💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 597
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Испания
Според вас това една и съща фигура ли е?

Според мен, съвсем не.

# 1 321
Ооо, на снимка всичко може 😆

# 1 322
  • Испания

"По принцип не съм съгласен да се намесват такива неща, обаче това е избор на продукцията, не на самите хора. Иии също така бих постъпил по същия начин на нейно място, ако някой мой близък страда, аз бих му помогнал по този начин, да".

# 1 323
  • Sofia
На мен в предаването Сюзън ми изглежда много слабичка, чак леко хърбава – не знам защо на първата снимка е излязла относително късокрака и набита.

Добре формулиран отговор от страна на Вайс.

# 1 324
  • Испания
На мен в предаването Сюзън ми изглежда много слабичка, чак леко хърбава – не знам защо на първата снимка е излязла относително късокрака и набита.

Скрит текст:
Добре формулиран отговор от страна на Вайс.

В никакъв случай не е дългокрака.

# 1 325
...

В никакъв случай не е дългокрака.

Но не и късокрака като Йоанна и Ваня. Участнички с дълги и прави крака този сезон няма.

# 1 326
На Симона не са къси, нито криви краката и тя, всъщност, има хубаво тяло. Глупава жена, не си дава правилна самооценка...

# 1 327
  • Испания
Сравнявам двете снимки, които е публикувала. Повече от ясно е, че едната е обработвана. Смешни са ми подобни персонажи. Та нали ги гледаме всяка вечер, а и има куп снимки!

# 1 328
  • Пловдив
Йоана е доста прозорлива.
За мен анализите ѝ са доста точни.

# 1 329
На Симона не са къси, нито криви краката и тя, всъщност, има хубаво тяло. Глупава жена, не си дава правилна самооценка...

Но не са и дълги, а и ми изглеждат груби. Всъщност при нея донякъде оправдавам сложения силикон от гледна точка на това, че няма почти никаква талия и без него би изглеждала по-несъразмерно.

Както и да е, не очаквам да гледам манекенки точно в ИВ.

# 1 330
Манекенка май беше само Бояна от миналия сезон и Марешка май

# 1 331
Здравейте! Тъй като не мога да изчета толкова много постове назад искам да попитам (Може и вече да е коментирано) Николай разбра ли се от кой град е?

# 1 332
Официално пише, че е от София. Слушайки го как говори, аз бих се заклела, че е от Югозападна България Joy

# 1 333
  • Sofia
Как "дали се е разбрало"? Той не е ли от София? Така пише и във визитката му.

Не ми се обиждайте хората от тези квартали, ама на мен ми звучи като някой от "Люлин" или "Обеля". Grinning

# 1 334
  • Испания
От интервюто днес

Роден е в София, пък може да е живял на друго място. Говори като перничанин.

Общи условия

Активация на акаунт