Търся електронна книга - 30

• 73 906
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте на всички.Търся книгите на Джорджия Ели кар от поредицата Ти не мв притежаваш.Знам че ги има в wappad но предпочитам в електронен вариянт.Благодаря предварително.  aleks_ruse90@abv bg

# 421
Челси, пробвай да влезеш със регистрацията си във фейса. Май даваше такава опция. Не помня, но и пре мен трудно се получи, но абсолютно си заслужава, всичко ново излиза буквално същия ден.  
Скрит текст:
Има и начин да търсиш във vk без регистрация. Ще се опитам да обясня и да кача картинки.  
Пишеш във гугъл търсачката vk -не цялото име на сайта. Вади ти резултати, като под този на сайта има лента за търсене. В нея пиша това което търся, натискам лупата и ми дава резултати от търсенето. Вторият линк например има книгата.
п.п. не можах да кача всички картинки, че ми казва, че били големи

Дай мейл да ти я пратя.

Много благодаря, изпратиха ми я. Simple Smile 
Аз с фейсбук се опитах да вляза,но пак ми искаха телефонен номер и ми звъняха от Аризона. 😄 Иначе по този начин,показан на снимките се получи, много благодаря, вече ще търся така. 💐💐💐

# 422
Здравейте, търся “З като Закови ме” , втора част на “О като оргазъм” на Алис Клейтън. Много благодаря предварително на този, който я има. Ще пратя имейл да ми я изпрати там.

# 423
Привет на всички. Търся Глад на Алма Катсу.

# 424
  • Euskal Herria
Привет на всички. Търся Глад на Алма Катсу.
https://www.rulit.me/books/glad-download-619004.html

# 425
Здравейте на всички.Търся книгите на Джорджия Ели кар от поредицата Ти не мв притежаваш.Знам че ги има в wappad но предпочитам в електронен вариянт.Благодаря предварително.  aleks_ruse90@abv bg

Имате поща

# 426
Здравейте, търся “З като Закови ме” , втора част на “О като оргазъм” на Алис Клейтън. Много благодаря предварително на този, който я има. Ще пратя имейл да ми я изпрати там.
Дайте мейл

# 427

Иска регистрация този сайт, а като я направя получавам обаждане от Аризона... Нормално ли е? 😄
Да, последните четири цифри от номера са код за верификация. Ще ти се появи поле, където да ги въведеш. Не е необходимо да отговаряш на обаждането.

# 428
Някой да има "Съвършен годеник" Саманта Джеймс,  може би фен превод. Не мога да я открия публикувана.
liubka_evtimova@abv.bg

# 429
Здравейте, търся  "Изкуството да бъдеш спокоен" от Райън Холидей.

# 430
  • Euskal Herria
Някой да има "Съвършен годеник" Саманта Джеймс,  може би фен превод. Не мога да я открия публикувана.
liubka_evtimova@abv.bg
В момента се прави фен превода, в блога качват готовите глави. Като го завършат, ще пуснат цялата книга.

# 431
Здравейте!
Търся "Монахът" на Матю Грегъри Луис и всички електронни книги на Чайна Миевил, като изключим "Морелси", която я има в Читанката.

Предварително благодаря на отзовалите се!

e-mail moni@pisem.net

# 432
Здравейте, търся
Сърце от злато Дж. Р. Уорд и
Уравнението на любовта  Хелън Хоан, не знам дали саизлезнали в ел. вариант.
Моля, ако някой я има да ми ги изпрати.
Благодаря предварително!

dorakoteva@abv.bg

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:52 от dorakoteva

# 433
  • София
Здравейте, търся книгата Ключът към бързия метаболизъм на Хейли Помрой. Дали някой може да помогне?
Благодаря
dianabp@abv.bg

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 21:31 от dioni

# 434

Жива, здрава и много щастлива да си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт