💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 816
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 915
За номинациите, неочаквано, но пък е много удобно да номинираш вече номинирания и да не рискуваш и теб да номинират.
Като цяло набързо ги принизиха ловците, хем паднаха и са и на реката и на елиминация, хем ги скараха.

При ловците всичко беше една фасада - в битките ги движи единствено общия интерес да са в резиденцията, както бяха прабългарите. Там Йоанна се "грижи" жените да не се съюзяват, а мъжете се държат като мишоци, само Тодор от време на време се перчи за разнообразие. Милен хич да не ми обяснява, че още е рано за индивидуална игра, те са я подхванали почти от ден първи в тяхното племе.

# 916
Радвам се, че днес Ваня спечели. Учудих се, че Станимира издържа 3 часа. Само защо после излъга, че била "предотстъпила" победата си на Ваня, нищо, че такава дума в българския език нема. Ама тя, за да не остане някой в заблуждение, даже я повтори.
Христа е мега зле - все гледа хората деца и семейство дали имат. Това да коментираш други жени имат или нямат деца е абсолютно дъно, особено като не си наясно точно защо това е така. Утре ще стискам палци и на краката да отпадне.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 00:35 от Не се сърди, човече

# 917
Христа до Симона /а тя е висока/, въобще не изглеждаше ниска

# 918
  • Испания
Отваряйте спокойно!

Симона

Скрит текст:
simona_stanislavova

Ако успея да задържа и 15 мин. ще съм безкрайно щастлива. На пръв поглед лесно,а всъщност толкова трудно ... Времето тече, и капките пот текът по челото ми 😓 Ето , че @hrista_asparuhova изпуска първа ... Определено не ми харесва, че се бием по между си, защото всяка от нас има своите качества в игрите и това , че някой е паднал далеч не го прави слаб....
Димо, често съобщава колко време е минало и аз не мога да повярвам, че след токова време на глад аз все още стоя на един крак ... Благодарна съм на Господ, че ми даде сила да издържа ... 🙏 Иии ето успях , успях да победя рекорда от миналата година .
Определено не мога повече... Целият ми крак пулсира и все повече започва да ми се вие свят ... Казах си “пускам” и пуснах .. 94 минути .. Леле, определено съм доволна от себе си. Утре ще се изправя с една достойна жена , а именно @hrista_asparuhova и определено не бих я подценила ...
Започвам да подкрепям и нахъсвам @vanessaseemore с думи , защото въпреки това, че не се разбираме ние сме от един отбор и не трябва да го забравяме. “ Давай, Ванче “ Ето, че минават 3 часа и ...
Станимира пуска и ето,че Ваня е днешният победител ! Браво ! Никога не бих казала на бялото - черно ! Справи се невероятно . Аз съм изумена как успя да издържи толкова много.
Радвам се, че поне една от нас се спаси, така ще имаме още един шанс да се запазим заедно . Ще видим утре какво ще стане. ☺️

Ваня

Скрит текст:
vanessaseemore

Какво си мисля тук? Едно от всички 3745 неща, които ми се въртяха в главата по време на тази битка. Когато видях играта се сетих за рекорда, който @plamenmladenov1 постави тогава и се засмях наум... защото неговото време ми се струваше нереално, нечовешко. Казах си, че битката ще е кратка и че никоя от нас няма да е дори близо до подобряването му. Оказа се, че греша. И то много. Всички се представихме невероятно @simona_stanislavova
@hrista_asparuhova!

Тази битка беше сериозно физическо, но най-вече психическо изпитание, поне за мен. И нямаше да я спечеля с рекордните 3 часа 7 минути и 54 секунди, ако нямах конкуренция, а именно @stnedelcheva. Мирка, за нетрениращ човек, извади добър баланс
😂🤣

# 919
Хм, а Христа писала  за Симона, че я обожава 😀 Да не се е объркала нещо? 🙄

# 920
  • Варна/Амстердам
И е сложила нейна снимка. 😂

# 921
За номинациите, неочаквано, но пък е много удобно да номинираш вече номинирания и да не рискуваш и теб да номинират.
Като цяло набързо ги принизиха ловците, хем паднаха и са и на реката и на елиминация, хем ги скараха.

При ловците всичко беше една фасада - в битките ги движи единствено общия интерес да са в резиденцията, както бяха прабългарите. Там Йоанна се "грижи" жените да не се съюзяват, а мъжете се държат като мишоци, само Тодор от време на време се перчи за разнообразие. Милен хич да не ми обяснява, че още е рано за индивидуална игра, те са я подхванали почти от ден първи в тяхното племе.
Тодор и Милен никой няма да има смелост да се изправи срещу тях. Ще карат по реда Ваня, Симона, Лазаринов. А на номинации се говорят всякакви глупости... Само не и истинската причина.

# 922
  • София

Игри на волята: България (08.10.2020)
Сезон 2 Епизод 25

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА
и да се предава на телевизор

трябва  да се инсталира разширението  

Скрит текст:

# 923
По тия формати изказвания като "обичам те" и "обожавам те", са лишени от всякакъв смисъл, просто кухи думички.

# 924
  • Испания
Както "ние сме едно семейство" и "оставаме приятели за цял живот".

# 925
Всички подобни, да.

# 926

Тодор и Милен никой няма да има смелост да се изправи срещу тях. Ще карат по реда Ваня, Симона, Лазаринов. А на номинации се говорят всякакви глупости... Само не и истинската причина.
Еми да де, всички са се спотаили и чакат. И играят за отбора Simple Smile Да ги видим след тази "успешна" за племето седмица ще изберат ли нов капитан или ще чакат до финала да съберат малко кураж.

# 927
  • На острова
Аз също харесвам Ваня и мисля, че се представя много добре в игрите. Радвам се, че спечели. Не разбрах как може цялото племе да я номира, но.. аз не винаги разбирам хората. Поставяйки се в нейната ситуация, сигурно и аз бих страняла от другите. Има и хора интроверти. Не всичко е иху-аху. Но пък им се играе.

За облеклото и по време на игра - ако клинът и якето са термо, те предпазват както срещу студ, и срещу жега също.

Закуската пред всички наистина беше мега долно.

Христа не ме дразни. За разлика от Джералдин. Ако Чудо е на три лексотана, то тя все едно е на три ксанакса. Или три водки. Голяма веселба, голямо нещо.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 01:16 от ~Миа~

# 928
  • Sunshine state
И аз харесвам Ваня. Отчитам като грешка, че започна много рано със стратегиите и това доведе до номинацията й. Браво, че не рухна, а се мобилизира и спечели битката. Не се и съмнявах в нея. Йоанна много елегантно се измъкна от ситуацията със закуската. Не мога да я изтрайвам вече..
Не им прави чест на Рибарите, че вместода похвалят Станимира, те я нападнаха. Браво и на нея! Христа е абсолютна безхаберница и явно избива комплекси, за да натъртва как еди си кой нямал семейство. Доста ниска топка. Утре съм за Симона. ✌🏻

# 929
  • USA
Ваня ми е фаворит от ден първи.Не съм съгласна с повечето причини,които изтъкнаха за номинацията й.Точно пък тя да не се раздава в игрите..

И на мен ми харесва и искам или тя или Тодор да спечели формата.Смятам я за една от най-силните жени,да не кажа комплексно погледнато - най-добрата.
Мнооого са глупави..как пък един не се сети да гласува за друг,за да не може вота на Ваня да решава с кой тя да ходи на елиминация.Симона е толкова тъпа,милата,отвори ли си устата и вече знам,че ще каже някоя глупост.
Утре съм за Христа.

Общи условия

Активация на акаунт