможно най-скоро.

Репортер: Госпожо, ние всъщност се интересуваме и от личния ви живот. Какви са Кенан Догулу и Берен Саат у дома? Различават ли се по някакъв начин?

Берен: Ако го погледнете от наша страна, още от първите дни бяхме абсолютно прозрачни един с друг, от първите дни успяхме да изградим такава връзка. Разбира се, тези личности са очевидно различни от тези, които познавате.
Но намерихме баланс. Заедно сме от 13 години. Даваме си лично пространство, когато работата го изисква, например. Близки сме един до друг и в същото време пазим дистанция по отношение на това да си даваме лично пространство. Това е единственият начин да намерим баланс. В същото време в отношенията си винаги сме честни един с друг, не крием нищо и подкрепяме творческите си процеси взаимно.

Репортер: Прекарвате ли време в кухнята? Например, с г-н Кенан. Кое е любимото му ястие? Какво обикновено готвите?

Берен: Любимото му ястие... много е трудно. Просто майката и лелите на Кенан готвят много добре. Летвата там е толкова висока, че няма смисъл дори да се състезаваме. Така че, ако кажа на Кенан кое е любимото му ястие сега и го попитате вечерта, най-вероятно ще отговори нещо друго. Наистина се наслаждаваме на храната. Разбира се, понякога и аз готвя, но не толкова често.

Репортер: Кое беше последното ястие, което готвихте? Г-н Кенан готви ли?

Берен: Изглежда, че най-често готвим закуска заедно. Закуската е това, което готвим и ядем заедно най-често. Какво готвих последния път? Последния път, когато готвих супа.

Репортер: Какво каза г-н Кенан? Въпреки че казахте, че това е недостижима летва.

Берен: Обикновено хвали, изразява мнението си. Но основните ястия от живота му са трудни за „достигане“, това са вкусови предпочитания, които са се предавали от семейството. Много индивидуални вкусови предпочитания в това отношение, затова е тази ситуация. Серпил готви страхотно, наистина, затова това е недостижима летва.

Репортер: А какъв е г-н Кенан в кухнята? Обича ли и да готви? Какво ви сготви последния път?

Берен: Храни се много добре! Така е.
Добре, тогава нека не се отклоняваме твърде много от темата. Благодаря ви много, че дойдохте.

Репортер: Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт