* Берен Саат * Beren Saat * сериали, филми, реклами, награди, интервюта - тема 16

• 35 645
  • 387
  •   1
Отговори
# 90
Цитат

От кой сезон и епизод е този цитат, ако си спомняш? И може ли да пратиш повечко от стоп кадрите, символите и сентенциите, които си извадила? Може и на лично.
Благодаря предварително!💚

Епизод 4, още 1 минута.

# 91
# 92

Елегантна реклама с елегантна участничка!

# 93
Привет!
да побутна темата с нова снимка от ИГ на Берен

И със закъснение да благодаря за целия превод на 3 сезон!!
Момичета/Дъга, Бамби/ живи и здрави да сте!!! Flowers Bouquet

Дано научим и нещо ново за бъдещ проект на Берен....

рекламата за БМВ ми хареса много!!

Диве, благодаря за комeнтара ти! Flowers Rose

# 94
Момичета, привет. Blush

Не помня кога писах за последно, но това въобще не означава, че съм забравила Берен или вас.
Понякога с писането съм на приливи и отливи. Не искам да се насилвам, защото така удоволствието се губи.
А сега то ме е изпълнило.
Благодаря ви за всичко споделено и, че темата е жива.

Преди доста време, когато Берен и Кенан си бяха дали почивка, имах усещането, че Берен се намира, образно казано на място, на което не се чувства добре. Може и да греша.
Но сега няма и помен от това усещане. Берен сияе. Толкова се радвам за нея и нямам търпение за следващия й проект.

А сега да кажа няколко думи за "Атийе".
Първо, искам искрено да  благодаря на преводачките, защото благодарение на тях се докоснахме до историята на Атийе и Ерхан.
Атийе е в центъра на събитията, разбира се, но според мен е тяхната история, защото както видяхме в миналите им животи също са били заедно. За мен те са като Ин и Ян и любовта им е вечна.

Изгледах последния сезон на един дъх. Започнах с първи епизод и не можах да спра, докато не стигна до края.
Има толкова много неща, над които да се разсъждава.
Темата за живота и смъртта е засегната, но акцентът е върху това, че смъртта не  екрай, а начало. Имах среща със смъртта много скоро, изключително близък човек си отиде и все още не съм готова да размишлявам над нея.
Изключително интересно е, че от известно време на много места срещам тезата, че времето не е линейно и, че всичко се лучва едновременно. Че има паралелни реалности, че се прераждаме. Това са и основните акценти в псоледния сезон. Има толкова много послания и толкова много загадки, че се получава главоблъсканица в главата ми. Определено ще ми е нужен един маратон от всички сезони, така картината ще бъде по- ясна.
Но едно разбрах със сигурност - кармата съществува, съдбата съществува. Рано или късно всеки ще жъне това, което е посял. От това, което е писано, не може да се избяга - maktub - било е писано.

Много ми допадна този проект и все го препоръчам на приятели.
Кастът е разкошен. На мен Мехмет Гюнсюр ми стана дори още по - симпатичен.
Берен отново беше разкошна в тази роля, смятам, че всички сме единодушни относно това.

За да не ставам досадна, ще спра до тук.
Пожелавам Ви всичко най - добро.
Бъдете здрави!
Щастлив вторник.

# 95
Атие може да е в две реалности , но Берен е в нашата и не остарява- чудесна е в рекламата , а на снимките по бански е като момиченце
Здравейте момичета Heart Eyes , това ,че отдавна несъм писала тук , не означава ,че съм забравила Берен . Тя е все още моята любима актриса заедно с Неслихан Атагюл Heart , а Бихтер е любимият ми нейн образ , без обаче да неглижирам останалите и чудесни героини .
Да си я припомним като Бихтер

# 96
  • AMS
Момичета, привет!!!
      Благодаря ви за споделеното!!!

Минавам да оставя само гифчета с Берен.

Бъдете здрави!!!

# 97
нови
снима нова реклама.
Heart

# 98
Толкова много я искам в сериал по ТВ , но едва ли ...

# 99
усмихната и красива в новата реклама Heart

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 22:28 от Airra

# 100
Привет!

Берен е била свидетел на сватбата на Яман Гюрай в Анкара.
Яман е брат на починалия й приятел Ефе.
Била е на тържеството заедно със съпруга си Кенан Доулу, който е излязъл на сцената, за да поздрави гостите със свое изпълнение.

И няколко кратки клипчета.

https://vk.com/video-67485558_456244946

https://vk.com/video-67485558_456244944

https://vk.com/video-67485558_456244948?t=1s

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 14:36 от * Дъга

# 101
Здравейте момичета Blue Heart Purple Heart
Аз разбира се харесвам Берен всякак , (макар но най вече като Бихтер ). Не мислите ,че напоследък много се е разхубавила ? Сигурно , защото пак са много щастливи с Кенан Heart
И в двете реклами на БМВ е чудесна , сега на сватбата на брата на Ефе ( адмирации ,че никога не забравя за първата си любов и неговите близки ) - също . Ако чуя ,че се връща пак на екран - дори и като гост звезда ( знам ,че в Турция много не го практикуват , но защо не ? ) , много много ще съм щастлива Heart Eyes
На поредната сватба , и приятелката и Белчим Б. е била там .

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 23:36 от Phillipine

# 102
  • AMS

Привет!!!

Благодаря за новините за Берен!!!
Припомням минали проекти и събития.

ПП:

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 00:07 от * Diva *

# 103
  • AMS

Момичета, привет!!!
Честита първи учебен ден!!!

Извинете за поредния пост!!!
Редактирах предишния и добавих нов колаж.
Поради това, че нямам, къде да съхранявам архива си за Берен,
имам молба за малко по-голяма активност, за да мога да сложа всичките снимки, ...
Една част вече загубих, като ме хакнаха във фб. Не искам да загубя и останалата час.
Предлагам, ако не се сещате за друго, да посочвате коя снимка, колаж, гиф,
от публикуваните в поста ми, ви прави впечатление, или поражда спомени и асоциации.
Благодаря предварително!!!

# 104
Мила Дива,
безкрайно уважавам Берен Саат като актриса и човек. Като жена е съвършена.
Но аз съм вярна на първата си любов, а тя е Фатмагюл.
Съжалявам, че когато гледах сериала, се поддадох на чара на Керим. Доста по-късно видях слабостите в играта на ЕА, докато Берен винаги е на висота.

Избирам един стар твой клип с хубава музика от прекрасен турски композитор - Кърач.

Общи условия

Активация на акаунт