💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 57 090
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 315
Аз не го разбрах това внезапно и ново правило, един да не участва. Кога в миналия, че и в този сезон, отборите са били с точно равен брой хора, освен на старта. Когато някои са били по-малко, са се повтаряли на постове в играта.
АнаМария престоя повече от половината формат без почти да играе.

# 316
Аз не го разбрах това внезапно и ново правило, един да не участва. Кога в миналия, че и в този сезон, отборите са били с точно равен брой хора, освен на старта. Когато някои са били по-малко, са се повтаряли на постове в играта.
АнаМария престоя повече от половината формат без почти да играе.

Именно, и много дачеч стигна в играта.

# 317
Много странно, наистина. То какво ли не е странно този сезон де:) Но миналата година помня, че червените играха дълго време с 5 играча и се редуваха, а не изключваха играчи от другите племена. Освен това за Мая вече е ясно, че няма да участва- то е е видно й от профила й в инстаграм , но може ли да го оставят така в небитието- ще мине, замине и ще забравим , все едно изобщо не е участвала...

# 318
Защо?  Като цяло за мен най-честно е да играят всички, когато отбор/и е с по-малко хора -  да се повтарят играчи, както беше до сега. В крайна сметка това, че не играе човек от по-многобройното племе е като наказание за съответния отбор. Нали едни, за да имат повече играчи, са го спечелили - дали са играли добре и не са стигнали до номинация или е победил номинираният им човек в елиминационната битка -  те са си заслужили да са 7.
Да, и за мен е най-честно да играят всички, но от продукцията отново са решили да има такива, които ще пропускат някои игри.. Но щом са решили да има такива, които няма да играят, поне да го правеха така, че да са горе-долу с изравнени сили племената, докато е възможно.
пп. Дано поне има правило, който не е играл в предната игра, задължително да играе в следващата.

# 319
Не ми стигнаха петте опции за най- антипатична жена в игрите. За мен няма жена, на която положителните качества да позволяват да и простиш някое отрицателно, и да я харесам
Ако целта е била да се отврати зрителя - при мен е постигната на 100 % .
И то не само за участничките.

# 320
  • София
Относно 20-тата дъска за ловците и рибарите - трябваше след играта да я покажат, да я изровят да я видим. Иначе сега почваме да се чудим дали е нагласено - и си мислим, че може и да я няма.

# 321
Да, но в случая играта не беше щафетна, а всички в един момент бяха на терен.
Спомнете си само Ана-Мария миналата година колко игри наблюдава отстрани и там имаше понякога изравняване на бройките.

# 322
  • София
Защо?  Като цяло за мен най-честно е да играят всички, когато отбор/и е с по-малко хора -  да се повтарят играчи, както беше до сега. В крайна сметка това, че не играе човек от по-многобройното племе е като наказание за съответния отбор. Нали едни, за да имат повече играчи, са го спечелили - дали са играли добре и не са стигнали до номинация или е победил номинираният им човек в елиминационната битка -  те са си заслужили да са 7.
Да, и за мен е най-честно да играят всички, но от продукцията отново са решили да има такива, които ще пропускат някои игри.. Но щом са решили да има такива, които няма да играят, поне да го правеха така, че да са горе-долу с изравнени сили племената, докато е възможно.
пп. Дано поне има правило, който не е играл в предната игра, задължително да играе в следващата.
Ами пак не смятам, че би било честно, след като им отнемат правото да играят всички, поне да решават кой няма да играе. Защо да се изравняват силите, в случая да не би ловците да са накарали другите отбори да си номинират силни съотборници, като е ясно, че риск да отпаднат има?
За другото съм съгласна - не си играл предна битка, следващата си задължен да го направиш. Не да стане като миналата година -  и Ана Мария и Радостина (в малко по-малка степен)  си бяха зрители на игрите.

# 323
Относно 20-тата дъска за ловците и рибарите - трябваше след играта да я покажат, да я изровят да я видим. Иначе сега почваме да се чудим дали е нагласено - и си мислим, че може и да я няма.
Така, както ги бяха заровили, след поколения някой ще изрови дъската и ще си каже: бреййй колко интелигентни игри са играли хората през 21-ви век!... Joy Joy Joy Joy Joy

# 324
От излиянията на Александър разбрах, че играта е продължила 3 часа Scream А Димо спомена, че са изминали 30 минути на 30градусова жега и да се включи  трети играч в копането.
Вие представяте ли си какво чудо е да дълбаеш наведен, нагъзен, особено в началото с бързо темпо като решиха, че са наплитко дъските и ще ги изровят. Впоследствие си доизкосуриха правилата, че да не замръкнат.

Поредната гавра с участници и със зрители.

# 325
Игрите са тествани и проверени, мда. Целият им екип се изреди да дава интервюта преди началото на сезона. Така са ги тествали, че екипи на НАСА са се наредили на опашка да крадат ноу-хау от Тушевци и ко.
Дано не се пребие някой довечера.

# 326
Ами, от това, което виждаме в промото - пребиват се... Врата може да си счупи човек така. Падането на пясък е доста твърдо!

# 327
Трябва да върнат наградата до размера и от първия сезон. Но да я разпределят 100к за победителя и 10х10к за зрителите. Като компенсация за търпението им Simple Smile

Иначе сте прави за играта, дано няма сериозни контузии довечера.
В Сървайвър тази игра се играе във вода, не на брега.Но вълнението на нашето море прави това невъзможно практически.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 13:22 от Bengun

# 328
Ами, от това, което виждаме в промото - пребиват се... Врата може да си счупи човек така. Падането на пясък е доста твърдо!
Като с трици мишки ловят. Безопасността в тази игра струва пари

# 329
Вчера не успях да доизгледам епизода, мислех да си наваксам сега, но след прочетените коментари не съм сигурна, че изобщо си струва да отделям време за това. Изобщо не ме вълнува кое точно племе е на реката и кое не, но очаквам да видя интересни игри с ясни правила, а не нагласени такива със сълзливо драматичен режисиран привкус.

Общи условия

Активация на акаунт