💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 639
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 360
В прав текст аз лично мисля, че Джери е фаворита на Продукцията , поне към момента.
Предположение, мое мнение :
Скрит текст:
Ваня,Вайс и Джери са тримата на финала

# 361
  • Испания

Той нали не пише нищо,не публикува сега-все му е тая.

Питаха Александър и той каза, че Ивайло няма инстаграм.

В прав текст аз лично мисля, че Джери е фаворита на Продукцията , поне към момента.

Та и тук се опита да се пробута. Помните ли първото включване в темата на потребителка с информация? Тя пишеше, че Джералдин е многообещаващ състезател и изръси куп суперлативи. За мен това беше или самата тя, или някой от фамилията.

# 362
Аз виждам един плюс на това, Ловците да не са в резиденцията.. Сега Йоанна няма да се чуди дали и как ще даде шоколад на сестра си.
Но пък се надявам сега да не вземат да пратят Йоанна да краде от стопанството.

# 363
  • София
Добре,Иво няма инстаграм,но не си прави селфита с този и онзи,само се разхожда из мол-овете и се усмихва.
Вече така съм навикнала на родните риалитита,че съм забравила как се сяда и просто се гледа историята ,която едни участници са сътворили.Намесата на продукцията,става вече брутална.Та аз гледам под някакъв друг ъгъл -например в този формат и сезон търся победителят по сценарий.И така си сверявам сега с вас часовника-та някой от жълтурите ще да е.Може би искат този път да е жена,да докажат,както Джери го изчете-важно е да имаш воля,макар да си на 18 и да си момиче-добро послание,но ...този уау ефект при нея хич го няма.

# 364
И аз мисля, че Джералдин е сред финалистите. Имаше нещо постнато тук от инстаграма й, където казва, че се надява да е оправдала очакванията ни. Но към онзи момент не беше показано нищо велико от нея в игрите.

# 365
Мисля, че вече е ясно, че и този сезон ще гледаме "Победителя на Продукцията", както миналия. От показаното до тук, няма смисъл да се надяваме на чудо. В този ред на мисли, ако гласят жена за победител, най-реалистично е да е Ваня, ако гледаме само битките. Ако гледаме сеира е друго нещо.

# 366
  • Испания
Да, най-реалистично, най-логично е да бъде Ваня, ако е жена, ама логика, реализъм и наш формат са оксиморони.

# 367
Ако съпоставим последните тенденции  - мъж, жена, етнос. Според мен от Ваня или Вайс ще изберат победител. Джералдин ще напредне както писах заради младежката аудитория, но не вярвам да ѝ дадат наградата.
В тази връзка Любчо знам, че ви е любимец, но го намирам за леко натегнато влогър/блогърче с нужда от последователи и лайкове. Не го харесах от измисления скандал, а сега усилено тласка девойчето напред с помпене на самочувствие.

# 368
  • Испания
Александър в бара, в който работи Ева.

# 369
  • Sofia
Видях Ева пред въпросния бар. На "Витошка" е, нали? Тя като хостеса ли работи?

# 370
  • Испания
Да, на "Витоша". Не знам какво работи.

# 371
Ева не работеше ли като танцьорка?

# 372
  • Испания
Мисля, че казваше, че преди е била танцьорка, а сега - сервитьорка. Но не съм сигурна 100%.

# 373
...

Обявили са Джералдин като много красива, нежна и смела.

Дам, кой да се сети тогава, че това не е Анка?

https://www.bg-mamma.com/?topic=1227957.msg41266428&utm_sour … tlink#msg41266428

# 374
В Инстаграма прочетох ,че
Скрит текст:
Ловците отиват на съвет тази вечер
Ще видим

Общи условия

Активация на акаунт