Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 095
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 555
Дана е супер натоварваща, но ми стана мъчно за нея - беше толкова разстроена, почти разплакана. Ако Мария беше направила забележката за чиниите докато са само двете, нямаше да се почувства така.
Надя също така кълве. Пред всички на масата е много силна и много знае.

# 556
  • Sofia
Тя май наистина има нарушения , поведението и изглежда шизофренно.

# 557
Вие разбрахте ли че Петър е направил шкафче на ВанчИ? Joy

# 558
  • София
Не направил, а построил 😁

Обаче постоянно се търкалят и виждат кенчета бира и чаши около тях, толкова алкохол чак досега не е имало...

# 559
  • Велико Търново
Малко назад към пети сезон.
Вижте физическата промяна на Тихомир:

Снимката е илюстрация към ето това - https://www.flagman.bg/article/222079 , а Тихомир утре ще е в "Преди обед". Само не разбрах дали ще е участник в репортаж или ще е гост в студиото.

И да се върнем към настоящите ни "герои". Недоумявам как можаха да изберат високия процент при отговора на въпроса!?

Поне стана ясно, че не бежовото, а черно-бялото куче е женското и защо е било пуснато свободно - ще става мама. И името ѝ казаха, но не го разбрах - нещо като Йорга май беше.

А "строителят" на шкафчета и гардероби вече е и шеф готвач. Мъж-мечта! Grinning

# 560

Ай, стига, беее... Ама верно лиии... цяяял шкааааф! Ни можИ да бъдИ Laughing
Уникален е този Петър, това тяло, този гардероб... шуменски плейбой мяу-мяу Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 561
Анго много хитър - работи си само каквото му харесва, щото не търпи някой да го командва. Пък бил и перфекционист и не можел да гледа как се работи мърляшки - щом не е по неговия начин, да се оправят без него.  И никой не му търси сметка, че си прави каквото си знае, значи много ги е респектирал. Кефи ме.

# 562
Даже скрин Simple Smile
Построил е .
Как се разгърна това момче ....вече говори ( по 5 думи на ден , но има развитие ) , строи мебели , срича пожелания за рожден ден, раздава дървени сърца ...каква футболна драма...

# 563
  • София
Анго си е чепат (бях написала ръб), но Ванчето е инфантил. Пепко пак заблъска по масата...

# 564
Край, Ванчето тотално ще залети по Пешо/ако има накъде повече /след тая защита.
Анго не трепка, брат. Железен е.
Много истини казва Ангел. На някои  е им изнася обаче.

# 565
  • London
На Ангел да му спрат пиенето. Не спира да скача на жени.....

# 566
  • Mediterraneo
Футболна драма, драги зрители. единият реве, другият искал позитивизъм, третият защитава Михаля.

# 567
Иван се побърка. Страхотен кастинг тая година. Смешко.

# 568
  • Sofia
Аз съм много за Петър - трябва им на тези участници някой да им напомня,че всичко си има граници.

# 569
Тоест за 7 часа готвене не можаха да сложат 2 порции повече ли?
Ами прав е Ангел, определено. Тая плиткоумна кокошка Ваня освен да беше точила лиги по темерута от Шумен, да беше метнала два патладжана повече в тавата. Но верно е егостична ревла.

Общи условия

Активация на акаунт