💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 842
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 300
Ако миналата година нещо беше оставено на случайността , сега вече не е така.
Чудех се за тази боза защо я правят със сестрите,ами защото има кой да им се върже и вайка(за справка назад в темата). Просто всички си учат репликите, правят каквото им се каже и дори си знаят кой,  къде и кога ще отиде.
Хората, които са се усетили нещо или са изпротестирали, резко получиха здравословни проблеми и си тръгнаха:blush:
За снощи 100%,20-дъска нямаше , предварително заформиха интрига със Симона(че там много скучно стана), играта на моменти ми се струваше, че е снимана няколко пъти( това не ме изненадва).Даже няма смисъл да коментирам другите неща.

# 301
  • Варна
ми то никой не се съмнява , че има сценарии и режисьор

# 302
Сценарий или не, Йоана в действителност обича да прави гадории. На лудото Кате не й е било лесно с такава сестра. Криви устнички, злобно реди думичките, дори няма емоция в поведението. Бездушна, високомерна.
Йоана е бъдещ политик , притежава нужните "качества". Ще направи славна кариера.

# 303
Аз си мисля, че саботажа беше само в главата на Йоанна. Всъщност тя не направи нищо - копаеше, не е като да не е копала, за пълненето с вода, тя действително не достигаше, а за пъзела го каза, че се е забавила умишлено, но аз си мисля, че тя просто си се забави докато оглеждаше дъските за пъзела. Катя и Христа добре си вървяха и справяха на розетата. Катя е редно да го кажем, не очаква и не иска помощ в игрите от сестра си, дори каза, че е глупаво ако малката го прави. Катя се е канила, но не е саботирала отбора си.
На днешната игра ми се вижда, че тя е една от тези, които падат от пилоните... като цяло опасна, необезопасена игра.

Йоанна може да извади шоколада, който беше нагласила за сестра си и да зарадва племето Grinning.

Аргументите на Ваня бяха правилни за Симона - да, имаха нужда и от четиримата мъже, да имаха нужда от Йоанна за пъзела, да, тя е по-лека от мощната Симона, съответно по-лесна за теглене. Но това трябваше да го предложи капитан Тошко. Симона не е в "Не се сърди човече", че да се цупи. Ако е имала друго мнение и предложение за някой друг, да го е предложила.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 15:58 от pepi_r

# 304
Това е ТВ шоу, ясно. Но в игрите тип състезание има правила. Защо никой не следи за тяхното спазване? И без вглеждане във всеки кадър пак се набиват на очи нарушенията на регламента.
Правят зрителите на маймуни.

# 305
На днешната игра ми се вижда, че тя е една от тези, които падат от пилоните... като цяло опасна, необезопасена игра.
Не е нова тази игра.
През миналия сезон на пилоните бяха Амелия и Капитан Америка ,не паднаха нито един път.
А звездата беше Добата, които практически сам държеше единия пилон.

# 306
  • Варна
Още не съм изгледала епизода, но да се запиша.
Гласувах за Мира,Христа, Симона, Сюзън и Ивана.

# 307
Да, помня я тази игра от миналата година. Това, че миналата година не е станал сакатлък си е късмет. И тогава им се чудих на необезопасеността. Но тази година ми се струва, че са минали на друг левъл - май ходещите на пилони се редуват...

# 308
Не е нова тази игра.
През миналия сезон на пилоните бяха Амелия и Капитан Америка ,не паднаха нито един път.
А звездата беше Добата, които практически сам държеше единия пилон.

Мисля, че не беше Амелия, а Марешка. И двамата се справиха много добре, особено Гастон - в тази игра наистина се представи отлично.

Довечера май Мира ще падне по глава.

# 309
Да, май наистина беше Марешка. Благодаря за корекцията.

# 310
Сега се замислих нещо.. След като Рибари и Жътвари имат по 3-ма мъже и 3 жени, не трябваше ли да има правило Ловците да изберат един мъж да не играе, за да е горе-долу с изравнени сили? То не че има значение вече, понеже Ловците не спечелиха, но все пак..         

# 311
Сега се замислих нещо.. След като Рибари и Жътвари имат по 3-ма мъже и 3 жени, не трябваше ли да има правило Ловците да изберат един мъж да не играе, за да е горе-долу с изравнени сили? То не че има значение вече, понеже Ловците не спечелиха, но все пак..         
Ако бяха в Сървайвър щеше да има такова условие.
В ИВ Тупаревски вариант - даже не им е минало през ума.

Сега мен ме вълнува днес Продукцията да ЗАДЪЛЖИ Симона да участва, ако отново трябва да оставят човек настрана Ловците. За да няма и теоретичен шанс за ново стоене и пляскане по време на целия формат.

# 312
Сега мен ме вълнува днес Продукцията да ЗАДЪЛЖИ Симона да участва, ако отново трябва да оставят човек настрана Ловците. За да няма и теоретичен шанс за ново стоене и пляскане по време на целия формат.
Да, ама така далеч се стига и Симона трябва да е благодарна на племето си, а не да се обижда:smile:

# 313
  • София
Защо?  Като цяло за мен най-честно е да играят всички, когато отбор/и е с по-малко хора -  да се повтарят играчи, както беше до сега. В крайна сметка това, че не играе човек от по-многобройното племе е като наказание за съответния отбор. Нали едни, за да имат повече играчи, са го спечелили - дали са играли добре и не са стигнали до номинация или е победил номинираният им човек в елиминационната битка -  те са си заслужили да са 7.

# 314
Аз не го разбрах това внезапно и ново правило, един да не участва. Кога в миналия, че и в този сезон, отборите са били с точно равен брой хора, освен на старта. Когато някои са били по-малко, са се повтаряли на постове в играта.

Общи условия

Активация на акаунт