Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 073
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 75
За Поли важат с пълна сила думите " Тихите води са най - опасни"!
За такъв човек не знаеш нищо. Дали е добър или лош.
Точно тя се е скрила зад силните и ни гък, ни мък. Докъдето избута до там!

# 76
  • София
Благодарности за богато оформената тема!
Зациклих на анкетата.Предполагам,че ако беше анти-класиране,и 5 опции нямаше да ми стигнат.Но това е защото съм злобна и завистлива,не поради лошия им каст,не.
Гласът ми отива само и единствено за Даяна,защото е работлива,защото е културна,мислеща-прекрасен човек.
При това е млад човек .Не е като Дана,която е млада,когато й отърва.
Много искам Поли ратай-конкретно искане .Първо ,защото два пъти се е обадила и питането й беше за какво правят "тези ратаи"-ми да й се изясни.Второ по време на почивка на дуела направи някаква злобна реплика към Милена,която дори не запомних,но ми остана един лош вкус към нея.

# 77
Аз Мария по принцип не я харесвам, но в сцената с Поли, в която за малко не я наби, я харесах. Онова диване си го изпроси Satisfied
Еее, както й да те предизвикват, нещата не се решават с агресия. Не е това начинът.
'' Онова диване си го изпроси", звучи малко като думите на домашен насилник "' Набих я, щото си го изпроси".
За Дана съм съгласна, че е дразнител.
Ама разбира се, че така звучи.
Бия мъжа си по два пъти на ден. За закуска и вечеря Satisfied
Плюс това Мара само сплаши Дана. Колкото онази да се напикае в гащите от страх.
Честно казано, ако допуснем, че в БГ е пълно с агресивни мъже, не знам Дана как досега не си е сменяла оградата поне два пъти. Твърде е дразнеща, освен неприятна.
Оценявам шегата. Нямах предвид, че ти си насилник. Казвам, че не харесвам Мария, защото е агресивна и първична.

# 78
Боя изгражда ! Сега не ги бият, само ги мъмрят.
Хубав и усмихнат ден на всички.

# 79
Може би и аз точно заради това не я харесвам. Но не мога да си изкривя душата, че ми стана забавно като скочи на Дана и реакцията после. Както фучеше, стана по-тиха от тревата. Интересно, че и от предаването не се намесиха. Явно са били почти сигурни, че няма да я бушонира наистина. Защото ако го беше направила, онова дивото щеше да си търси правата със сигурност.

# 80
  • Другата България
Благодарности за богато оформената тема!
Зациклих на анкетата.Предполагам,че ако беше анти-класиране,и 5 опции нямаше да ми стигнат.Но това е защото съм злобна и завистлива,не поради лошия им каст,не.
Гласът ми отива само и единствено за Даяна,защото е работлива,защото е културна,мислеща-прекрасен човек.
При това е млад човек .Не е като Дана,която е млада,когато й отърва.
Много искам Поли ратай-конкретно искане .Първо ,защото два пъти се е обадила и питането й беше за какво правят "тези ратаи"-ми да й се изясни.Второ по време на почивка на дуела направи някаква злобна реплика към Милена,която дори не запомних,но ми остана един лош вкус към нея.
Напълно съм съгласна с написаното.
За съжаление обаче докато всеки се води от лични пристрастия, а не обективно - кой какво работи, Поли ще минава между капките. Тя е със стадото, въпреки че беше една от любимките на Милена, не точно любимка, но Милена я считаше за близък човек там, поне аз с такова впечатление бях останала. Затова и не я сложи ратайка, затова и не я изпрати на дуел. Докато самата Поли е с тези, с които ѝ е удобно, и затова сега според мен на първа линия ще е Даяна. Освен ако фермер не е Данчо, в което се съмнявам.
Всеки друг няма да сложи жена, различна от Даяна за ратайка, дано ме опровергаят всъщност, но не вярвам.
С интерес обаче ще следя развитието на Ангел. Започва да ме интригува повече от първоначалното негативно отношение, което имах към него. То все още е такова, но проявява наченки на индивидуализъм, което вече е положително. Въпреки, че и той се води от лични мотиви и его, но то пък кой не го прави?

# 81
Наистина кога успяха да си влошат отношенията Калоян+Тони и Ангел, че да се стига до закани: "ще дойде и неговия ред"? Само защото реши да застане зад Милена ли беше причината за нагрочването?

# 82
  • London
Тоя Пешко е много хитър според мен сега ще го играе влюбен във Хепи Ванче за пред аудиторията. Да си кажат ехееее той не залита по нимфетки, а по-скромни моми като Хепи Ванче. А иначе в живота сигурно и здравей не би й казал.....

# 83
  • при късмета
Аз не мисля, че Даяна е ратай тази седмица. Не мисля, че някой ѝ се разсърди за противоположното мнение и за това, че го изказа, защото го направи нормално, без скандали и без да го налага. Дори Данчо не успя да убеди първоначално и не направи драма и да се тръшне, че не се води по акъла ѝ.
И на мен  ми се иска Поли да е ратай, точно за да разбере какво толкова правят ратаите
Наистина кога успяха да си влошат отношенията Калоян+Тони и Ангел, че да се стига до закани: "ще дойде и неговия ред"? Само защото реши да застане зад Милена ли беше причината за нагрочването?
Още от предишната седмица, заради това, че не застана зад Жанета. Тогава още двете коментираха, че Ангел я бил предал, довчера приятел, а сега за Дана. Просто тенденцията продължи с това, че застана зад Милена и Антония си продължи в същия дух, само че вече говореше на Калоян

# 84

Да. 😂 Ама тази реплика не я приемам за нищо по-различно от “Ще отмъстя на всички”-то на Антония. 😂 Не мисля, че Ангел нещо може да го сплаши или че има начин да му се върне “предателството”

# 85
  • London
В интерес на истината много харесвам "Зайди" на Поли.

Това и аз мога да го изпея без проблем, а нямам никакви вокални дадености. Както и Поли в интерес на истината.....

# 86
Какво значи "скромни моми" ? Ванчето сигурно е доста придирчиво към мъжете, щом досега не си е намерила мъж, а хич не е за изхвърляне.
Това, че не е с напомпани джуки и други работи, хич не я прави "скромна мома" . На мене тия с тунинга ми изглеждат леки - като цяло.
За пред публиката Пешко може да покаже, че си пада по по-интелигентни жени, не по по-скромни.
Но, въпрос на възприятия, де.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 13:30 от Ензим

# 87
  • Другата България
Ако не е ратай, ще е на дуел.
Ако ли не е и двете.
Дано греша, защото има много, които трябва да си тръгнат преди нея.

# 88
Според мен дуела ще е мъжки с Асен първи дуелист.

# 89
  • London
Ами за мен Хепи Ванче е задръстена мома, дали е била в 50 държави няма значение.... излъчването й е на скромна селска учителка за мен.  Не винаги се стои стара мома от придирчивост, все едно да кажеш, че някой е стар ерген от придирчивост. За мен обичайно така се случва поради някои достааааа неприятни черти в характера, които засега очевидно не виждаме в Хепи Ванче. Не се знае.....може да е някоя ревнива, досадна и тн задушаваща партньора и да си бият камшика хората. Нищо не знаем реално.....

Ако дуела ще е с Асен спокойно мога да го пропусна. Аман от черва по тая арена....

Общи условия

Активация на акаунт