Търся електронна книга - 30

• 73 949
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте. Имате ли други книги на Л. Дж. Шен. Прочетох "В случай на чудо и" и "Крадеца на зелувки". Благодаря предварително.
zori55@abv.bg

# 391
Здравейте. Имате ли други книги на Л. Дж. Шен. Прочетох "В случай на чудо и" и "Крадеца на зелувки". Благодаря предварително.
zori55@abv.bg

Здравей,в момента чета "Красиво безрасъдство" и ми допадна,ще ти я изпратя.Ще се радвам ако можеш да ми изпратиш тези две.

# 392
zori55@abv.bg

Здравей,в момента чета "Красиво безрасъдство" и ми допадна,ще ти я изпратя.Ще се радвам ако можеш да ми изпратиш тези две.

https://www.rulit.me/author/shen-l-dzh/bg/1/date
От тук съм ги изтеглила. Благодаря.

# 393
Лори Фостър - Любов под прикритие
E-mail: mimi_totti@abv.bg
Може ли и на мен snejanks09@gmail.com
Пратих

# 394
Търся поредицата на Холи Блек ,,Вълшебният народ”
email tanyia.maneva@gmail.com

# 395
Търся "Вдъхновение за всеки ден от Монаха, който продаде своето ферари" на Робин Шарма.
mail  ram_tiri@mail.bg

# 396
  • някъде около Варна
Здравейте! Търсих, но за жалост безуспешно, двете книги - кестеновият човек и тебеширеният човек. Някой би ли бил така добър да ми ги изпрати на apiraxx@abv.bg ? Благодаря предварително!

Имате поща с двете книги!
Приятно четене!

# 397
Търся "Вдъхновение за всеки ден от Монаха, който продаде своето ферари" на Робин Шарма.
mail  ram_tiri@mail.bg

Ако някой ги има, би ли ги изпратил и на мен?
Скрит текст:

# 398
Здравейте, търся книгата Възлюбена" на Тони Морисън.
valeria.hristova@abv.bg
Благодаря предварително

# 399
Здравейте , някой да знае , от къде мога да открия книгите ,на Керелин Спаркс (Kerrelyn Sparks) ,от серията Рискована любов ?Прочетох книгите ,които са издадени на български и търся другите на английски ,тъй като ми стана интересна поредицата

# 400
  • Бургас
Здравейте , някой да знае , от къде мога да открия книгите ,на Керелин Спаркс (Kerrelyn Sparks) ,от серията Рискована любов ?Прочетох книгите ,които са издадени на български и търся другите на английски ,тъй като ми стана интересна поредицата
при руснаците във vk.com видях, че ги има до 12-та. Може и другите да ги има, но не съм търсила. Пусни в търсачката Love At Stake Series 7-12 by Kerrelyn Sparks

# 401
# 402
Здравейте. Някой може ли да даде линк за Тебеширения човек и Снежния човек.
Благодаря!

# 403
  • софия
Добър ден,
Търся книгите на Кристофър Мур (Christopher Moore). На български или на английски. За момента са преведени само 2, ако не греша.
Благодаря предварително!
Скрит текст:

# 404

Общи условия

Активация на акаунт