Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 284
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 540
Даяна въобще не го приема само за приятел Данчо, просто така говори в случай, че нищо не стане. Гроздето ще е кисело Grinning а дори да мисли за годеницата на Данчо, какво точно трябва да мисли?! Сгоден мъж, който флиртува, си е само той виновен. Ако не е Даяна, ще е друга /извън предаването /. Тя пък много пъти каза, че едва ли не прави насилствени опити да потръгне с бившия й, но явно е с него от немай къде. Защото прилича на жена, която предпочита неподходящата компания пред никаквата.
Та не й е много зор за приятеля й, а Данчо като се оставя, той си носи отговорност пред половинката.

# 541
Нито вярвам на Даяна за приятелството й с Йордан, нито на неговото ослушване. Обаче знаете ли какво - все ми е тая, пълнолетни хора, сами са избрали да се появят телевизионно - че и на кастинг са отишли, ами да се представят както намерят за уместно.
Не мисля, че тя е лош човек или Йордан.

Ясно е, че продукцията гледа да захапе няколко лав сторита, та поне едно да излезе резултатно - с две думи да не остане на погледи и въздишки, щото не е интересно.

А и ако вътре влязат най-примерните хора, какво ще се гледа - аз лично такова предаване не бих следила изобщо, мога да отида в някоя секта.

# 542
  • при късмета
Има много други думи,които би ползвала.Особено пък пачавра за Даяна е пресилено.За това,че морала й не е много на място съм съгласна.Не мисля,че го сваля,но определено флиртува..което пак е грозно,при все,че човека живее с жена.
Добре де, защо не флиртува с Ангел, Кустев (много често си говорят двамата), Стоян и той е бвързан или с когото и да е друг? И други мъже прегръща там по един или друг повод. Защото те не подхождат така към нея, затова. А Данчо точно обратното, той я сваля. Да, приемам , че се поддава на това сваляне, но нито е инициатор, нито тя е започнала този флирт. Разбира се, че Данчо само е виновен, защото неговите действия водят до това, в което упрекваш Даяна. Тя щеше да флиртува или да има вина за ситуацията, ако тя е инициатора. За мен е така.
А и от самото начало съм на мнение, че от това няма да излезе любовна драма и продължавам да мисля така. Ако ще Данчо до края да дърпа в тази посока отношенията им. Мисля, че дори и Даяна да се поддаде изцяло, би го оставила за след предаването

# 543
  • София
Оле майкооо, ще има бебета кученца, край 😁🥰

Какви са тея срич-ки от Да-на...

# 544
Айде Данка пак недоволна.

# 545
  • София
Ох, Тая дрисла Дана пак някой я атакува. Абсолютно леке.

# 546
Леле, тая Дана колко е лабилна!

# 547
Е, ква провокация е да ѝ кажат, че не е измила чиниите? Леле... Майкоууу, Мария я е предала...
Най-малката - писна ми да го чувам, с Даяна са на едни години.

# 548
Антония, след като си тръгна половината й мозъчна клетка, сега дели друга половина с Калоян... уникално тъп тандем са.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 21:20 от Stella Gemella

# 549
  • Mediterraneo
Много са прости, наистина! Няма по- голям мрънкач от българина, негативизмът винаги му е водещото начало. Те сложиха високия процент!

# 550
Ооо, Марчето почва да ми става любимка. Верно, че е нечленоразделна, ама хич не й пука за драмите и истериите на останалите и си държи на позицията.

# 551
  • София
Абсолютно, а и пръска с лафове, забавлява ме 😁

# 552
На Дана явно никой , нищо не трябва да и казва, че веднага почва да блещи очи, да мрънка, не спира.

# 553
На Мара може да ѝ е къс фитилът, но като цяло ми се вѝди разбран човек, не като онова чудо, дето все някой го провокира, все набеждава другите в лицемерие (то друго не знае май, все това си бае)...

# 554
Да - на не е на - ред! Ужасна е.

Общи условия

Активация на акаунт