💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 685
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 140
Свят ми се завива от Симона,как се клати.

# 1 141
  • Испания
Николай: "Точността ми е напУаво вековна".

"Уешението е стоУено, зУото е гоУямо, мащабите са зУокобни". ТИТАН!

# 1 142
  • София
Е, голямо предимство и дадоха, нема що. смЕх

# 1 143
Защо не изнамерят отнякъде едно момиче с визия като на Ивана, но да излезе от рамките и да се окаже умно, възпитано, това би било интересно за гледане. Лансират един стериотип, който ни е до болка познат - лигава, глупава, че и надменна. Вижда едно добро и скромно момче и се опитва да го унижи, принизи и аз не разбирам какво точно.

Ах, много сладко - Тошко и Станимира отново Joy Милинкият, добре че победи иначе нямаше да се трае.

Малко ми е мъчно за Ники. Явно има някакви дефицити момчето и иска да бъде постоянно хвален, възвисяван, оценяван и самолюбието му много страда от това.

Странно, че Христа въобще не ми е симпатична, но душата ми иска тя да победи Grinning Струва ми се невъзможно, но пък невъзможни неща нямало.

# 1 144
  • Испания
Симона как се озъби на Димо! "Според теб дали ще мога да мина?"

Симона много се стяга с плата.

Ивана в стори иска някой да ѝ прати какво са се скарали с Владислав, защото тя не знаела такова нещо.

# 1 145
Кардиото на Симона е зле.

# 1 146
Симончето как се навърви....дано вземе да отпадне.

# 1 147
Малко ми е мъчно за Ники. Явно има някакви дефицити момчето и иска да бъде постоянно хвален, възвисяван, оценяван и самолюбието му много страда от това.
А, не е дефицит това, просто е присъщо за мъжете овни. Че и за жените също. Grinning

# 1 148
Какви хора има само, ни баланс, ни мускул, ни акъл, ама с кеф се излагат пред цяла бг..мама. На това му се казва самочувствие!

# 1 149
Изпуснах - какво е предимството на Симона?

# 1 150
  • Испания
Преди малко имаше кадър, в който Симона не развиваше плата от дървото, а го намотаваше. В следващия момент показаха, че числото се е открило.

Ключът, който трябваше да освободи от спиралата, беше по средата, а не в началото ѝ.

# 1 151
  • София
И двете са зле, но това е една от най-тежките игри изобщо във формата. Жалко, че се играе от жени и то тези, а не от мъже.
Много жалко.

# 1 152
Тя и доста пъти го пипна,а уж не можеше.

# 1 153
Преди малко имаше кадър, в който Симона не развиваше плата от дървото, а го намотаваше. В следващия момент показаха, че числото се е открило.
Да,😃 егати и нагласвацията..
А освен това си помагаше с ръце, но забележка нямаше.На Христа й е много по-трудно когато сваля от високо, но на нея й направиха забележка.Явно победителят е предизвистен

# 1 154
  • Пловдив
Почти никакво / с две думи/
Симона ще победи.

Общи условия

Активация на акаунт