🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 285
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Скрит текст:
Sonya.A, някой предложи и, ако си съгласна, ще сложа уликите /твои цитати/ в скрит текст в първия пост на следващата тема.
Миналата година ги записвах и публикувах, но тази година реших да не го правя по различни причини.

Няма проблем да ги сложиш. Също така, ако миналата година е станал проблем или има хора, които не искат да са така синтезирани, мога и да ги махна.

Не, не. Нека стоят. Ще ги сложа в следващата тема. Благодаря.

# 106
  • Варна
Соня, Flowers Rose

Сега това за алъш-вериша се сетих, че Явор Бахаров се пазареше в Брадъра от продукцията го изхвърлиха като мръсно коте без хонорар. Тогава той каза, че бил моментът да кешаунте.

# 107
Явор Бахаров май сума ти време се гони с Нова ТВ за въпросните пари, не знам дали изобщо биха се занимавали с него. Не съм го засичала в техен ефир много отдавна.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 21:35 от Lilly_85

# 108
  • Далечният изток
Сонче, благодарности, златна си!
Заинтригува ме предположението за Кулеков...
Проспах последните маски в събота, нямам време тези дни да ги изгледам, ама утре ще направя всичко възможно да си ги пусна.
Между другото на компютъра ми звучат без ефекти, пък по тв сякаш по-обработени...

# 109
Усещам как ще има сума ти разочаровани от падането на маската на Мозъка. Никакъв шанс това да е Иво Сиромахов, а за Иван Кулеков да не говорим... За уликата с "Междузвездни войни" се сетих още нещо - Георги Низамов има авторска песен, посветена на сагата, озаглавена "Дарт Вейдър на Йода думаше". Много е забавна и ме е яд, че не можа да се наложи като хит, какъвто беше "Шест кокошки". За личния му живот не се знае почти нищо, та не се изненадвам, че уликите "не пасват". Гласът обаче е същият, не вярвам някой да го имитира толкова добре.

# 110
  • Варна
...Георги Низамов има авторска песен, посветена на сагата, озаглавена "Дарт Вейдър на Йода думаше". Много е забавна и ме е яд, че не можа да се наложи като хит...
Защото не подбра правилния ритъм. Мечкадарска песен трудно може да стане хит. А е яка наистина... Joy

# 111
Георги Назимов нямам спомен някога да е твърдял, че чете много книги, даже обратното, раздавал го е купонджия и дори си признава, че има невзети изпити от студентските си години. Но да, доста малко се знае за него, така че предполагам е възможно.

# 112
# 113
  • София
Есил няма спирачки. Падна ми много в очите тая женица. Не може да преживее загубата.

# 114
Есил е права. Вече двама търсих с Гугъл, а предаването не е минало и половината.

# 115
  • Испания
Есил няма спирачки. Падна ми много в очите тая женица. Не може да преживее загубата.

Скрит текст:

"Дълбоко черен костюм"

От жалка по-жалка.

# 116
Твърди, че е професионалист, а се изказва толкова непрофесионално. Жалко, имах по-високо мнение за нея, но явно егото я тресе. Беше показана в добра светлина в предаването и никой нищо лошо не беше казал за нея. Ако някой има право да се оплаква, това е Поли Генова, с втората песен ѝ направиха лоша услуга. Трябваше да я изпее по-натам, за да могат зрителите да оценят такава драстична промяна в стила.

# 117
Хммм, странно изказване. За коментара на костюма да не говорим. Но и нали участниците на се знаят един друг, уж...

# 118
Но и нали участниците на се знаят един друг, уж...
Сериозно ли го мислите това?
Страшни "услуги" на шоуто продължава да прави Есил! Толкова пък проста жена... Умна била! 😆
Маги, няма ли да ѝ затвориш устата, преди да ти е провалила сезона? 🤔

# 119
Не, казах го двусмислено, но изглежда не се разбира.
Жалко, Есил не си прави добра услуга с такива изказвания. А тъкмо за малко да ми хареса как пее. Но и не заслужава повече внимание да я коментираме тук.
Сега да видим кой наистина ще замине в следващата събота.

Общи условия

Активация на акаунт