🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Абсолютно на същото мнение съм. Много безизразна ми е Невена. Не я виждам да се чупи така. А и гласа й беше по-друг.

# 181
Пиано бар Камино са качили снимки от снощи. Пейо свири на пиано... Той дали се изявява там по принцип?

# 182
  • Испания
Пиано бар Камино са качили снимки от снощи. Пейо свири на пиано... Той дали се изявява там по принцип?

Да. И той, и Стефан Илчев.

Това е снимка от миналат седмица /03.10/.

От 26 септември. Има много снимки и отпреди това.

# 183
всъщност възможно ли е да имат време да се преоблекат и да излязат в бара?!

# 184
  • Испания
всъщност възможно ли е да имат време да се преоблекат и да излязат в бара?!

Да.

Magi Halvadjian está en Once Upon a Time Biblioteka.

“Маги и приятели”
Страхотна вечер беше!
🎤😂🤘

# 185
  Пейо е собственик на въпросния пиано-бар:smile:

# 186
  • София
Ох, Пейо ми беше симпатичен, докато преди 2 г не ни беше водещ на коледното парти-толкова лиготии, толкова превземки... Извинявам се за офтопика.

# 187
  • Варна/Амстердам
Бебето да си ходи тази вечер.

Както повечето подозирате, че Д. Донков е Баба Яга, така и аз съм почти убедена, че той се крие зад този образ. Актьорът показва завидни танцувални умения в "Къртицата" преди няколко години, показва пластика и чувство за ритъм. Освен че танцува добре в този епизод, дори яхва метлата, буквално! 😁

# 188
Абсолютно на същото мнение съм. Много безизразна ми е Невена. Не я виждам да се чупи така. А и гласа й беше по-друг.

Гласът май не е фактор, може да я бива в имитациите. Няма да е за първи път някой да ни изненада в това отношение. За танците също не мога да преценя - може да се е разчупила с Ку-Ку Бенд, не знам. Честно да си призная откакто е при Слави нито съм я виждала, нито съм я чувала, освен едно-две споменавания за участието ѝ в някакъв конкурс в Украйна.  

Иначе мнението за нея като че ли е споделяно от всички тук. Че пее - пее, но на никой не му е особено любима.

# 189
  • Варна
За хищницата аз разчетох, че е родена на 01.06.1963г. Търся, търся, нищо не намирам. Най-близо до тази дата е Роси Кирилова, но не ми се вярва да е тя. Както и Мая Новоселска...

Аз това число 1663 си помислих, че вероятно е номер от кастинг. Поради тази причина гледах Тита, Гери- Никол, Михаела Филева и други поизвестни певици прочули се след формати с какви номера са се явявали на кастинг...и познайте греда, нищо не открих.Simple Smile

# 190
За хищницата аз разчетох, че е родена на 01.06.1963г. Търся, търся, нищо не намирам. Най-близо до тази дата е Роси Кирилова, но не ми се вярва да е тя. Както и Мая Новоселска, но пък на нея снагата не й пасва.

Едва ли е дата на раждане. Това са почти 60 г. Хищницата ми изглежда доста по-млада.

# 191
Този костюм малко лъже, издайническите места са или прикрити, или пристегнати с кожа - дупе, гърди, шия, дори бедрата. Общо взето всичко, което би могло да издаде едно по-възрастно тяло. Макар че и аз се съмнявам жена на 60 да се пусне по жартиер и камшик.

# 192
А 1663 не може ли да е вдъщност 1993г като година на раждане например?

# 193
Екстра Нина има песен " Хищница".
Родена е 1963 г. във Враца.
Аз само за песни се хващам.

# 194
Екстра Нина има песен " Хищница".
Родена е 1963 г. във Враца.
Аз само за песни се хващам.
И аз до там стигнах. Нищо повече не намирам , свързано с уликите.

Общи условия

Активация на акаунт