🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания
Тук няма изненада.

# 496
Деси Добрева е слаба, но има къси крака и широк плосък задник.

# 497
Не можах да следя темата тази вечер, но предположението ми е от преди това и изглежда съм познала Милена.

# 498
  • Испания
А каква мацка беше!

# 499
Очаквано, Милена е. Все пак да си кажа, хареса ми, страхотна е по принцип, избра грешна стратегия, но каквото - такова. Следващата седмица да си ходи Светлината. 🙂

# 500
  • Испания
На Коледа си е направила първата татуировка - Мики Маус.

Кой ще го знае това!

# 501
  • Далечният изток

За съжаление времето не прощава на никого.......

# 502
  • София
Искам да ги събират вече, че много тегаво за гледане. Три двойки три часа, направо понякога имам чувството, че и водещите се чудят какво да измислят да запълват времето.

# 503
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, много я харесвам. Сега без маската ми харесва повече как й се получава

# 504
Не чух казаха ли за другият път кой ще е гост-панелист и маска?

# 505
  • Испания
Не чух казаха ли за другият път кой ще е гост-панелист и маска?

Не

# 506
  • Варна
Е, всички бяхме. После остаряхме... Wink
Милена е пич, остана си пич и след Робърт.... Но се радвам, че днес отпадна, щото беше ясно, че е тя.

# 507
Искам да ги събират вече, че много тегаво за гледане. Три двойки три часа, направо понякога имам чувството, че и водещите се чудят какво да измислят да запълват времето.
Днес пак по-добре, миналата седмица какво ли не беше, за да запълват времето. Тази шега с Наталия Симеонова и музиката от “Море от любов” така и не я схванах.

# 508
На Коледа си е направила първата татуировка - Мики Маус.

Кой ще го знае това!
Знам за татуировката на Мики Маус,но може да съм пропуснала,че я е направила на Коледа.Било е в Англия.Тя разказваше за първото си ходене в щатите,че заради външният и вид,са я проверявали много на влизане.Тогава спомена и за татуса,че  е на дупето.

# 509
Да, без маска много по-хубаво изпълнение и движение има... все пак костюма отговаря на човека донякъде. Впечатлиха ме фактите за Милена. Обаче са си заблуждаващи. Трябва да познаваш артиста, за да знаеш тези подробности.
Като гледам Райна как не я бива в любовта , не е хищницата 😂 нищо, че е мис Сандански

Общи условия

Активация на акаунт