Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 529
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 135
А аз не бях и чувала за Поли, камо ли за "творчеството" ѝ. Във възторг съм.
Леле, ама за нея наистина няма и един глас дотук.

# 136
Боже, от къде черпи самочувствие на певица, Поли? Нея не съм я чувала, нито "творчеството" й. И по-добре.
Ензим, писали сме  едновременно.

# 137
Аз мисля, че Милена ще посочи Даяна или Данчо. За Надя е изключено да я предложи.

# 138
  • Другата България
И аз.
Песента тогава покрай световното беше нашумяла, а аз освен сървайвърски, съм и футболен фен.
Ама няма да пиша за футбол, споко. Joy
Та текста е просто "уникален", аз направо съм не във възторг, а в нирвана.
Това с козела няма и да си го причиня.

# 139
  • Варна

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Кой ги е измислял тези простотии, да се чуди човек... "Октопода е сираче, прави цирк за петаче" Sweat Smile Силно футболна тематика, както и джабуланската песен.
Сега се сещам, че на това световно имаше един октопод, който "гадаеше" какъв ще е резултата на всеки мач. Явно това се е имало предвид.

# 140
Ох, не знам. Аз все очаквах някакъв хитър ход от Милена, но като гледам дотук колко предсказуемо действа, наистина не се надявам на кой знае каква стратегия в предложението й за фермер...

# 141
  • София
Оле колко сте зли и завистливи,значиии.
Че те във ФБ с нея откриха сезона-Поли беше представена като СВЕТОВНО известна певица.Хората се чудеха и маеха или си траеха,да не се изложат Simple Smile
Джамбулани какво е? Simple Smile Не съм отваряла и един клип ,да не бъда пометена от таланта й.

Милена ще предложи ,когото й кажат,спокойно.Обаче колко ми е кеф,сега ИА като гледат как Милена събори ФБ с коментари,а и тук-как изтърваха златната кокошка заради една сивичка Simple Smile

# 142

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Кой ги е измислял тези простотии, да се чуди човек... "Октопода е сираче, прави цирк за петаче" Sweat Smile Силно футболна тематика, както и джабуланската песен.
Сега се сещам, че на това световно имаше един октопод, който "гадаеше" какъв ще е резултата на всеки мач. Явно това се е имало предвид.
Путко Мафани също е реален персонаж
Края на статията, където се споменават имената е няма такъв смях.

Джамбулани какво е? Simple Smile
Името на официалната топка на Сетовното първенство по футбол в ЮАР.

# 143
  • София
Джамбулани е скандалната официална топка за СП по футбол в ЮАР през 2010 г. Най-критикуваната топка в историята.
Не знам за самата песен, не ме вълнува и не съм я пускал, но сигурно от там нещо се е вдъхновила Поли. Нямам си на идея дали е свързано с футбола и топката или не.

# 144
  • при късмета
Моля ви, не казвайте, че това е "творчество", дори в кавички. В какво неведение съм тънала до сега. Ама ще продължа в същия дух
Не съм гласувала в анкетата, освен Даяна няма кого да посоча. А тя самата въпреки, че ми е много симпатична, някак не я виждам към финалите. На дуел ми се вижда, че има предимство само откъм издръжливост, но няма гаранция, че ще има такава игра. Чистата сила, като че има още какво да се желае, за останалото не сме я виждали.
2010 беше много разочароващо световно, сигурно Поли е виновна Joy

# 145
  • София
Леле, ама за нея наистина няма и един глас дотук.

Поне сме сигурни значи, че Поли и родата ѝ не четат темата, от там щеше да капне барем един глас. 😁

# 146
Дана като модел и подгласничка на Мис
Скрит текст:

# 147
Ю брее! Мчи мноо готина, кво.

# 148
  • Буркина Фасо
Не е вярно това за теслите и чуковете, в трети сезон работеха с винтоверти и електрически триони.

Това беше първият сезон, в който сами си строиха и спалня, и кухня, и баня. Бе, направо трябваше да се казва - Фермата - безсмислените строежи (вероятно после са съборили всичко, защото се намира в резерват)
В първите два ги настаниха в съществуващи стари къщи, в четвърти - също.
по-скоро  сковаха. май всичко им беше подготвено само за коване.

# 149
Да, трябваше да си покрият шатрите с плат и да затворят с осб лятната кухня. То и сега така, не са строили от нула.

Общи условия

Активация на акаунт