Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 082
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 570
  • Mediterraneo
Ама верно реве за щяло и нещяло. Явно опиатите й свършват и нахилената й физиономия започва да спихва.

# 571
Гост готвачът натърти на точния брой порции 16, а не 14. Толкова щели да са на масата. Нещо там изтървах нишката. Защо за ратаите нямаше?

# 572
  • София
Тоест за 7 часа готвене не можаха да сложат 2 порции повече ли?
Ами прав е Ангел, определено. Тая плиткоумна кокошка Ваня освен да беше точила лиги по темерута от Шумен, да беше метнала два патладжана повече в тавата. Но верно е егостична ревла.
Те бяха почнали да правят 16 порции, но им казаха да направят 14. Хич не е прав Ангел, прекалява и то много. Постоянно се оглежда и обмисля кой да захапе и изобщо няма мярка кога да спре.

# 573
Вие разбрахте ли че Петър е направил шкафче на ВанчИ? Joy

Ай, стига, беее... Ама верно лиии... цяяял шкааааф! Ни можИ да бъдИ Laughing
Уникален е този Петър, това тяло, този гардероб... шуменски плейбой мяу-мяу Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сега ако построи и една спалня, ехеее...

Аз не разбрах  порции и за ратаите по правилник  ли  не са предвидени?

# 574
Точно. Ваня каза 16, а готвача каза 14 ще приготвят.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 22:33 от lelya

# 575
  • София
Десертът не беше на порциони, защо от него не заделиха?

# 576
Какво направи Ваня че я захапа змията Ангел. Излъчиха ли или аз съм пропуснала. Този път с риск ада да замръзне, Петър беше прав да се развика. Ангел е доста злобен към жените, да не се окаже накрая , че той е фена на Калоян .
Нямаше как да сложи два патладжана, Готвачът (Галин)не и разреши , а тя изрично поиска. Тогава си помислих , че Тонка ако е пич ще си даде порцията, и тя си я даде

# 577
  • София
Ваня се е изнервила докато са презентирали какво са сготвили, защото са ги прекъсвали и пришпорвали, а Ангел видиш ли го е взел за недостойно поведение, защото никой нямал право да е изнервен около масата.

# 578
Какво направи Ваня че я захапа змията Ангел. Излъчиха ли или аз съм пропуснала. Този път с риск ада да замръзне, Петър беше прав да се развика. Ангел е доста злобен към жените, да не се окаже накрая , че той е фена на Калоян .
Като сервираха с Петър и другите нещо са капризничели и им давали зор, и Ванчето съответно се изнервила и им се дръпнала.

# 579
Хайде, хайде, за патладжанените цървули добре, но останалото - яйцата, десерта?

# 580
не стана ясно колко порции е имало от тях.

# 581
Десерта не беше на порции. Можеха да им сложат в една чиния.

# 582
Яйцата бяха всяко върху филийка, може и те да са били под брой.

# 583
  • Тра-ла-ла
Не спомена ли гласът зад кадър, че Фермерът решава дали да се отдели от яденето за ратаите?

# 584

Щом Антония даде своята порция на ратаите, дали е имало предвидени? Стана ясно, че ще ядат останали неща от обяда. Нито Поли, нито Асен са ми симпатични, но и това нахилено куку вече много взе да ми омръзва. Петър да вземе да сподели чувала й, че да се кротне, защото вече не се търпи.

И вече съм 100 процента сигурна, че поведението на Петър е пълен фейк - със сигурност не я харесва, но я търпи. Очевидно ще се придържа към ролята, водеща до оставане в шоуто. Антония в панталони номер две. Изключително мъжко поведение, мда.

Общи условия

Активация на акаунт