🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
А колко ми се иска да гледам на живо, ама нямам арменска кръв 😂😂😂

Играй в игрите във ФБ. Аз два пъти съм печелила за капките от 3 опита Grinning /естествено това е огромна доза късмет, но имам и други познати, които са печелили/.

# 556
  • София
И на мен Рачков не ми липсва. Че той повечето пъти се държеше като нашмъркан.

# 557
Аз много харесвам и Геро и Рачков.
Бих предпочела да не ги бяха сменяли, въпреки явното прекаляване на Рачков на моменти...

# 558
  • Ню Йорк
Много се издаде Милена, но до последно не вярвах че е толкова много напълняла. Кофти ми е за нея Sad

# 559
1663 е п.к. на Дака Бангладеш 😁

# 560
Деси доста се издаде с вчерашнат песен. В предните две се прикриваше доста умело и малцина я разпознаха. Въпреки това, я искам на финал. Пее чудесно и тепърва ще чуем от нея естрада и народно. А и ДесиСлава е от певиците със сериозна база фенове. Хората я слушат от 98,така че вероятно ще я видим н поне още няколко концерта

Исках и Милена да остане. Страхотна певица. Кой нормален гласува за Мозъка и Златния...

# 561
  • София
Кой ви каза, че се гласува за по-хубавия глас? За мен това не е X фактор. Аз не гласувам, но ако го правех определено щеше да е за човек, който не ми е ясен на 100% кой е.

# 562
  • European Union
Кой изобщо вярва на това гласуване? Някой виждал ли е реалния брой гласове? Гласуването е просто да се оберат парите на балъците.
Напускащите си тръгват по сценарий. Някои се включват за по-малко пари и отпадат по-рано, някои имат клауза колко пъти ще участват и т.н

# 563
  • София
Много добре го играят разочаровани участниците тогава. Grinning

# 564
Аз също мисля, че това гласуване е само за печелене на пари, изобщо не ги гледат...
Десислава може ли да готви? Хоби ли ѝ е? Защото в уликите много наблягат на това...понеже не я знам (само по име), не знам също каква ѝ е връзката с Италия, Франция...
Снощи ми хрумна, че Макаронът може да е Адриана Гюзелева. Главно заради тези улики - готвенето (беше в Черешката и има предаване за готвене по Бнт), има връзка с Италия, Франция...но дали може да пее така...

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 11:18 от *Grizabella*

# 565
Аз допускам, че гласуването е реално. Не мисля, че този продуцент много се вълнува кой продължава и кой не. Есил, чалга певицата, която отпадна сравнително рано, според мен не е особено популярна и в нейната си среда за разлика от Алисия и Десислава.

# 566
Аз също мисля, че това гласуване е само за печелене на пари, изобщо не ги гледат...
Десислава може ли да готви? Хоби ли ѝ е? Защото в уликите много наблягат на това...понеже не я знам (само по име), не знам също каква ѝ е връзката с Италия, Франция...
Снощи ми хрумна, че Макаронът може да е Адриана Гюзелева. Главно заради тези улики - готвенето (беше в Черешката и има предаване за готвене по Бнт), има връзка с Италия, Франция...но дали може да пее така...
Да, Деска обича да готви, а и да си похапва.
Иначе е ясно, че това гласуване не  е реално, но все пак смятам, че продуцентите препечелват добре от смс, когато има имена от фолка.

# 567
  • Испания

Самата тя казва, че не пее.

# 568
Да, ясно. Макаронът явно си е певица, все пак...

# 569
Аз допускам, че гласуването е реално. Не мисля, че този продуцент много се вълнува кой продължава и кой не. Есил, чалга певицата, която отпадна сравнително рано, според мен не е особено популярна и в нейната си среда за разлика от Алисия и Десислава.
И аз не мисля, че отпадането им е договорено. Поли видимо беше разочарована, дори каза, че вкъщи са ѝ се накарали за ранното отпадане. Есил направи 100 драми, явно беше убедена, че ще е на финал. И на Милена изражението ѝ беше страшно разочаровано.

Факт е обаче, че в такива формати гласовете идват масово от деца и пенсионери. Ако участниците разчитат на фен база, трябва да са популярни сред една от тези 2 групи.

Общи условия

Активация на акаунт