💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 674
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 675
Днес поне се посмях от сърце с тези ята от вълци, наядени, катализирани, някои дори учещи радио и вестници, на прав български език ви казвам падна голяма веселба.
Много ми харесва поведението на Милен. Силен физически, бърз в мисълта, ненатрапчив, играе добре, без да се изтъква, на моменти е незабележим, но върши много работа и е неконфликтен.

# 676
Женска игра утре. Миналия сезон Радостина се представи много силно на нея. А Анка 'арията' там ли пусна много бързо, не помня вече.
Оле, вярно че имаше игра, в която Анка издържа 3 секунди май.. Grinning Някой помни ли дали това беше играта?

# 677
  • София
DebSs,
дори и да не кажат името на участника, то ще я подозират вече. Че кой ако не роднина или много близък приятел ще направи такава саможертва и то за противников играч.
Много подла постъпка от продукцията. В никакъв случай не защитавам сестрите, знаете мнението ми за тях, но в случая продукцията се гаври и с двете.

# 678
Ха, утре дали няма да падне сестринската маска? :о
Наклепаха я от продукцията май Йоанка.
Не очаквах така явно да и дадат купеното от сестра ѝ..
Обаче ми направи впечатление, че жената беше тази от Резиденцията.. и си мисля, че може да не са казали, кой точно е купил храната за Йоанна.

Трябва да са много тъпи да не се усетят че е Катя

# 679
Това е ББ стил - вкарване на допълнителен раздор. Ще ги използват колкото могат и после чантата,гащите,шапката и чао. Залагам 100 гроша за начина - на по-късен етап на играта ще има сърцераздирателен дуел между двете, Йоана се предава в полза на сестра си, която на следващата седмица също излита.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 22:42 от Bengun

# 680
Йоанна каза нещо, че се притеснява да не са двете със сестра и на номинации, но пък можели да се спасят или нещо такова..

Това със закуската пред цялото племе е повод да има драма там Joy

# 681
Някой успя ли да познае номинираните ловци?

Аз ги познах, даже познах и кой се спасява. Слаби крака, женски в дълги клинове.

# 682
  • Испания
DebSs,
дори и да не кажат името на участника, то ще я подозират вече. Че кой ако не роднина или много близък приятел ще направи такава саможертва и то за противников играч.
Много подла постъпка от продукцията. В никакъв случай не защитавам сестрите, знаете мнението ми за тях, но в случая продукцията се гаври и с двете.

Ако са си въобразявали, че "съюзявайки се" с продукцията, ще прецакат останалите, много са се излъгали.

# 683
  • София
Утре ще има драми на съвета. Тошко май каза, кой сам си го направи... Нещо ще се обърне в плановете за гласуване. Да не би да номинират Йоанна в последния момент заради закуската пред тях. Или от яд или после да са я питали от кой е и защо и тя да не им каже и те заради това да я нарочат. Утре ще има биг брадърски простотии, това е сигурно. Какви Игри на волята, какви пет лева.

# 684
О, Анна Мария постави рекорда от 3 секунди на една друга игра, където трябваше да държат едно трупче между главата си и една рамка и беше капитанска битка при това! Joy
Над 3 часа на играта с делвата - УОУ. И сега се оказва, че е рекорда на Христа! Joy

# 685
  • София
Смайли, това е ясно. Ама то не знам и колко и какъв избор са имали.
Абе хвани едните (продукцията) и удари другите (дуо наглите). Абе да се оправят. Само да не пълнят цялото предаване с тия щуротии. Simple Smile

# 686
  • Испания
Вайс се обяснява.

Любомир и... Йоанна

Смайли, това е ясно. Ама то не знам и колко и какъв избор са имали.
Скрит текст:
Абе хвани едните (продукцията) и удари другите (дуо наглите). Абе да се оправят. Само да не пълнят цялото предаване с тия щуротии. Simple Smile

Избор винаги има. Или се съгласяват и играят, или не се съгласяват и не участват.

# 687
  • Варна/Амстердам
Въпреки че рибарите са слабо племе, жътварите ми са по-противни. Любо днес беше много нагъл, Ивана по принцип е, Вайс е ужасен, Сюзън е незабележима за мен, Джери и Влади са ми на кантар. Неприятно ми е да ги гледам.

# 688
EdelV, ти се оказа пророк:
Аз съм на мнението, че нарочно ще оставят сестрите в две различни племена, ще разкрият схемите им пред всички, ще станат автоматична жертва за номинации - поне Йоанна  ...........

Мен не ме учудва, че Любо веднага натопи Лазаринов. Странно е как водещите (и със сигурност цял екип зад камерите), които са уж там да следят играта и правилата не ги забелязват тези неща, а трябва някой от другия отбор да се обади, че те да се сетят.

# 689
  • София
Някой успя ли да познае номинираните ловци?

Скрит текст:
Ловците са с клиновете.

Другия крак май е на Симона, твърде дълъг е за Йоанения и твърде тънък за Лазариновия.

Общи условия

Активация на акаунт