ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 477
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Masissa,  ти така ли изкара РС, на червено и пишейки във форума? После, що децата така на ДО? Joy

Дидева е виновна, тя е подстрекателката.
За ДЗИ не ми се мисли, а то ей го е къде е! Още 3-4 локдауна и нашите ще завършат! 🤣
Докато сме на растителни, няма страшно! Важното е да не минем на химия...

# 241
  • София
Тихо, Слънчева, естествено без форума. Аз съм отговорен родител.😎

# 242
  • Варна
Санака, като ги гледам Холандците, не знам.. Ама там май още зимата им затвориха веселите магазинчета? Или бъркам? Някой, с контакти в Нидерландия, да ни съдейства за една поръчка с кексчета?
(Момичета, пак ще ни тръгне име на темата)

Ех, значи аз съм твоят човек Simple Smile. Фирмата майка е със седалище в Амстердам, от кухнята знам, че кофишоповете сега са отворени, но работят със скъсено работно време (до 20.00 ч ) и само с takeaway. За ходенето обаче трябва да побързаме, защото всеки момент се очаква частичния им локдаун да прерастне в пълен за поне месец, че там короната вършее наред. С хигиената само не знам как ще се справим, че обикновено ги държат едни по-смугли субекти.

# 243
  • София
Абе, хайде сега, хигиена! В крайна сметка, никой не знае от къде идват витамините. Laughing

# 244
Ако често гледаш телевизия  - от аптеките. Joy

# 245
  • София
Дъщеря ми ми каза,че във Франция е обявен локдаун, но училищата продължават да работят.

# 246
  • София
И в Германия ги локват от 2.11, но и там ще си работят училищата.
Хигиена за кексчетата ли? Ще има значение само до първата хапка. Както казват по трънско "зажми, па га мууни!". Joy

# 247
  • София
Дидева, нищо не е доказано. Joy

Даам, във Франция затварят всички заведения, включително ресторанти, магазините, които не предлагат стоки от първа необходимост, границите си... но не и училищата. А ние от тях почнахме - на едно ниво с дискотеките ги сложихме. Smirk

# 248
  • София
Санака, като ги гледам Холандците, не знам.. Ама там май още зимата им затвориха веселите магазинчета? Или бъркам? Някой, с контакти в Нидерландия, да ни съдейства за една поръчка с кексчета?
(Момичета, пак ще ни тръгне име на темата)

Е, как да не тръгне?! Joy
Спрете се, минахме няколко пъти 7класната - 55 срещу 19 непрочетени съобщения Joy

Аз ще прочета, че има ще мат'рЯл и тогава пак ще писателствам

# 249
  • София
В нашето училище, заповедта на директора за ОЕСР е до 11.11.2020.
ПоФалих се! Joy

# 250
На време двам значи,за Мерито!!!
 У нас пък само се чудя кво да готвя!И честичко си ме мързи.Манжелка,и моята свекърва така казва Не си представям,че млад човек го мързи.Направих Фемили чат до 11.00 часа да ми кажат какво им се яде на вечеря.Иначе готвя квот ми е кеф,ако ми е кеф.
   ММ може да си стои у дома сам безкрайно дълго.Наборът ще откачи,лаптопа не е пипан от предишното ДО.
    Аз обичам да си стоя у дома,но имам нужда от приятелите си,от срещите с тях,от разходки,кафенета,театър.Имам си групичка с момичета,всяка събота сме на кафе рано сутрин.

# 251
  • София
Дидева, нищо не е доказано. Joy

Даам, във Франция затварят всички заведения, включително ресторанти, магазините, които не предлагат стоки от първа необходимост, границите си... но не и училищата. А ние от тях почнахме - на едно ниво с дискотеките ги сложихме.
Страна в която чалгаджийте и кръчмарите са водеща сила, нищо добро не я чака. Лош късмет за всички ученици!😢

# 252
  • София
Преди малко ни уведомиха в Школо, че в класа има ученик с положителен тест, който за последно е бил на училище на 23.10. /наканили се родителите да направят тест/ и по принцип би трябвало класът да е в карантина до 01.11., обаче РЗИ не си вдига телефона, та не се знае. Joy Предвид че сега сме в края на деня на 29.10., тази новина е малко след дъжд качулка. Минали са 7 дни, сутринта девойката 40 минути гримира брат си за Хелоин, говорейки и дишайки му в лицето, та вече не ми върши работа тази информация. Smirk

# 253
  • Варна
Санака, дано вирусът ви подмине!

При нас наборът даде отчет за първия ден в електронна среда - редовни часове по 40 мин, били са с включени камери - и деца, и учители, правили проверки за отсъствия, учителите са преподавали, деца планирано са си изнасяли презентации, планирано са правили едно контролно и са имали изненадващ проект за изготвяне на презентация по ИИ по двойки в рамките на часа (на тяхната двойка се е паднал поп-арт течението). Имали са даже голямо междучасие. Когато ми се обади след часовете каза, че все едно е бил на училище, само дето часовете сега не са по 45 мин, а по 40 мин. Как да не изкажа благодарност, че учителите са си свършили съвестно работата?

# 254
  • София
Абе, те и при нас си вършат работата, но това не може да ме накара да се възторгна!
Какво означава планирано? Не се ли планира учебния ПЛАН още преди 15/09?

Общи условия

Активация на акаунт