Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 565
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
В промото от дуела Ванчето е коленичила пред Петър. Тази девойка яко ѝ хлопа нещо.

# 1 201
Ще му предлага брак сигурно.

# 1 202
  • София
Ще падна от смях Grinning

# 1 203
Не можах да гледам снощния епизод и дуела ще пропусна Unamused Кажете защо жените са фучали, Пешката нали е здрав, силен и умен. От какво се притесняват?
И разкажете Стоенча каква интрига е врътнал, моля.
Ма как няма да фучат, моля ти се. Асен с цялата си наглост си позволи да предизвика Гай Юлий Петър на дуел.

# 1 204
Хаха, като ви чета, такова доверие във възможностите на Петър... Все едно го изпращат на заколение, а не да опука Асен.

# 1 205
  • пак там
Петър е агресор, при това прикрит. ...

А Асен не е ли? Вербална агресия му се казва на това.

# 1 206
  • Варна/Амстердам
Cafelate, в отговор на въпроса ти за интригата, която Стоян Онеправданов създаде: Той реши да разкаже на Дана какво Асен е казал за нея, а именно, че според него тя е слабоумна, луда и т.н. (нищо, което е невярно). Ако трябва да бъдем точни, хлъзгавият гайдар успя да поукраси фактите, тъй като Асенча сякаш наистина не е използвал иначе точния епитет "слабоумна".

# 1 207
В този епизод не може да отречете, че имаше нелоши лафчета:

1. Петър: Асен може да е достоен противник. На партия шах.
2. Петър: На Асен вече му е крайно време да се докаже. На мен също ми е време - за лека тренировчица.
3. Шкафче: Тая поза дава много енергия! - Калоян: То и скелето дава енергия, 'айде да тръгваме към него.
4. Петър: Асене, ето ти самолетен билет Железница-София. Асен: Аз самолета мога и да го изпусна, но той без пилот няма как да излети.

Впрочем, като правиха тази поза от т. 3 - мисля, че Ваня беше тази дето се беше надупила и ѝ се виждаха прашките, досущ като на Антония от онзи кадър. Защо Ваня не се коментира по същия начин, както Антония тогава? 😁

# 1 208
И аз съм за Асен. Петър имаше някакви леееки заявки да е нещо по-специално, но с онези закани за килограмите, с агресията си и с фалшивото театро с Ваня  ми опротивя съвсем. И както си го призна, точно на единак прилича. Усещам една пресметливост в него. Май и Калоян я вижда, но за по-сигурно се е прикрепил към него, смятайки го за по-силен играч.
Тонка се издаде, че си пада по него. А Ванчето вече започва да пикае газ.
От инстаграма на Тонка се вижда колко е фиксирана в....собствения си задник.
Стоянчо не ме изненада- страхлив и завистлив интригант се очертаваше от самото начало.

# 1 209
Към кого прояви вербална агресия Асенчо?
Може да е мекотело Асен, много жалък на моменти, но поне е много по-интелигентен от повечето във фермата. С такъв човек със сигурност бих намерила общ език и теми на разговор, с "петлетата" Пешо и Калоян - едва ли, твърде елементарни хорица са за мене.
Асен е жертва на вербална агресия там, но не е агресор в никакъв случай.

# 1 210
Ясно, Стоян е спихнал кат мях за гайда.Confused

# 1 211
Ахахахаха
Стоян Онеправданов
Ахахахаха

И аз се записвам за официален фен на voxxymoxxy

# 1 212
  • Другата България
Ахахахаха
Стоян Онеправданов
Ахахахаха

И аз се записвам за официален фен на voxxymoxxy
Много сме, силни сме!
Жестока е! Joy

# 1 213
  • Варна
Може да е мекотело Асен, много жалък на моменти, но поне е много по-интелигентен от повечето във фермата.
Как разбра, че е интелигентен?
Язък, че е адвокат, не може да облече в подходящите думи нито една своя теза?

# 1 214
До снощи мислих, че едни от най-грозните изказвания, бяха тези на Надя преди старта на дуела Милена - Антония. Но тези на Ваня снощи, когато Асен избираше Петър за противник, много рязко взеха първото място. Рядко силна злоба. И то без причина, тъй като все пак това не е кой да е, а “св. Петър”, какво като са го избрали? Нали е пределно ясно, че ще победи...
После дори и реакцията на Ваня, след като Даяна я попита какво й става, пак беше ужасно детинска. А във форума дори прочетох някой след снощи да я нарича “душа човек”. Понякога забравям, че и извън формата има хора, които симпатизират на подобни персонажи. 😁
И на всичкито отгоре, после ще вика на Асен да прояви малко чувство за хумор, след като тя го заля с вода.
А спрямо отношенията ѝ с Петър, въобще не мога да я приема като женствена, тъй като прекалено много ми прилича на Люси Дяковска с тази уста. 😂

За дуела съм за Асен - най-добре да спечели, но и дори да победи в 1-2-3 игри пак ще съм супер доволна, защото това пак ще нарани егото на Петьо Шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт