Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 195
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 660
А коя дама води в анкетата?

# 661
Явно правилото е да се готвят порции точна бройка, без да са предвидени ратаите. И съответно после колкото реши да им отдели фермерът. Все предпоставки за скандали.
Ратаите някак гледаха изолирани отстрани презентацията, много кофти. Аз ако бях ратай щях да си лежа вътре през това време.

ако е такова правилото защо ратаите не го знаят и защо Тонка им даде своята вечеря? Не мисля че има такова правило след като и Ваня попита Защо не 16. По-скоро готвачът не е знаел, че трябва и ратаите да предвиди и Ваня трябваше да му обясни. Грешката беше нейна, че не реагира, а се примири с неговото решение. А той е там да показва рецепти, а не да определя кой ще яде и кой не.
Не мисля, че Ангел е домашен насилник - не ми се връзва спокойното му поведение да е такъв. По-скоро се свива като му се озъбят, но едва ли налита на бой. Виж - Петър като нищо може да си е насилник, въпреки че едва ли би налетел на жена ( такова впечатление оставя поне ). Ачко си е селския хитрец и толкоз.

И въпреки всичко Ваня ми е положителен герой. Много и е важно да е усмихната, да изглежда позитивна (може би професионална деформация от работата и като стюардеса), да не дразни околните. Отделно е чувствителна, защото явно много се старае и изведнъж като не я оценят и  нападнат както Ачо я нападна и тя не е свикнала, не очаква и естествено си ревна. Душица ми е. Толкова е естествена. Освен това и расъждава много трезво. Като каза на Даяна примерно че сега може да няма секс привличане, но с времето е напълно възможно доброто приятелство да премине във връзка. Никак не е глупава - напротив - мисля, че е една от най-зрелите там заедно с Мария. Въпреки че Мария ме изненада с мечтата си за силикон. Хем няма и нужда. Явно има нещо курвенско в нея, щом има нужда да привлича мъжкото внимание по тоя начин. Разбирам природно да си ощетен - тогава и аз бих си сложила - не да съм хубава, а за да НЕ съм дефектна и недодялана.

# 662
Да, Ванчето само Изглежда позитивна, така е свикнала от работата си.
Иначе - ясно защо не е позитивна, то тая страшна липса на мъж, за която не спира да говори, до това води - до раздразнителна женичка с фалшива дежурна усмивка.

# 663
  • Варна/Амстердам
Предположенията ми за първи дуелист са Дана или Асен. По-малко вероятно, но не е изключено да е Поли, Даяна или Ангел.

Дана дразни всички. Съвсем резонно би било фермерите да искат да се отърват от нея, тъй като е психически лабилна и основа за конфликти. Самият й тон е неподходящ. И не на последно място-Антония нали щеше да отмъщава за Жанета? Именно Дана я победи, така че може и да е на пангара ☺

Асен е недолюбван от фермерката и мъжкарите в стопанството, така че е силно вероятно да е номинирам.

Ангел силно подразни Антония, заставайки зад Милена в дуела, така че е много вероятно да е номиниран. Тончето изглежда отмъстителна.

Поли и Даяна. Първата е ратай заради Калоян, който е подсказал на Тончето да я сложи на тази позиция. Напълно възможно е да е и първи дуелист. Даяна пък застана зад гърба на Милена, което автоматично означава черна точка в тефтера на Антония.

Какви са вашите предположения? 😇

# 664
При предишните гост-готвачи количествата бяха що годе предвидени, но се готвеше в гювечи, казани...после с черпака и разпределяш. Сега с тези точно определени бройки стана скандала.

Пържени филии, гъби, краставички, патладжан, месо, кашкавал и пак гъби. То само с предястието човек ще се навечеря. При разпределението, след презентацията трябваше да се оформят порции и за ратаите. Абсолютно излишни нерви си създават и изобщо не се усещат, че ги вкарват в евтини свади. Ваня и Петър цял ден все са пробвали, да бяха отделили от техните порции и нямаше да има драма.

Пак номера да пишем фермани за патладжани. Smiley

# 665
  • Варна
Какви са вашите предположения? 😇
Дана, която пък ще предизвика Хепи Ванче. Така Антония ще се отърве от Хепито и ще може да се увърта около Петър без да й пречат. /явно не само на мен ми прави впечатление, че тя едвам издържа Калоян/

А съм сигурна, че Дана ще бие Хепи Ванче, защото Ванчето няма да може да вложи енергията си в правилната посока.

# 666
  • Вестерос
Беше ми изключително скучно, хора... Даже не ги и слушах покрай скандала им...

# 667
Според мен ще прати Поли на дуел, с аргумента, че на този етап, фермата има нужда от мъжка работна ръка и не може да се лиши от някой, па било то и Асенчо.

# 668
Аз имам усещане, че Асенчо ще е първи дуелист, пък ще видим довечера.
А и много жени отпаднаха, време е за мъжки дуел.

# 669
  • София
Не знам колко е ядосана на Ангел, все пак му се и заканваха от преди и Калоян и казваше "Не му е сега времето", а дали е дошло това време ще разберем довечера.
За първи път съм съгласна с повечето, ако не почти всичко изписано тук, така че няма да се повтарям.
Забелязахте ли как ИиА разправяха в една от пет минутките им какъв невероятен каст бил тази година, явно си мислят, че ако го повтарят и те ще вземат накрая да си повярват.

# 670
Супер противно същество е Хаху Ванче. Чу й се гласа и я забелязахме, че е във фермата откакто Петър се завъртя около нея. Вече и мнение изразява, че и претенции. Антония нали каза, че първоначално тя не искала да готви, но като разбрала, че ще е с Петър веднага се съгласила. Толкова е фалшива и изкуствена, обикновено тези супер позитивни "уж" хора крият в себе си голяма агресия и злоба. Тя ми прилича точно на такава.

# 671
Панирано поширано яйце върху пържен хляб, че и сос тип чорборляк, и кисели краставички. Получавам киселини само като слушам рецептата. Joy Иначе много уважавам поширани яйца, но не и с толкова екстри и толкова пържено, много тежко ми се струва
Точно вчера като гледах, си мислех, че всички яденета, които показват, са стаааара, тайна рецепта, характерна за някой регион, предавана от баба на баба. Всеки път е някакъв манджурляк от нарязано месо, зеленчуци, вода да стане сос за топене, а десертът е нещо с неопределен вид и цвят.
Някакси...

# 672
Предишните сезони уж беше забранено да се заговорничи кой да иде на дуел, кой да е ратай. Сега сякаш много свободно се говори за това. Или пък между фермер и съветник да е позволено.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:51 от Gingerbread

# 673
Това, че Ангел в живота си извън Фермата е бил отхвърлян и пренебрегван от дадена жена не е основание да се държи просташки с всички жени. Не стига, че се скатава по цял ден и се прави на интересен (с Митака, като обсъждаха оранжерията), ами и се прави на "Големият мъж". Ама нещо май не му достига и не му стиска да се ръби и зъби на мъжете.

# 674
Е, има време, може и с мъжете да се поскара Ачко, аз прибързани изводи не бих си правила, особено пък за него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт