🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 590
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • DE
Въпреки общото мнение, Марта е доста адекватен панел. Напъните на Васил не мога да ги понасям.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 21:25 от дането

# 301
  • somewhere over the rainbow
Айде да си ходи Десито, не е интересна вече.

# 302
Рачков е на турне със спектакъл.

# 303
  • Испания
Добринка извади голямата баданарка. Пак ще я гледаме.

# 304
Много ми хареса как го изпя. Спокойно си го изпя, без да се мъчи

# 305
Айде да си ходи Десито, не е интересна вече.

И песните ѝ са еднотипни, и костюмът не ми харесва, а сега като знам коя е, вече ми е съвсем безинтересна.

# 306
Много ми е скучен Геро! Ако не се появи Рачков от някоя маска,не приемам размяната.

И на мен май ми залипсва, верно, че се лигави повече понякога, но е по-забавен от Геро. Мисля, че не е участник, ама да не ни изненада. Simple Smile

# 307
Много важно беше Алекс да вкара темата за хомосексуализма.

Според Алекс Палячи е избрала да изпее песен на жена с хомосексуална ориентация, защото и тя е такава. Уникална логика просто.

Единият път пя и "I kissed a girl.", но може сега нарочно да е избрана песента за заблуда, защото май Люси е по-слаба, въпреки че и аз смятах, че е тя.

# 308
Палячи май наистина е Люси Дяковска. Сега на повторението като се заслушах, доста прилича на нея.

# 309
Мозъкът е Георги Низамов. Категорично, познавам го от 30 години. Тези маниери не могат да се объркат. Не знам как не го разконспирирах досега.

# 310
  • Испания
Десислава ще я влачат до финала, май, като Алисия.

# 311
И на мен сега ми заприлича на Десислава. А Палячи на Люси.
На мен Палячи започва все повече да ми прилича на Люси Дяковска. Единственото, което ме разколебава е постът на една съфорумка от първия лайф, че е видяла Люси в Плевен, час преди шоуто. Иначе като ръст, глас и жестове за мен си е Люси.

# 312
Палячи има фигурата ма Мария Илиева, а гласът на Люси. Не вярвам Люси да е надебеляла толкова.

# 313
Десислава ще я влачат до финала, май, като Алисия.

Горката Есил в такъв случай Cry

# 314
Някой друг беше споменал, че скоро в някакво интервю Люси Дяковска е казала, че има нужда от почивка от сцената, защото изживява тежко семейна трагедия.

Аз все още клоня към Теди Кацарова. Има едно мякане и леко лигавене в гласа ѝ, което не може да скрие.

Общи условия

Активация на акаунт