🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Е то и това с грамофон ли какво беше, че родителите ѝ го подарили да Коледа, 520лв струвал. Да си счупиш главата няма да знаеш от какъв зор висеше тази тази 520лв която я снимаха няколко пъти.

# 511
Да, без маска много по-хубаво изпълнение и движение има...
Марта може и да е правя донякъде, че костюмът на Книгата доста ограничава движенията. Няколко пъти споменаха, че маските тежат сума ти килограми, а тази книга е отгоре и натиска направо в темето. Сигурно си е - съвсем буквално - главоболие.

# 512
На мен най ми допадна уликата с мухите. Как не се сетих, че обичала да трепе мухи като малка! Толкова беше очевидно.

# 513
Жалко, че рокаджийка като Милена се спря на такъв скучен репертоар. Щях много да се радвам, ако беше избухнала с това, което й отива. superuu

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 23:18 от precious*

# 514
  • 221B Baker Street
Твърдо Милена, от първия ден.

Кажете за Есил де, какво е станало?

Беше в сутрешния блок. Каза че костюма ѝ бил много грозен, че е участвала в Маскирания клоун или нещо подобно. Много го насоли.
Ами, не каза, че костюма и е бил много грозен, напротив - каза, че костюма и е бил много красив, но бил черен и не отразявал добре светлината на сцената! Но, определено беше разочарована, че не е получила подобаващо отношение, като към певица от нейния "ранг". Също, че на лайфа, в който отпадна, не е трябвало да пее тази песен, която изпя. Точните и думи за Маги бяха - " Когато каниш певец от такъв ранг, трябва да се съобразяваш и с неговите желания"!

# 515
Жалко, че такава рокаджийка като Милена се спря на такъв скучен репертоар. Щях много да се радвам, ако беше избухнала с това, което й отива. superuu
Това беше нейният шанс да се покаже в друга светлина. Рокаджийско е банално за нея

# 516
Страшен глас, много ме кефи Милена ! Но сякаш си бе себе си в изпълнението. Не се прикриваше.
 А според мен и  костюмът и бе скучен.

# 517
Аз чак сега гледам
Кефи ме Милена Simple Smile но даже аз я познах Simple Smile
Справедливо си е отишла
Ще ми се да имахме толкова рокаджийки колкото чалгаджийки

# 518
Може и така да е било договорено. Аз също си връщах формата и неможах да ви чета, за да има изненада Simple Smile

# 519
Това беше нейният шанс да се покаже в друга светлина. Рокаджийско е банално за нея
Кръвта вода не става, явно. 🙂 Виждала съм я преди години в един пиано бар, много повече се раздаваше. Имаше и глас, и присъствие. Явно тук от страх да не се издаде, някак си загуби връзката със сцената. Плюс тежкия костюм, плюс че вече е на години, а и килограмите може би отдават значение. Тя едва мръдна на сцената, но се беше изпотила все едно е била на маратон.

# 520
  • Испания

Като гледам Райна как не я бива в любовта , не е хищницата 😂

Хищница не е, кокошка - да.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 23:50 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 521
Цитат
Тя едва мръдна на сцената, но се беше изпотила все едно е била на маратон.

Не мисля, че с това чудо на главата можеше да мърда кой знае колко. И какво няма да се изпоти под този уред за средновековно мъчение, братче. Цяло чудо е, че можеше да мърда и да се движи с него по сцената, а как е пяла само тя си знае(ако пеят на живо, де).
Иначе нямаше изненада и аз я разпознах. Тази вечер някои от маските някак успявах да ги оприлича на тези, които стоят зад тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 522
Хора прегледах номерата за гласуване и на капките и на брадъра и на х фактор и на гласът на България.... Е няма такъв номер 1663. Дайте идея какво пропускам, точно като номер ми звучи

# 523
Азис изби рибата с тази прозрачна блузка на камъчета 😂 . ( тип боди бельо ).
Геро неможе да замени с Рачков, а като актьор го харесвам много. На негови театрални  постановки съм плакала със сълзи от смях.

# 524
  • Испания
Азис изби рибата с тази прозрачна блузка на камъчета 😂 . ( тип боди бельо ).
Геро неможе да замени с Рачков, а като актьор го харесвам много. На негови театрални  постановки съм плакала със сълзи от смях.

В сравнение с начина му обличане преди години, сега се спретва като монахиня.

Геро, за мен, е провалът на този сезон. Много народ мрънкаше, че не понася Рачков, а сега се сетиха, че им липсва.

Общи условия

Активация на акаунт