💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 376
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 135
Bengun, Diavolo, все си мисля, че Джери ако беше изчакала Сюзън да гласува първа, можеше и да има друго развитие.

# 136
И какво толкова се впрягате, че Сюзън ще коли и беси на съвета хаха. Няма как да се номинират двама от един  лагер. Ако Жътварите са на пангара номинирани ще са по един от двете тройки.Trollface

# 137
  • Испания
Според Йоанна, УибаУте пребърквали багажа на сестра ѝ, наблюдавали я... Та тя демонстрира това, което има в повече от тях.

Освен това не спира да ходи навсякъде, дори и в игрите, с раницата си.

НапраО ме разчувства. Божееееееее!

# 138
@Diavolo -
И Любо и особено Влади нямат качества на лидер. Нямат достатъчно его и увереност.

# 139
  • София
Думите на Ники, че ги попиляват и не се връщат на реката, са копи-пейст от миналата седмица...

# 140
  • София
Тези двамата от две седмици не спират да "дуднат" и да ни натякват тяхната фикс идея да направят Джералдин капитан. Изобщо не харесвам Вайс, но не виждам защо трябва да се обвинява участник, който използва предимството си, за да остане по-дълго в играта. В случая, гарантирайки двата гласа на Сюзън. Следващата седмица Любомир да гласува за себе си, за да може да твърди със сигурност за какво и дали е обиден, защото Джералдин далеч не изглеждаше толкова разстроена, колкото него.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 01:10 от La Vikinga

# 141
  • Испания
Един час мина, а ние гледаме ББ.

# 142
Дано,дано който сега не играе от Ловците да е ДЛЪЖЕН да играе в следващата игра.

# 143
  • София
Айде Тоше нали си капитан. Казвай кой няма да играе.

# 144
И какво толкова се впрягате, че Сюзън ще коли и беси на съвета хаха. Няма как да се номинират двама от един  лагер. Ако Жътварите са на пангара номинирани ще са по един от двете тройки.Trollface

Освен Сюзън и Вайс не виждам някой друг да се впряга за избор на капитан, та драпат със зъби и нокти да е някой от тях двамата. Не искат да пуснат капитанската лента и това е, все да е някой от тях. Явно им е много важно да са само те - Сюзън и Вайс!

# 145
  • София
Гласувах за Христа, за Йоана и за Ивана, която по-скоро ми е безразлична отколкото неприятна.

В епизода от петък, с изненада открих, какви красиви очи има Христа! С какъв акъл е направила акцент устата си, не знам, ама е голяма глупост!

# 146
Тошко се изложи.

# 147
  • Испания
Това пък недоразумение Йоанна!

Естествено, че на мъжете ще им е неудобно да кажат на жена, че не трябва да участва. Ако бяха казали, пак щеше да има обвинения.

# 148
  • София
Не е ли по-добре Йоанна да не участва, стратегически погледнато, не защото ще саботира, струва ми се, че Симона би била по-добрият избор.

# 149
Някой има ли спойлер кой ще отиде в резиденцията?

Общи условия

Активация на акаунт