Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 554
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 435
Karen, той Анго е селянин човекът, не идва от Сорбоната... Simple Smile

# 436
  • Бургас
Много скучен и трудено задържащ интереса епизод...
Антония е толкова безхаберна и дезориентирана горката, че само щъка като муха без глава от общата маса за кафе
до фермерската къща, да изпъне "преуморено" кръстче...  Rolling Eyes

Както и предполагах, че ще стане махна се Милена и всичко, което беше насочено към нея се пренасочи към Асен, интересно ще е и него като го разкарат тая седмица, кой ще е следващия "аутсайдер". Thinking

Това / happy, crying... stupid/ Ванче, направо е досадна вече. Rolling Eyes С тия нейни нескрити мераци към Пешко "хубавеца", доста дотъпява.  Съвсем не омаловажавам, това което й измайстори той, както и че това шкафче, предвид условията, в които живеят си е супер, но на бас, че ако друг го беше направил,  Ангел например, който между другото по би могъл да и скове гардероб, възгласите нямаше да са същите....
Дано се осъзнае това момиче, че изглежда доста жалка с това постоянно говорене за мъж, деца и прочие. Не казвам, че е това са лоши неща, но кажи веднъж, два пъти, а не на епизод по 32 пъти....... Animal Hear No Evil

# 437
Дали от продукцията ни четат темата Grinning
Защото се надявам някакси да достигне до тях колко нехаресван е този сезон заради каста и заради това, че тотално го обърнаха на Биг брадър. То са машини, помощници, партита, абе съвсем като едно време Grinning
А участниците са хвани единия - удари другия. Калоян язък му за патриотизма, не е добър човек! Злобен, прост. За кой се взе, че да решава как Асен трябва да се държи?! А Тони я мързи да гледа, спи до късно, пие кафенце, чекне се и не знае къде се намира, камо ли да раздава задачи Close тая седмица ми е най-скучна с тия двамата, Асен добре ги нареди "Дай на простака власт и му гледай сеира".
Няма да пиша за всеки по отделно, но само да допълня, че на мястото на годеницата на Данчо досега да съм му пратила куфарите в Бтв Grinning

# 438
Дана Асен да и повиши малко тон и веднага започва да подскача и да се прави на мъж, а Ангел я направи на 5 сторинки и тя не посмя да мъцне.

Според мен няма значение дали те дразни и колко ти допада някой. Възрастни хора не трябва да се подиграват и да издевателстват. Тази жестокост е присъща на децата, но те още не разбират. Доста е грозно и жалко да гледаш такова отношение от големи хора.

# 439
Аз, явно съм пропуснала кога и какво е казал Ангел на  Дана.

# 440
  • Другата България
Работен е Боби и не влиза в конфликти, ама за мен е малко неискрен. Някак прекалено се пази, прекалено на симпатичен се прави. Конформист и то съвсем съзнателно. Не харесвам такива хора.
Именно. Това е нещото, което и на мен не ми допада.
Встрани от всичко, с едничката мисъл да се хареса, да е ок с другите, да няма негативи за него, да е именно симпатичен за всички, да е положителен герой.....симпатизирам му все още, но не е моето това.
И наистина все повече с интерес наблюдавам Ачката. Многопластов образ, определено много по-интересен от един Стоян например. Индивидуалист, и ако продължи с това поведение, след Асен той ще е следващия нарочен за изгонване. Метилявите оФце стадото ги отлъчва.....
Все по-противен ми става Кустев, дори не знам защо. Може би именно защото не знам защо......
Аз, явно съм пропуснала кога и какво е казал Ангел на  Дана.
И аз, а уж не спях.

# 441
Коментарите на Ангел бяха верни, но изразени много грубо и просташки,  чак се учудвам как тук се възприемат положително като непукизъм.
Това май съм го пропуснала. Какво е коментирал Ангел?

# 442
  • София
Много ме дразни отношението на Антония (подкрепена от Калоян) към Асен. Да, не е алфа-мъжкар, но е интелигентен човек и подобен род пренебрежително, дори уронващо достойнството е адски дразнещо. Иначе е една мързелива и неособено интелигентна девойка.

А тя си пада по Петър, който пък няма да й обърне внимание заради Калоян. 

Ванчето е смешна, да. Иначе е добродушна, но с това опяване за мъж и с очевидното припадане по Петър е досадна. А той ми е странен с отношението си към нея – според мен не е игра, ако искаше любовен сценарий, щеше да се хвани с Осипова, а той там се дръпна. Направи ми впечатление грижата му към Ваня – не само подаръка и прочетеното пожелание, а после когато тя легна до него, той как я завиваше.

Ангел не ми харесва – хитър, прави се на невинен, хлъзгав.

Даяна продължава да ми харесва, но това й залитане към Данчо не е в нейна полза. А той също е доста хитър – лек флирт, прегръдки, но не се дава.

Курстев – като фермер ми стана противен, предполагам е същата гадина и като шеф в кухнята. Но пък от друга страна прави хубави коментари, бачка си в кухнята без мрън-мрън, явно се разбира с другата част от по-зрелите фермери (Мария, Надя, Стоян).

Боби ми харесва – работяга, неконфликтен. Има наистина в него едно желание да се харесва на всички, да не се скара с някой, но това се дължи, предполагам, на етноса му и по-внимателното му отношение в тази връзка да не бъде отхвърлен. Не ми харесва, но мога да ги извиня.

Като цяло предаването си е един Биг Брадър, обаче.

# 443
Аз се чудя какво да коментирам по епизода.
Започвам с 11 верни отговора на жените, като 3 са на Даяна, а нейните са си тото доколкото си пролича. Rolling Eyes
25 за мъжете като 5 са на Митко. Той за пети път спасява ризата! Не е ли як неговият "стайлинг", а? Smiley Тениска за работа, риза за свободното време!

Антония не знам с какво толкова я дразни Асен. Бяха ратаи първата седмица, реално лошо отношение не е видяла от него. Асен правилно определи, че ще си носи негативите от "приятелството" с Милена. Но това злобно съскане, пренебрежителното отношение, тя едва го издържа пред погледа си.
Калоянчо, милият! Чуди се що не ги събудили съфермерите. Мда, рано се става като спиш на пода и ти ръби на гърба.

Даяна ми се струва от хората които вечно трябва да са във връзка. Да имат усещането, че са избрани, желани, обичани. Често дори застъпват връзките, след като се появи нов интерес. И с тази фикс идея за план-график в живота. До 30г - омъжена с деца и едва ли не холивудска световна слава, това просто не ѝ дава мира, а живота е непредвидим и плановете често не се сбъдват.
Коментарите на Ангел бяха верни, но изразени много грубо и просташки,  чак се учудвам как тук се възприемат положително като непукизъм.
Това май съм го пропуснала. Какво е коментирал Ангел?
Ангел се шматка като свободен електрон и Дана го пита дали ще мели брашно с нея. Той ѝ каза, че имал работа, ще правел някакъв медальон. Дана се израдва, че бил за нея(пошегува се, мисля), а той каза, че е за шефката. Тя пък го бъзика, че се мазнел и той. Та медальона бил за Данчо, да го даде на Дая. Завъртяха разговора, кой имал приятел, че било игра...Дана каквото мислела си го казвала и Ангел я засече, че харесвала Калоян, но той я отсвирил и избрал Антония...И в негов стил я довърши и скърши. Всичко това лежерно приседнали пред кухнята.

# 444
  • London
Вчера пак недогледах. Скучно ми е хора..... не знам какво толкова обсъждате честно. Скукаааа!

# 445
  • София
"И ти увисна кат един марсол" – така финализира диспута Анго.
Аз от един-два епизода назад започнах да го заглеждам,то друг играч няма там.
Иначе мечтата ми се сбъдна -Поли ще разбере какво толкова правят тези ратаи.За Асен беше толкова тъпо,че дори Тони тъпото можеше да се усети.Дори да са решили да го пратят да се дуелира,пак можеше да не е ратай.Конкретно тази година това не е наложително.Допускам,че двамата влюбени може и да не са го разбрали.
След като дори Анго се учуди на отказа на голямата фермерка да приеме яйцата.Пък то така е по условие.
Чакам довечера с нетърпение да гледам как ще ги настъпи Ангел Simple Smile
Инак откровена скука,напъвам се да гледам.

# 446
Но Дана иска да верва, че Калоян не я е отсвирил. Joy
Ох, сега рових да търся какво е "мърсол" , то било нещо като сопол, както и предполагах от контекста.
Ей, научих нещо ново, много обогатяващо.. Joy
Ми, груб е Анго, няма изискан и фин изказ, ама нещо грешно/неверно ли каза?

# 447
И аз почнах да харесвам Ангел, то на фона на останалите Joy

Имам чувството, че Антония и Калоян са вкарани в някакъв нов Стандфордски затворнически експеримент. Интересно ми е докъде ще стигнат.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 13:19 от Donna Paulsen

# 448
  • Другата България
"И ти увисна кат един марсол" – така финализира диспута Анго.
Аз от един-два епизода назад започнах да го заглеждам,то друг играч няма там.
Иначе мечтата ми се сбъдна -Поли ще разбере какво толкова правят тези ратаи.За Асен беше толкова тъпо,че дори Тони тъпото можеше да се усети.Дори да са решили да го пратят да се дуелира,пак можеше да не е ратай.Конкретно тази година това не е наложително.Допускам,че двамата влюбени може и да не са го разбрали.
След като дори Анго се учуди на отказа на голямата фермерка да приеме яйцата.Пък то така е по условие.
Чакам довечера с нетърпение да гледам как ще ги настъпи Ангел Simple Smile
Инак откровена скука,напъвам се да гледам.
Едно към едно, мисля същото.

# 449
  • Стара Загора
Когато дадоха жената на Стоян, на мен ми се стори, че е циганка.

Общи условия

Активация на акаунт