Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 372
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 290
На Петър племенниците на сестра му, която е починала ли са?
Те бяха две двойки племенници, май и брат има.

# 1 291
  • London
На Петър племенниците на сестра му, която е починала ли са?
Те бяха две двойки племенници, май и брат има.

Мисълта ми е, че ако племенниците са сирачета все едно си има деца той.....и отговорност.

# 1 292
  • Варна/Амстердам
Е, сигурно си имат и друг родител децата.

# 1 293
  • London
Ми може ама не се знае дали са при него или при бабата и дядото. Вариации всякакви.

Асен не е добре с ръцете и физическата работа, ама не му иде отръки и да учи май, май.... лоша работа.

# 1 294
  • Sunshine state
Лошо представяне дотук и от двамата. Голямо налучкване. 🙄

# 1 295
  • SF
Жалко, че Петър е само хубав...

# 1 296
  • София
Е Асенчо дори Алманаха изпусна, трагедия...

# 1 297
AirplaneДобър старт за Петър Оле, оле!

# 1 298
  • София
10:0 значи
Язък му за четенето на този алманах на Асенчо. То се видя и на въпросите за тестовете за спасение от ратайство, че е зле.
Петър прочел алманаха по диагонала за 1 ден и си го би категорично.
Пак се оправдава, че конкурента му бил по-бърз. Ама Асен даде само един верен отговор от цели 4 опита. Та никой не му е виновен и че за това не го бива.

# 1 299
Голяма излагация от Асенчо.

# 1 300
  • SF
Не стига, че нямат познания и не са чели, а нямат и обща култура.
Поне празниците можеше да знаят, без да са ги чели.

# 1 301
  • London
Аз относно Алманаха донякъде мога да разбера защо някой, който е убеден в уменията си на другите игри не го е прочел.... ( и аз не бих срещу Асен ) , просто в случая тия обичаи са голяма, голяма тъпотия и излишно да се обременявам не виждам защо. Вижте Асен се излага, защото това е играта в която имаше шанс , да покажеше, че не е добре с физическата работа, но учи, помни, той ни едното, ни другото. Явно баща му от немай къде го дундурка в кантората.

# 1 302
Асенчо поне Алманаха да беше изял с кориците и да се беше отсрамил, сега няма оправдание.

# 1 303
Много тъпо са направили тази година алманаха.... С тоя бутон пак ако си някъв кекав нищо не можеш да направиш щото другия ще е цъкнал първи и еле пък и да познай отговора замина... Grinning

# 1 304
Много тъпо са направили тази година алманаха.... С тоя бутон пак ако си някъв кекав нищо не можеш да направиш щото другия ще е цъкнал първи и еле пък и да познай отговора замина... Grinning
Това да, но Асен имаше възможност да даде поне два верни отговора.

Общи условия

Активация на акаунт