Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 070
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Е няма как да сравняваме онзи Милин ли какъв беше с Ангел.
Ситуацията тук бе силно преекспонирана от Ваня, според мен.
Първо защото беше пред Пешко и между другото и всички останали.......
И второ защото яко й избиват неначесаните хормони вече.... Колкото и "Хепи" да си.  Laughing

# 691
  • София
Хепи Ванче неистово иска да падне на колене преди Петър и да му направи предложение за брак... Simple Smile

# 692
На мен нито Ангел ми е толкова черен, нито Ваня ми е толкова симпатична, но в този случай той се заяде без кой знае каква причина.
Със сигурност преднамерено се беше втренчил в нея и гледаше злобно и пренебрежително. Чак с омраза не мисля. За толкова кратко време, такова силно чувство надали е успял да развие. :р
Разплакването обикновено не е въпрос на избор, просто не може да се сдържиш. Не ви ли се е случвало? Верно е, че Милена беше желязна в това отношение. Ако която и да е друга от жените беше на нейното място, на практика 2 седмици, щеше да има реки от сълзи. Ми Жана се разплака, само защото Петър се държа пренебрежително към нея. Ей я Дана плаче зад кадър, че се скарала с Мария, при положение, че тя започна.

Надя откак все пишете, как бъркала тук и там с ръце, аз вече само я наблюдавам, и наистина прави ужасно впечатление. Хубаво поне, че тази течаща праскова не я пъхна в нечия друга уста... бъррр

# 693
напълно възможно е продукцията да създава конфликти с тия манджи. Не е честно ратаите да не пробват поне традиционните БГ рецепти. Не може така, все пак и те са хора

# 694
Ангел гледаше лошо Ваня, тя се разрева, шуменският Ланселот се намеси/доста по агресивно от Ангел/и Ванчето щастливо млъкна, убедена, че Пешо мре за нея.

# 695
  • London
Ами просто явно имаме различни виждания за нещата драги съфорумки. Аз такива като Ангел и с поглед не ги удостоявам. Да иде на майка си така да се зъби на масата.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
Джоли, право в десетката!

# 697
  • Варна
Наистина ли Антония си пада по Петър, затова и не обръща вече никакво внимание на Калоян?
Убедена съм, че харесва Петър.
Може и да не е осъзнато..Обича да стои до него.. Когато ковеше шкафчето на Ванчето, Антония беше единствената, която се ядоса и му направи забележка.
Иначе когато е с Калоян, като и гледам езика на тялото, едвам му издържа недодяланите ласки и все гледа да ги избегне. Никога не е инициирала някаква близост.

# 698
  • София
Миналата година имаше доста любовни двойки, но там те сами се бяха насочили един към друг с цел да си доставят удоволствие. Бяха си по-разкрепостени и си запълваха липсите на такива емоции.
Докато тази година е много измъчено, единствено между Данчо и Дая виждам искри и то повече от нейна страна, но има някаква взаимност. При другите се вижда как Антония и Ванче въздишат по Петър, но той по тях - не. Калоян по Антония, а Дана по Калоян. Не се нацелиха и така става доста по-тягостно, някакви измъчени любовни истории, каквито няма.

# 699
  • Sunshine state
Тя Ваня вече и с родителите на Петър тръгна да се запознава. Може и на нероден Петко името да избира вече.. 🤣

# 700
Погледнато реално Петър проявява по голяма агресия от Ангел. Чупи чаши, снощи хвърля чиния уж в защита. Но това говори за лабилна психика/или театър/
Да Ангел е груб, простак, но не е проявил физическа агресия към никой. Обижда, но често пъти в обидата му има доста истина която е твърде неудобна за отсрещната страна.

# 701
Нескопосани са любовните истории тази година, не ще и дума.
А какви любовни драми имаше едно време... Алек Сълзата, ехеее... Joy Joy

# 702
  • Пловдив
На мен ми хареса много Ангел като обясняваше в по-миналата седмица как като видял костюма на Калоян и помислил, че ще предлага на Антония. Joy
Довечера единствено ще са интересни изборът на ратай и битката за имунитет. Ред сълзи, ред сополи и романтични вечери не ми се гледат.

# 703
  • London
Аз сега си пуснах на запис презентацията и гледам, че никой няма желание да слуша презентацията. Те ги питат '' Да ви разкажем ли?'' те повечето на по няколко бири вече ''Дааа, дааа'' едно такова едва ли не по задължение. Хич не им се слуша, да ядат там нещо пък каква история има не е особено важно. Ангел го гледам кьор кьотук пиян е за мен......чудно не носи ли или пият на корем там, странна работа. Аз такъв поглед и изражение занесено имам след 4 бири.... за мъж не знам.

Джо ама изобщо не съм съгласна.... агресия към кой? Към някаква батка дето му е в категорията ли? Той скочи в защита, защото един мъж не бива да се държи по тоя начин с жена. Това е с две думи, да те захапва вербално на масата пред хората, настойчиво, да се пробва да те уязви? Защо? Както казах такова поведение само към жена му, ако има нерви да го търпи или към майка му. Това с члена дървения на масата също беше сексизъм......ми то не е унижение и насилие само някой да ти избие зъбите. Нека на вас така ви се оклещи един такъв пък пак ще си говорим.

# 704
  • Sunshine state
Ангел хич не е толкова тъп, за колкото го мислехме. Даже ще вземе да ми стане симпатичен покрай останалите "мъжаги", дето се борят за вниманието на кокошките.

Общи условия

Активация на акаунт